Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sicccc

moj facet to squrwiel

Polecane posty

Gość sicccc

zerwalam z nim. oklamal mnie, wyzwal i jeszcze znalazlam zdjecia jak tanczy z jakimis laskami... zalosne. ale mi ciezko:(

Gość kochacie takich

Gość młoda.
jak ja to dobrze znam:O też rzuciłam ostatnio takiego skurwiela i... tesknię za nim :( ale trzeba się cenić i szanować, co jak co bardziej kocham siebie niż jego :)

Gość pewniehgfhfh
nie dajcie sie dotykać skur... , nie każdy mężczyzna to człowiek..

Gość sicccc
tak, niby znajde innego. ale tak mi ciezko, bo bylismy ze soba juz 6 lat. i zastanawiam sie czy warto bylo to konczyc....ehhhh...

Gość a takiego co będzie kochać
i szanować to zdradzicie z pierwszym skurwielem który na was kiwnie palcem

Gość młoda.
nie każdy mężczyzna to człowiek.. to się chyba stanie moim nowym życiowym mottem :)

Gość pewniehgfhfh
:)

Gość młoda.
sicccc lepiej późno niż później :)

Gość sicccc
tak, nie kazdy. . co mam teraz zrobic?? byl ktos z was w takiej sytuacji?? z jednej strony czuje, ze zle zrobilam zrywajac z nim, bo tak naprawde nie zrobil nic strasznie zlego, nie zdradzil mnie, nie robi nic na boku. zmarnowac 6 lat zwiaku??

Gość młoda.
zalezy jakiej jakości te 6 lat było. jak raz tańczył to uważam, że tragedii nie ma i nie należy odrazu wpadać w szał. ale jeśli zdarzało mu się to notorycznie przez 6 lat to już inna sprawa.

Gość sicccc
bylo tak, przez 1 rok nam sie nie ukladalo i zerwalismy ze soba, ale po powrocie po roku wszytsko bylo super. moze zareagowalam tak nerwowo ze wzgledu na ten nasz poczatek. a przeciez to bylo tak dawno temu. sama nie wiem, ale doprowadzil mnie do takiej pasji jak nikt nigdy:(

Gość Anialisa
Siccc zdecyduj się, albo on jest squrwiel, albo nic strasznego nie zrobił. Wysyłasz sprzeczne komunikaty. Gdybym tak nazwała swojego faceta, gdyby on mnie wyzywał i okłamywał, to nawet po 10 latach kopnęłabym go w dupę! Szkoda ci 6 lat? To się zastanów, czy chcesz kolejne spędzić przy kimś, kto jest taki niedobry, że aż musisz o tym pisać na forum. Bo tak dla zasady i z poczucia, że poświęciłaś mu 6 lat i ich szkoda, to nie powinnaś z nim siedzieć. Będziesz nadal nieszczęśliwa - bo chyba jesteś, skoro tak źle mówisz o swoim kochanym. Kiedyś być może urodzisz mu dziecko i będziesz rozgoryczona, rozczarowana, bardziej nieszczęśliwa - bo kiedyś tam było ci szkoda zakończyć toksyczny związek, on się nie zmienił i traktuje cię dalej byle jak.., A wiadomo, jak jest dziecko, to odejść jeszcze trudniej i przymyka się oczy na większe świństwa. Jeśli tak na niego psioczysz i jest taki straszny, to z nim nie bądź - bez względu na wasz staż w byciu razem.

Gość sicccc
Anialisa wiem, ze to , co mowisz to prawda. tylko wiesz, zastanawiam sie nad czym innym. mam bardzo wybuchowy charakter. nienawidze sie za to czasami. i zastanawiam sie czy ta cala sytuacja, ktora jest teraz miedzy nami nie wyniknela z mojej winy po czesci. sama juz nie wiem. tak bardzo go kocham i wiem, ze on mnie tez:(

Gość Anialisa
No to siądźcie i przegadajcie problem. Pewnie masz problem z przyznaniem się do winy, gdy ty sprowokowałaś jakąś awanturę, ale nie przejmuj się, weź głęboki oddech i mu o tym powiedz. Nie zostawiaj tak sytuacji, skoro gdzieś w środku wiesz, że wina może leżeć po twojej stronie. Jeśli się kochacie, to schowaj dumę do kieszeni i pogadaj z nim otwarcie - o tym, że jesteś choleryczka i czasem nie reagujesz tak jak trzeba, że potem ci głupio i przykro. To nic złego odkryć przed partnerem własną słabość. Nie zawsze i nie wszystko nam w życiu wychodzi. Nie musisz być doskonała w każdej dziedzinie, prawda? On na pewno to zrozumie jeśli cię kocha. Obiecaj mu, że przy kolejnej sytuacji będziesz próbowała trzymać język za zębami i nie przesadzisz. Czasami słowa ranią bardziej niż razy.

Gość siccccc
problem w tym, ze ja potrafie sie przyznac do bledu, a on nie. i mimo tego, ze moze wina jest po dwoch stronach on nigdy sie do nicvzego nie przyzna. nie potrafi powiedziec pprzepraszam.

Gość ejbisi
A jak to okłamywal cie i wyzywał?

ja padne, co za plaga ostatnio. facet Cie wyzywa a Ty go usprawiedliwiasz?? masz Ty honor jakiś dziewczyno??

Gość siccccc
tak , mam honor, wiekszy niz moze Ci sie wydawac. szkoda, ze malo na forum takich osob jak Analis, ktor potrafia doradzic, a nie zmieszac z blotem bez powodu

Gość siccccc
do ejbisi - oklamal mnie raz, w glupiej i malo waznej sprawie,a w ostatniej naszej klotni powiedzial do mnie, ze jestem psychicznie chora. i to bylo to wyzwanie. moj najwiekszy problem z nim to ten, ze on nie potrafi przyznac sie do bledu. ja moglabym z nim normalnie pporozmawiac, ale nie chce pierwsza wystawiac reki na zgode, bo wiem jaki on ma charakter, i potraktuje to jako moje przyznanie sie do winy i on bedzie nadal czul sie bezkarny