Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie pytam tylko

dlaczego faceci coraz czesciej lapia kobiety na dziecko?

Polecane posty

Gość sie pytam tylko
a szkoda bo byl na prawde b. fajny (poza tym o czym pisze nie bylo sie do czego przyczepic)

Gość sie pytam tylko
8 tysięcy dzieci po 40 nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia wiec nigdy nawet nie przyszlo mi na mysl ze byl we mnie zakochany.

Gość 8 tysięcy dzieci po 40
nie było się do czego przyczepić? Ja przyczepiłabym się do braku empatii, bo jakoś on nie chciał czy nie umiał zrozumieć twoich uczuć i twoich potrzeb :-(

Gość sie pytam tylko
8 tysięcy dzieci po 40 moze i masz racje. mnie chodzilo raczej o to ze byl intekigentny, zaradny, baaaardzo przystojny itd i nie jedna kobieta by go chciala dlatego dziwi mnie to jego dziwne zachowanie - tak jakby bral co mu sie nawinelo

Gość 8 tysięcy dzieci po 40
Wybacz, ja jakaś staroświecka jestem, bo zdawało mi się, że jak człowiek chce z kimś sypiać i mieć z nim ewentualnie dziecko to, że go kocha :-D i chce byc kochany... poczytaj ten artykuł: http://www.styl24.pl/article.php/art_id,1495/place,1//s,11#art-top

Gość sie pytam tylko
no to ja juz nic nie rozumiem. a moze on sie rzeczywiscie zabujal i jak dostal kosza to jego " meska duma" zostala urazona?

pewnie tak ale sama zobacz jak sie glupio zachowuje dorosly czlowiek stroi fochy i udaje ze Cie nie zna a wszystko dlatego ze nie chcialas z nim zajsc w ciążę :P

Gość sie pytam tylko
no dziwnie sie zachowal. nigdy bym sie po nim tego nie spodziewala

Gość mamuskaaa
a tak z innej beczki - skoro facet mial same zalety, i tylko te jedna wade (!!!), to przeciez nie musialas go rzucac. Wystarczylo stosowac antykoncepcje:)

Gość sie pytam tylko
mamuskaaa tylko widzisz problem w tym ze on nie chcial zadnej antykoncepcji tzn. takze zebym ja brala tabletki anty

Gość mamuskaaa
oj, moja droga, jak bedziesz troche starsza, to sama sie przekonasz, ze swoj wlasny prywatny mezczyzna nie zawsze musi o wszystkim wiedziec:)

Gość Sama tego chciałam
MOGŁAŚ NIC NIE MÓWIĆ,TYLKO BRAĆ TABLETKI,MOŻE TERAZ MYŚLI,ŻE GO NIE KOCHASZ?WIESZ,TYLKO PO TAK KRÓTKIEJ ZNAJOMOŚCI NI E POWINIEN CI SIĘ DZIWIĆ,A TO ŻE SIĘ OBRAZIŁ TO ŚWIADCZY ŻE JEST NIEDOJRZAŁY EMOCJOLANIE

\"MOGŁAŚ NIC NIE MÓWIĆ,TYLKO BRAĆ TABLETKI\" a jakby sie za pare miesiecy zaczal pytac czemu nie jest w ciąży to co by mu mówilła? :P

nie o to chodzi ze mogla brac tabletki, tylko o dziwną postawę mężczyzny i tyle. zaraz na autorkę pojdą zjebki ze nie chciała zajsc w ciążę no :P

Gość sie pytam tylko
tak - jakbym brala tabletki po kryjomu i nie zaszlabym w ciaze to pewnie pomyslalby sobie ze nie moge miec dzieci. i co? wtedy by mnie rzucil? zreszta chyba lepiej ze juz ze soba nie jestesmy. jesli mialby sie obrazac za wszystko czego mie moze dostac to nie wyobrazam sobie takiego zwiazku

Gość sie pytam tylko
dodam jeszcze ze jakies 2 lata temu mialm podobny przypadek z tym ze wtedy mi na tamtym facecie wcale nie zalezalo wiec nie bylo mi szkoda jak z nim zerwalam.

Gość A CO MYSLICIE O TYM PISZCIE
jestem z nim cos ponad 2 miesiace i przed pierwszym stosunkiem rozmawialam z nim ze ja zle znosze tabletki anty a on ze :: -no to wiadomo ze bedzie uzywal prezerwatyw a ja na to ze : -wiesz ale moga peknac i co jakbym zaszla z toba w ciaze? a on: - moze nie zajdziesz a zreszta to ja bym wolal miec dziewczynke on ma 27 lat ja 26 czyli to znaczy ze jakbym zaszla z nim w ciaze to by mnie nie zostawil bo bierze pod uwage ze moge miec z nim dziecko ?? PS. ja sie najbardziej zawsze balam i boje tego ze jakbym zaszla z facetem w ciaze to ze mnie zostawi sama z dzieckiem to jakas moja paranoja

