Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_f

szczerość mojego faceta mnie pogrąża

Polecane posty

Gość klara_f

jestem z moim facetem od dwóch lat, kocham go, ale jest mi przykro z tego powodu, co czasem mówi. np. oglądamy jakiś film, a on "hehe pamiętam jak pierwszy raz zaprosiłaś mnie do siebie hehe ten kurczak którego przygotowałaś był obrzydliwy" i śmieje się z tego, jakby to był fantastyczny żart albo "nasz pierwszy raz to była totalna porażka" :O chyba mysli, że skoro jesteśmy razem tak długo to możemy być szczerzy, ale takie rzeczy mnie ranią... rozmowa z nim nic nie pomogla :(

Gość Stokrotka P
Ale na czym polegała ta rozmowa? Jak on na to zareagował? Jeżeli jesteście długo razem, to musi Cię traktować z szacunkiem...

Gość stefan wycipiorka
hehe pamiętam jak pierwszy raz zalozylas temat na kafe hehe ten opis ktory przygotowalas byl slaby jak tamten kurczak ktorego jedlismy

Gość ejbisi
Sorry ale jakis debil :P

aha to wolałabyś, żeby cię okłamywał na każdym kroku ? Bez przesady, jeśli są to uwagi w żartobliwym tonie, a tego co piszesz, to właśnie tak jest, to nie stwarzaj problemu tam gdzie go nie ma...

wierz mi ze nie ma nic gorszego niz facet bedacy klamczuchem ...dopiero bys sie zdziwila...jest szczery i nie tlum tego w nim ...jest prawdziwy...a ze ci nie wychodza rozne rzeczy...co tam ...z kazdym nastepnym razem powinno byc lepiej.

Gość klara_f
powiedziałam mu, że po co to mówi skoro wtedy (np. gdy był u mnie na kolacji) mówił, że super przygotowalam w ogóle smakuje mu, a teraz, po prawie dwóch latach mi mówi, że kłamal, a on że przecież to żarty, że to nic takiego, a skoro jesteśmy razem i się kochamy to lepiej być szczerym :O to w takim razie po co wtedy kłamał?

Gość wiosenna rosa
Nie masz wiekszych problemów w zyciu ???????? !!!!!!

klamal wtedy aby zaliczyc u Ciebie pare punktow:P No ale troche przesadza.....wg.mnie nie ma wyczucia taktu....skoro rozmowy z Nim nie daja rezultatow to tez mu cos powiedz w podobnym stylu:):P:)

Gość a ty uważasz że wasz
pierwszy raz był udany? generalnie buc z niego, a to że jesteście razem 2 lata nie zwalnia go z kultury osobistej i troski o twoje uczucia, mnie by coś takiego mega wkurzyło poczekaj chwile za zaraz przestanie zamykać drzwi do kibla, bedzie przy tobie pierdział i bekał i gadał co mu ślina jezyk przyniesie - bo już przecież tyle jesteście razem!

Gość klara_f
no ale to mnie dobija. przywołuje sprawy z przeszłości i robi mi tym przykrość. ostatnio wypalil, kiedy robiłam porządek w szafie "o, to ta paskudna sukienka w której byłaś na weselu mojej siostry". po co mi to gada? przecież to przeszłość, a ja się tylko zamartwiam, czy rzeczywiście tak źle smakowało, wyglądalo czy nie wiem co jeszcze :O

Gość Facet ma o sobie duże
mniemanie i tyle:/

Gość klara_f
pierwszy raz.. hmm, byłam zestresowana, bo jest moim pierwszy chłopakiem w łóżku, a on miał wiele dziewczyn, ale nie uważam że tak źle wyszło, a na pewno że to była totalna porażka :O nie chcę się na nim odgrywać tak ostentacyjnie, żeby nie pomyślał że na złość, tylko żeby faktycznie sie nad tym zastanow

Gość tak naprawdę to co on robi
to swojego rodzaju znęcanie się psychiczne nie możesz zmienic tego co się już stało nie możesz obronić się przed takimi tekstami to bardzo okrutne i on na pewno wie że to musi cie boleć

Gość klara_f
w ostatnim zdaniu miało być "zastanowił"

wtedy jak w Potopie - \"ja bym z rąk waćpanny i truciznę wypił\", a teraz juz mu przeszlo :) a pierwszy raz to z reguly jest porażkowy wiec sie nie przejmuj...

