Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian ML.

Zmarła moja dziewczyna.

Polecane posty

Gość shadow_of_demeter
Każde słowa będą puste, tym bardziej w sieci od nieznanych osób. Jedno co mogę powiedzieć to zdaj się na czas. Pozwól na emocje i uczucia. Każdy przeżywa to inaczej i na swój sposób. Żyj codziennym życiem i doceń bliskość osób jeżeli ktoś jest przy Tobie. Z czasem będzie inaczej, nie zapomnisz ale uda Ci się poukładać. Wszystko w swoim czasie i tempie. Nic nie przeskoczysz Pisze to osoba, która pochowała niedoszłego męża. Też choroba ale nie białaczka, przyczyną była depresji i samobójstwo. Obecnie szczęśliwie zakochana w kimś nowym

Gość bardzo wspolczuję i zyczę
hartu ducha

Gość koniecc
ja mialem tez plany z dziewczyna mnostwo planow , wielka milosc. I nagle bez slowa mnie opuscila i jej nie mam :( Nie odzywa sie i mnie nie nawidzi a bylismy dla siebie wszystkim... Jedyne co mnie cieszy to to ze kiedys bedzie szczesliwa. Pomyslcie o tym ze Wam sie udalo. Ze nie opusciles jej kiedy byla w potrzebie a ona Ciebie. Wiesz ze zawsze Cie kochala. A ja boje sie kiedys spotkac z moja dziewczyna przypadkiem jak bedzie szla z chlopakiem :(

Gość Krytian ML
Mam nadzieję że pokocham jeszcze kiedyś jakaś dziewczynę, bo nie chcę być sam, ale na to jeszcze za wcześnie. Wiem ze czas leczy rany, ale nie wiem czy będę jeszcze kiedykolwiek szczęśliwy gg 9057970

Gość ble bu
no i sie poplakalam ;(

Gość AdrianLKR
Moja dziewczyna zmarła w wakacje :( Mam 16lat :( Miała wadę serca :(

Gość pawel_lubuskie
dzisiaj zmarła moja dziewczyna, na białaczkę, miała 18 lat, nigdy niepowiedziala mi ze jest chora bo niechciala mnie martwić... ostatnio nie układało się nam, wczoraj powiedziala mi o tym i powiedziala mi ze mnie kocha dzis dowiedzialem sie ze nie żyje, nawet nie wyobrażacie sobie co czuje ;/

Gość nie ma jej a ty siedziesz
na kafe?

Gość palant nad palanty
moja dziewczyna jeszcze nie umarła. Ale do rana chyba nie dożyje. Może ktoś mnie pocieszyć? Chętnym podam gg, numer telefonu, mail i konto do wpłat. PALANT NAD PALANTY!!

Gość bluenick 25
Moj chlopak umarl rok temu, a czuje sie jakby minal miesiac, czas nauczy Cie zyc, ale bol pozostaje... ale z tym bolem tez trzeba nauczyc sie zyc :(

Gość beta karoten
"Miesiąc temu zmarła na raka moja dziewczyna (24 l.), po bardzo krótkiej chorobie. w przyszłym roku planowalismy się pobrać. Jestem facetem i powinienem się trzymać i sobie z tym radzić,ale to taki przerażający ból, wszechobecna pustka. Kiedy jeszcze widzę tyle szczęśliwych, zakochanych par wokół, a mojej Gosi, z którą mieliśmy tyle planów i marzeń już nie ma..; życie jest takie niesprawiedliwe. Czy jestem już skazany na wieczny smutek. Mało jest już rzeczy które mnie cieszą" No Bracie - bądź mężczyzną. Kochałeś ją bardzo to zrób jedną rzecz. Zaplanuj sobie żałobę - wyznacz sobie jakiś okres, w czasie którego będziesz ją opłakiwał, wspominał, napiszesz pamiętnik. Ona nie chciałaby abyś żył do końca życia w smutku i zamartwianiu się. Po okresie żałoby po prostu wróć do świata i poznawaj kobiety. Zrób dla niej jedną rzecz - na zawsze zachowaj ją w pamięci w jakiejś małej przestrzeni swojego umysłu. Ale jako człowiek powinieneś żyć, żyć i cieszyć się życiem. Bądź mężczyzną i zaakceptuj świat taki jakim jest - z jego radościami i smutkami, z tym nad czym mamy kontrolę i nad czym nie mamy i mieć nigdy nie będziemy.