"czyli to znaczy ze jakbym zaszla z nim w ciaze to by mnie nie zostawil bo bierze pod uwage ze moge miec z nim dziecko ??" nie wiadomo czy cie zostawilby czy nie. faceci nieraz nie wytrzymuja tacierzynstwa. to co on gada to wynik "prorodzinnej" polityki ;)

Gość Sama tego chciałam
JEJ SPRAWA,ŻE NIE CHCE TERAZ ZACHODZIĆ W CIĄŻĘ,A ON NIE MIAŁ POWODU ŻEBY SIĘ OBRAZIĆ,POWINIEN RACZEJ SPOKOJNIE POROZMAWIAĆ STARAĆ SIĘ JĄ ZROZUMIEĆ,POWIEDZIEĆ JAK ON TO WIDZI I TYLE.

Gość Sama tego chciałam
MARINA,powinnaś sama zapytać wprost,czy on chce miec z tobą dziecko,że tak zareagował,ponieważ takie tam gadki to o niczym mogą nie świadczyć.Miałam wcześniej chłopaka,który czasem zapominał o zabezpieczeniu i nawet cos tam raz powiedział,że chciałby mieć synka,a jak potem zażartowałam,że chyba jestem w ciąży,to się strasznie obraził,że taka lekkomyślna jestem...potem mnie zostawił,bo stwierdził,że nie jest gotowy na wspólne życie.Porozmawiał z nim wprost i na poważnie

Gość a może on
nie lubi używać prezerwatywy, bo komu "smakuje obiad skonsumowany w plastikowym woreczku" ? I może już dorósł do tacierzyństwa, więć ewentualna wpadka nie byłaby dla niego tragedią ? A teraz coś na temat zespołu Dawna - ten zespół jest zasługą faceta , starszego faceta , jego podstarzałego zestawu genów bo z wiekiem tak się dzieje. To facet jest odpowiedzialny za spłodzenie dziecka z zespołem Dawna. Dlatego nawet młode matki rodzą takie dzieci jeśli biorą sobie za partnera starego faceta, a stare wiekowo matki zwykle też mają starszego wiekiem partnera. To juz jest potwierdzone naukowo że dawcą zespołu Downa jest starszy wiek faceta a nie kobiety, I tyle. Jeśli chcecie rodzić zdrowe dzieci to na ojców wybierajcie facetów z młodymi genami jeszcze nie mających felerów genowych wynikających z podstarzałego wieku.

Gość hej hej hello
mój chłpoczyk po jakis 3 4 miesiacach powiedzial mi ze chcialby miec ze mną dziecko, zero antykoncepcji z jego strony, ja natomiast od poczatku bralam tablety(on nic nie wiedzial :P) dla picu chcialam stosunek przerywany, ale i tak wiekszosc konczyla sie w środku. on wie ze nieraz jest niekoniecznie dziecko od razu. teraz juz wie ze biore tabletki, powiedzialam ze zaczynam, bo juz dosc mialam ciaglego go taj jakby oszukiwania... na poczatku nie chcial sie zgodzic na nie, ale jak bralam to juz biore je przy nim, czasem tylko bąknie mi zebym odstawila, ze po je biore itp. nawet powiedzial ze mi je spali hehe ale akceptuje to

Gość hej hej hello
a ja juz teraz tez mysle zeby odstawic ale do konca nie przemyslalam jeszcze, ja mam 19 lat on 24

"watpie ze to wynik prorodzinnej polityki bo my nie mieszkamy w Polsce " a gdzie? w calym sensownym świecie promuje sie polityke prorodzinną akurat ;P

Gość hnbshjwdkd
hej hej hello uwazaj, zebys sie na trych jego deklaracjach nie przejechala. Faceci czesto mowia, ze chcieliby miec dziecko z kobieta , z ktora aktualnie sa. To tak dla znieczulenia co bysmy im ufaly bardziej. Mloda jestes wiec przemysl to bo potem plakac mozesz. To Ty masz czuc sie gotowa na macierzynstwo i wiedziec, ze podolasz obowiazkom ( nawet jak zostaniesz sama, bo tego wykluczyc sie nie da), a nie wtedy tylko gdy facet gada, ze chcialby miec dziecko.

Gość ejbisi
Tu jest gdzies topik takiej co facet jej wmówił ze chce miec dziecko a jak zaciążyla to wystawil sie do niej tyłkiem i powiedzial ze to nie jego. Takze jak tak strasznie chce dzieciaka to niech sie najpierw oswiadcza!

Gość hej hej hello
o wspólnym życiu też mowa. a tu ktos mowil ze jak chlopak nie chce sie zabezpieczac łapiąc na dziecko dziewczyne a ona chce sie zabezpiecza to ja facet zostawia, no jak na razie moj mnie z tego powodu ze biore tabsy nie zostawil.