Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie pytam tylko

dlaczego faceci coraz czesciej lapia kobiety na dziecko?

Polecane posty

Gość sie pytam tylko

mialam niedawno taki przypadek ze facet nie chcial sie zabezpieczac i ewidentnie chcial wpasc. oczywiscie ze go rzucilam

Bo chca kobiety wiernej, oddanej a niestety takie sa obecnie w mniejszosci. Najpierw luzny zwiazek, dziecko po 30-stce a potem zdziwienie ze sie nie uklada ;)

Gość sie pytam tylko
ja nie chcialam luznego zwiazku - przeciwnie tylko on po 1 m-cu znajomosci chcial wpadki

Gość mamuskaaa
A widzisz cos zlego w ciazy po 30-stce?

Gość pochwale się...
bo w dzisiejszych czasach kobietom bardziej niż na rodzinie zależy na karierze, sukcesach zawodowych. i ciągle odkładają: nie, dziecko jeszcze nie, najpierw szkoła, potem jakiś staż, studia, kolejne stopnie w górę, po szczeblach kariey. a jak już się dorobią to wtedy sobie przypominają, że może by czas na dziecko. tylko często już jest za późno.... a facet? oczywiście taki prawdziwy facet, nie jakaś fleja, poradzi sobie i bez studiów.

Gość anonimowa odpowiedz
Dwukrotnie większe ryzyko zespolu Downa u dziecka? :O i inne... :O

"dlaczego faceci coraz czesciej lapia kobiety na dziecko?" no jak kobieta bogata jest... ;) sam bym mogl taka zlapac ;)

Gość sie pytam tylko
ja mam 26 lat(on 27) moze i chcialabym miec juz dzidziusia ale z kims kogo dobrze znam a nie tylko przez m-c. to chyba troche za krotko???

Gość sie pytam tylko
i nie jestem bogata, ani specjalnie piekna tzn. przecietna

Gość 8 tysięcy dzieci po 40
W Polsce matki po 40 rodzą co roku około 8 tysięcy dzieci i jakoś te dzieci są zdrowe :-P

Gość anonimowa odpowiedz
nie wszystkie :I statystykami to łatwo można sobie manipulowac, jakbys nie wiedzial(a) :O

moze on sie za duzo najadł tofu... tam jest duzo fitoestrogenow... i instynkt macierzyński mu sie włączył :D :P

Do autorki, ale dlaczego musiałas go rzucić? To z nim nie dało się rozmawiać? I dojść do porozumienia, że ty jeszcze chcesz się trochę bardziej z nim poznać? Jeśli on nie nadawał się do rozmowy to pewnie i do zwiazku się nie nadawał :-O

Gość sie pytam tylko
facet byl ok. mial wszystko co powinien miec:) dlatego go nie rozumiem

Gość do 8 tysięcy
skad te informacje?Znam 4 matki po 40stce z dziećmi z zespołem d.

Gość mamuskaaa
jezeli kobieta chce miec i wyksztalcenie, i prace, i staz, i dziecko, a to wszystko da sie przeciez pogodzic - to dlaczego ma z czegokolwiek rezygnowac?:)

Gość sie pytam tylko
jak sie nie zgodzilam na sex bez zabezpieczenia to odpowiedzial ze zloscia ze to bylby tylko dla mnie problem (gdybym zaszla w ciaze)

do anonimowa odpowiedź, "statystykami to łatwo można sobie manipulowac" ---->> i ty to właśnie robisz :-O bo moje dane pochodzą z GUS, a ty cytujesz obiegową plotkę i jeszcze na dodatek przypisujesz ją kobietom już po 30 - lubisz manipulacje jak widzę :-P

no tylko dla Ciebie bo on by zabrał dupe w troki i pooooooooooooszedl :)

Gość mamuskaaa
"sie tylko pytam" nie daj sie wrobic!!! bo do tanga trzeba dwojga...

Gość sie pytam tylko
www - jemu chodzilo o to ze dla niego by to nie byl problem (chyba)

ja juz nie policze ile znam 30- i wiecej -letnich "swiezych" matek i raptem w tym gronie jedno dziecko ma Downa. z tym ze jego matka miala prawie 45 lat...

Gość sie pytam tylko
tez mi sie wydaje ze trzeba blizej kogos poznac. po 1 m-cu nie mozna przeciez stwierdzic czy to wlasciwa osoba

W mojej szkole, gdzie pracuję jest klasa dla dzieci z upośledzeniami: ani jedno nie ma matki po 40, wszystkie to młode mamy Natomiast mam 3 koleżanki, które rodziły swoje (w sumie pięcioro) dzieci po 40 i jakoś wszystkie są zdrowe. Zresztą piszcie sobie co chcecie :-P każdy ma swój rozum.

no mi sie wydaje ze mial na mysli co innego. ewentualnie liczyl na to ze jak bedziesz z nim w ciazy to juz Cie bedzie mial na zawsze i na wieki. ostatnio byl taki topik ze facet dziewczyne "zaciążył" i dopiero z niego wylazło prawdziwe oblicze...

Gość sie pytam tylko
www nawet mnie nie strasz!!! to chyba dobrze ze go rzucilam. a teraz jest tak strasznie obrazony ze udaje ze mnie nie zna

Autorko, wg mnie jakby on cię kochał to tak łatwo, by z ciebie nie zrezygnował 🖐️