Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiikaaaaa

wyzwał mnie od szmaty

Polecane posty

Gość moniiikaaaaa

najpierw mnie zostawił podając idiotyczny powód..powiedział że nie chce mnie znać że mam o nim zapomnieć..Potem jak mu pisałam że caly czas o nim myśle że spotykam sie z kimś(od naszego rozstania mineły coprawda 4 dni)kogo kiedyś zostawiłam dla niego..że cały czas o nim myśle..że nikt mnie tak nie całuje jak on,że mimo że ten mężczyzna jest idealny pod kazzdym wzgledem nie potrafie o nim zapomniec i czekam na jego telefon,że poraz pierwszy sie zakochałam i wszytskich będę teraz porównywac do niego.. Na co on wyzwal mnie od szmaty że tak szybko się pocieszylam że jest mi wszytsko jedno z kim sie pieprze,że "bura suka ma do siebie więcej szacunku niż ja" pomózcie mi to zrozumieć..jaka ze mnie dzifka skoro mnie zostawił...Przecież to nie jest zdrada...i o co mu chodzi skoro ma mnie gdzies i miałam zapomniec o nim powinno mu to wisiec

Gość very very
dość dziwna taktyke obrałaś na wzbudzenie jego miłosci do Ciebie... :O

Gość moniiikaaaaa
acha jak mnie zostawił nie odbiertał telefonów stwierdzil że jak jeszcze raz zadzwonie póidzie na policje..powiedział że ma mnie dosyć i że mam się pozbierać i poszukac innego frajera...

Gość Dorosnij. . .

Gość jezoo
Po co piszesz mu takie rzeczy?Chyba naprawdę coś z tobą nie tak:O

Gość moniiikaaaaa
ja wiem ale on mi definitywnie powiedział że to koniec NA ZAWSZE zablokował mnie na gg p[owedział że nigdy wiecej do mnei nie zadzwoni..Ja nie chciałam juz walczyć bo wiedziałam że to nie ma sensu.Chciałam mu tylko powiedzieć co czuje..i chciałam o nim zapomnieć to chyba normalne że chciałabyć szczęsliwa

Gość moniiikaaaaa
nie napisałabym mu czegoś takiego gdybym to ja zakończyła związek ale to on z idiotycznego powodu zerwal ze mną całkowicie kontakt....wiec teoretycznie powinno to po nim spłynąc gdyby mu zależało nie zostawiłby mnie

Gość a b c
Jeżeli cię zostawił to widocznie miał ku temu powody i takie pisanie sms nic nie da.

Gość Pusc go wolno jak kocha to
Wroci.

Gość moniiikaaaaa
zofinka to mi wyjaśnij prosze...Gdym ja zerwała znim to znaczy że miałabym go gdzieś jesli czujesz coś do kogoś to go nie zostawiasz a jakbym nei chciała sama się z nim spotykac to byłoby mi wsyztsko jedno co iz kim robi... Dlatego nie rozumiem jego reakcji skro mnie rzućił to powinien miec to gdzies co ja robie ja go nei zostawiłam..tylko on mnie

Gość *Sami
hehehe Przepraszam ale mnie to rozbawiło:O 4 dni i juz sie z kims spotykasz?,nie dajesz Mu spokoju,i dziwisz sie ze ma Cie dosyć

Gość moniiikaaaaa
chyba się ztym liczyl że będę chciała ułozyć sobie zycie i być szczęsliwa.. spotykam sie ztym facetem ale emocjonalnie cały czas jestem duszą z tamtym:O

Gość jezoo
A ty tak kochasz,że cię zostawił a ty po 4 dniach poszłaś się bzykać ze swoim ex:classic_cool:

Gość moniiikaaaaa
co to ma za znaczenie skoro nie ma uczucia i na jeden jego telefon olałabym tamtego gościa.Jeżeli tak zaaragował to na cholera mnie rzucał skoro nie jestem mu tak całkowicie obojętna

Gość *Sami
hehehehe dlaczego mnie to dalej bawi:O

Gość moniiikaaaaa
nie poszłam się bzykac tylko spotykać.I to ni ebył mój eks tylko chłopak który dośc długo o nmnie zabiegał a spotkałam sie znim wczesniej tylko dwa razy...i tylko się znim całowałam myslac o tamtym cały czas:(

Gość moniiikaaaaa
dlaczego ja tego nie rozumiem. LUDZIE ON MNIE RZUCIŁ WIEC NIER POWINNO GO TO RUSZYĆ.TO NIE JA GO RZUCIŁAM!!!

Gość moniiikaaaaa
dobra ale on mnie ZOSTAWIŁ przecież go nie zdradzałam!!!!!!!powiedzial że mam nie dzwonić nie pisać zablokował mnie wszedzie.to znaczyło że jestem mu obojętna..!! Po tym wsyztskim wyzwał mie os suki szmaty dzifki kurwy i kazał spierdalać

Gość moniiikaaaaa
tamten facet jest ideałem z charakteru...wsyzscy sa nim zachwyceni ale ja cały czas myśle o tamtym-napisałam mu to wsyztsko..że sama tego nie rozumiem bo tamten mężczyzna jest idealny ale ja KOCHAM tylko jego i znikim nie będę tak szczesiwa bo wsyztskich do niego porównuje

Gość edyt 23
i co Ty chcesz od nas uslyszec?! ze Twoj byly CIe nadal kocha? niestety NIE, nie kocha Cie, tylko go wkur...

chyba naprawde jestes jeszcze bardzo mloda a przepraszam, czego oczekujesz piszac facetowi po 4 dniach po rozstaniu ze spotykasz sie z innym ? no wybacz.... to zasluguje na swoje miano....

Gość no nie wiem zapomnij o nim
bo po tym żałosnum zagraniu nic ztego nigdy nie będzie.Ale widac mimo że Cie rzucił nie byłas mu aż taka obojętna skoro tak zearagował.A tak wogóle jestes żałosna

Gość moniiikaaaaa
zerwał i nawet nei chciał ze mną proozmawiac nie odpisywał na esemesy..powiedział że nic ztego nie będzie NIGDY!!!Do tego cały czas był obojetny..ma mase wad..nie układalo sie nam ale ja go kochałam a i znaliśmy sie tylko półtora miesiąca!!!!!

Gość moniiikaaaaa
i tego samego dnia co mnie zablokował i powedział że ma nie pisać NIGDY WIECEJ założyłam tez konto na portalu randkowymmmmi on dowiedział sie o tym.. Ale mnie to tak bolało że chciałam zapomnieć..

Gość *Sami
ale kłamiesz :P do lekcji i to już

Gość naprawde... dziewczynio
a)jestes albo bardzo młoda i nie masz jeszcze zbyt wielu związków za sobą albo b) jestes stara i głupia hmmm odpowiedź a czy b?