Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkaa

czy do szpitala zabrac pieluchy tetrowe na laktacje

Polecane posty

Gość mamkaa

aby osuszyc piersi czy raczej dawaja?

Gość malalalallaall
Nic Ci nie dadza,musisz miec swoje.Pieluchy napewno ci sie przydadza do buzi malenstwa jak mu sie uleje i dla ciebie przy nawale pokarmu.

Tam gdzie rodziłam nie dawali, a poza tym w moim przypadku nie były potrzebne bo pokarmu miałam tylko tyle aby dziecko wykarmić, a dopiero w domu zaczął się problem z nadmiernym wyciekaniem, ale wystarczyła mi częsta zmiana wkładek laktacyjnych (miałam w razie awarii w szpitalu)

Ja sobie spakowałam tetrę. Owszem w szpitalu dawali ale straszne śmierdziały chlorem ,dlatego lepiej mieć wszystko swoje!

Gość kobieto czy ty
nie dawaja tylko daja (tak na marginesie)

zadzwon do szpitala i spytaj co wziąć - każdy szpital ma inne wymagania u mnie trzeba wziąć 3 tetry dla dzidziola a dla siebie wkładki laktacyjne

ja wogule zapomniałam o tetrach wziełam wkładki laktacyjne ,ale pieluszki pozniej mi dowiezli dla dzidzi ,bardzo przydatne

No ja gdyby nie tetra to bym się w ostatniej dobie w szpitalu utopiła we własnym mleku i chyba bym nie wyszła sucha nawet za drzwi szpitalne. Przydały mi się też do wycierania buzi synka. Szpitalnych się trochę brzydziłam- takie szare bure.