Gość beta karoten
Mam nadzieję, że już skończyłeś żałobę. :D

Gość bardzo proste pytanko
ciekawe co u Autora... nie jestem pewna czy przezył żałobę, ja jestem w żałobie od 2006r. i wcale nie jest tak łatwo wrócić do życia :-( co za bzdurę ktoś napisał, ze żałoba trwa rok :-O Boże! czyli żałoba nie wynika z uczuć i serca, ale z mijających dni w kalendarzu, dni się wyrywa, koniec roku-koniec żałoby? :-O Boze dzieci jakie wy macie ogranioczone myślenie o życiu... i śmierci

Gość kuzyn sławek
Wczoraj 25 .06.27 dowiedziałem się że nagle zmarł mój młodszy kuzyn Mateusz > Walczył z białaczką koło 3 lat .Miał chyba 22 lata. Straciłem brata! Najbardziej żałuje tego że nieznałem go za dobrze. Spieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą ! Łącze się w bólu z Leszkiem

Gość kuzyn sławek
łącze się w bólu z Lechem ,Danutą ,Marzeną i Mirkiem .Zadne słowa nieokreślą jak jest mi żal z powodu śmierci Mateusza . Zapamiętam Cię na zawsze Mateusz! Do zobaczenia kiedyś Młody !:) Jesteś z Aniołami!

Gość nieszczęśliwy 24
Witam, moja narzeczona odebrała sobie życie. Bylem z nią 5 lat, w tym roku planowaliśmy się pobrać, nagle odebrała sobie życie..co zrobić? :( ja mam 24 lata, ona miała 25 , pamiętam to wszystko, jak leżała na podłodze, gdy kleklem obok niej, i płakałem, trzymałem za rękę, gdy policja mnie zabrała od niej i puscilem jej rękę, ręka jej nie chciała opasc, tak jakby nie chciała żebym puszczał. Dzień pogrzebu, najgorszy dzień życiu....

Gość Galanty24
zmarła moja dziewczyna rok temu czy troche dluzej ja nie moge sie pozbieram była najwspanialszą istotą na swiecie nie wiem co mam robic wszytko mi ją przypomina :(:((co raz bardziej sie zatracam nie wiem co sie ze mna dzieje pomózcie mi miala 17 lat jak umarła::((::(

Gość Smierć kliniczna
Bardzo mi przykro z waszych sytuacji życiowych , może to dla was ważne a może nie , nie wiem , ale chciałem powiedzieć że z waszymi bliskimi którzy odeszli z tego świata jest wszystko dobrze , są spokojni , i otacza ich wielka MIŁOŚĆ tam na górze . Pozdrawiam

Gość gość
Trzymaj sie chłopaku. Całym sercem z Tobą. Twojej Gosi na pewno jest dobrze tam ma Górze.

Gość gość
smierc jest czescia zycia i im czlowiek starszy tym bardziej sie z tym oswaja

Gość gość
Tylko czas leczy rany a pamiec nie umiera, nie umiera ten kto trwa w ludzkiej pamieci. Trzymaj sie, wszystkiego dobrego.

Gość gość
temat jest z 2008 roku a ostatni wpis od kogos byl 1,5 r.temu.To do kogo ty piszesz'trzymaj sie'ostatni gosciu?...........

Gość gość000000
Krystianie tak to jest ogromny ból i życie może dotknąć do szpiku kości ile jest par .które się nie szanują ,którzy śą nieszczerzy wobec siebie a,Ty z taką miłością zostałeś tak dosadnie potraktowany .Nie chcem nawet wyobrażac sobie pustki jaką czujesz ,i tęsknoty wszechogarniającej .i nie wiem czy istnieją słowa pocieszenia.Jest mi niezwykle przykro , z powodu Twojej traumy.Czas leczy rany .Bedzie wszystko dobrze.Dasz radę.

Gość gość
Weż 000000,przeciez to 8.lat od jego wpisu!! kilku zdan ze zrozumieniem nie umiesz przeczytac a odpowiedz dajesz?Uwazasz,że osiem lat żałoby to normalne,że on tu siedzi i czyta ?