Skoro tak reagujesz to sie nie dziw ze na bierzaco nie mowi tego co mysli. Ty nie oczekujesz szczerosci ale okreslnonych slow wsparcia, pochwal nawet jesli one nie sa prawdziwe, to co sie dziwisz? Malo kobiet doroslo do prawdziwej szczerosci, zeby to brac jako cos oczywistego. Dlatego napisze jeszcze raz, ty sie zastanow czego ty oczekujesz? Szczerosci czy pochwał? I nie pisz, że prawdziwych pochwał bo to znaczy, że pochwał. Kilka razy sie obraział i chłopak już wie, że nie warto z Tobą być szczerym. A jeśli cośbyło dawno czemu się z tego nie smiejesz? Brakuje Ci poczucia humoru? Przeciez to nie jest zlosliwe.

urocze, nabijanie się z pierwszego razu dziewczyny współczuję Ci bo widać, że jesteś b.wrażliwa a on swoimi tekstami skutecznie podkopuje Twoją wiarę w siebie słaby koleś :/

Gość klara_f
mam teraz opory przed zrobienie jakiejś nowej rzeczy w łóżku, bo nie wiem, czy za parę miesięcy znowu tego nie wyśmieje :( nawet nową potrawą boję się go zaskoczyć. a on oczywiście uważa, że to nic takiego... i nie oczekuję pochwał, wolałabym, żeby w danej sytuacji niczego nie mówił niż kłamał a później się wyśmiewał...

Gość moj na przyklad
ciagle ma jakies uwagi co do moich nog ... :( a to ze wygladaja jak parówki, a to ze sa za krótkie ... ciągle je komentuje, mowi o cellulicie itp, mam tego dosc. tylko on tak mysli, inni sie za mnie uganiaja, twierdza ze mam super fogurę ... a moj facetowi sie nie podoha

mam wrażenie że to twoje facecisko to do mojego exa nieco podobne jest i nie mam niestety dobrej rady jak sobie z takim poradzić, ja pocierpiałam 4 lata i się rozstałam bezczelny, gruboskórny, zarozumiały manipulant - taki był potrafił mi "w żartach" powiedzieć takie rzeczy że mi się flaki wywarcały

Gość dziewczyny myslcie trochę
Dlaczego jestescie z takimi D U P K A M I i dlaczego pozwalacie się źle traktować? Bo takie wysmiewanie to jest złe traktowanie. :-O

Gość moj na przyklad
ale mój facet jednocześnie mowi ze mnie kocha i naprawde dobrze nam razem. :( nie potrafie bez niego zyc, codziennie cwicze i mam nadzieje ze to przyniesie rezultaty i moj mezczyzna bedzie zadowolony :( wiem ze to strasznie brzmi ale ... ale chce mu sie podobać, chce zeby na moj widok zagwizdał ... jak to robi czasem kiedy jedziemy samochodem i idzie jakas laska.

Gość ejbisi
No dobra ale co innego jak facet jest szczery i powie "Nie pasuje ci ta sukienka, załóż jakąś inną" - też by sie niektore kobiety obrazily, ale jednak to jest szczerosc konstruktywna. No ale juz po fakcie po cholere to wywlekac? Chyba tylko po to zeby szpile wbić... sadysta jakis.

bo miłość jest ślepa :O zwłaszcza miłość młodej, niedoświadczonej panienki do obytego w świecie lowelasa, co już nie jedną laskę zaliczył

\"wolałabym, żeby w danej sytuacji niczego nie mówił \" Czyli dokladnie!!!! Dziewczyno, Ty nie oczekujesz szczerosci ale wypelniania pewnych schematow!!!! To powiem Ci co dalej bedzie, bedzie schemat Twojego zycia jak u innych. Zamiast drugiego czlowieka ktorego niby kochasz i masz zrozumiec bedzie maz, ktory ma mowic to czego oczekujesz a lepiej zeby nic nie mowil. Znam kobiety i rozumiem ze oczekujesz pochwal, wsparcia jednak juz teraz obrana przez Ciebie sciezka powoduje oddalnie i wyobcowanie. TY sie przed Nim wstydzisz, swojej szczerosci, mowienia tego co czujesz i myslisz. Czy wg. Ciebie na tym ma polegac zwiazek miedzy dwojgiem ludzi?

Gość ejbisi
"chce zeby na moj widok zagwizdał ... jak to robi czasem kiedy jedziemy samochodem i idzie jakas laska." ...szok. Powinien w takim momencie dostać od ciebie po ryju i wiecej cie nie zobaczyc. I gwarantuje ci ze chocbys miala nogi jak topmodelka to nie usłyszysz od niego komplementu. Po prostu wtedy bedziesz miec juz nogi "jak trzeba" i przyczepi sie do jakiejs innej czesci twojego ciala.

Gość klara_f
no mój to samo... mówi że mnie kocha, ja jego też, wychodzimy razem i jest mi z nim dobrze. tylko te jego żarty. czasem śmieje się też z siebie np. oglądamy zdjęcia to mówi: cholera, kiedyś ubierałem się jak wieśniak ale zaraz potem dodaje: ale ty też nie lepsza, patrz na tą fryzurę :O

co za debilki - te zwolenniczki bezwzględnej szczerości :D:D ciekwe jak bardzo by się cieszyły, gdyby facet, w ramach szczerości opowiadał im o kazdej lasce na którą ma ochote :D

Gość dziewczyny myslcie trochę
"chce zeby na moj widok zagwizdał ... jak to robi czasem kiedy jedziemy samochodem i idzie jakas laska." Jak się lubi byc z chamem to się nie należy skarżyć :-O