Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_f

szczerość mojego faceta mnie pogrąża

Polecane posty

przy złosliwosciach nalezy pamietac o kilku zasadach... jedna z nich jest nie wyśmiewanie wygladu kobiet chyba, że tych części ciała, ktore sa ich ewidentnymi atutami... jelsi np laska ma cycki marzenie, albo takie nogi, że faceci powodują wypadki samochodowe gdy idzie ulica w mini, mozna bez problemu rzucic na ich temat złosliwa uwage... ja jestem ogolnie dosc złosliwym typem, ale mało która kobieta (z wyjątkiem tych, chorych na PŚP - permanentny ścisk pośladów) czuła sie obrazona moimi złosliwosciami

Gość ofer ma
to nie jest żadna szczerość tylko sposób manipulacji. takimi uwagami łamią waszą pewność siebie i uzależniają was od siebie. wtedy bardziej doceniacie komplementy i jesteście zachwycone momentami w których nie jest dla was złośliwy. mechanizm uzależnienia jest identyczny jak ten który powstaje u kobiety bitej przez chłopa, która jest jednak przekonana że nie może odejść bo nikt inny jej nie zechce.

Gość klara_f
w zeszłym tygodniu stwierdził że knajpka ktorą wybrałam naszą rocznicę byla troche obciachowa. :O oczywiście zobaczył moją smutną minę zaraz powiedział, że cieszy się, że się starałam i przytulił... nie wiem po co on wraca do przeszłości! może spróbować jakoś mu dopiec, ale tak, zeby nie myślał że się odgrywam, ale żeby naprawdę to przemyślal?

Gość moj na przyklad
klara -> nie no to tak u mnie nie ma na szczescie :O Knajpka była obciachowa? :O To mógł ją wybrać sam :O I jeszcze to pochwalenie o staraniu się ...

Gość wymień go na lepszy model
Klara, wyobraź sobie, że są na świecie zupełnie normalni mężczyźni, czego nie można powiedzieć o twoim :-O

Gość kalra przestan byc taka
ciapa co smutne minki robi i kwiczy jak facet jak przytuli i podrapie za uchem jestes kobieta a nie pieskiem facet sie toba bawi a ty sie w najlepsze dajesz

Gość do yeez....
możesz wybrać :)

Gość wasza samoocena to chyba
puka w dno od spodu... :O Kobiety! Nikt nie jest idealny! Wy nie jestescie, Wasi faceci nie sa, te wszystkie tabuny "suk", za ktorymi wyja faceci, tez nie sa. Nikt, powtarzam NIKT, nie jest idealny. A Wy tkwicie w tych Waszych chorych zwiazkach i dajecie soba pomiatac, bo juz lepszy taki niz zaden :O Wy naprawde potraficie kochac kogos, kto smieje sie z seksu w Waszym wykonaniu, sukienek, fryzur, nog i co tam jeszcze chcecie? Bo jesli tak, to przykro mi, ale na oltarze Was nie wyniosa za Wasze poswiecenie, a tylko Wy na tym ucierpicie. Dlaczego? Bo jesli dacie sobie wmowic, ze jestescie do niczego, to oprocz Was najbardziej przekonany o tym fakcie bedzie Wasz facet, i zawze, powtazam ZAWSZE! bedzie lecial na inne, zajebiste (bo pewne siebie) babki. Nie wmowicie mi, ze tego naprawde chcecie. Jesli Wy nie bedzie kochac same siebie, to nikt Was porzadnie nie pokocha! Uwierzcie w koncu w to, ze nie warto wiazac sie z byle kim, bo sie akurat nawinal... W wypadkach takich, jak Wasze, to juz naprawde lepsza jest samotnosc, przynajmniej moim zdaniem.

"A Wy tkwicie w tych Waszych chorych zwiazkach i dajecie soba pomiatac, bo juz lepszy taki niz zaden " zawsze tak było, jest i tak bedzie w co poniektorych przypadkach oczywiscie

ludzie nie mylcie umiejetności śmiania się z siebie z czymś czego nie da się tak nazwac co innego ogląć swoje zdjęcia i smiać się ze swojego gustu z przed 5 lat a co innego iść z facetem na impreze i słuchać ładnie wyglądasz a po imprezie słuchać ale się żle ubrałaś. ani to przyjacielskie ani dowcipne.

no właśnie kwiatek- facet nabija się ze swojej dziewczyny i nadala z nią jest. to o co chodzi ?

Gość moj na przyklad
dziękuje za ostatnią wypowiedź :) bardzo dobrze ujęłaś całą tą sytuacje :) problem w tym, że ja jestem osobą pewną siebie. zdaje sobie z tego sprawę ze jestem atrakcyjna... niestety w chwili kiedy moj facet rzuca takim tekstem czuje ze spadam w dół :) ale generalnie nie jestem osobą która wstydziłaby się siebie i tego jak wygląda.

dowcipem jest wypowiedź która bawi nie tylko osobę ktora coś wypowiada ale również pozostałe osoby.

oferma napisal dlaczego. to jest w 100% trafne. pytanie czy jej to odpowiada na tyle zeby z nim byc nadal. a w wiekszosci przypadkow tu opisywanych kobietom to mimo wszytsko odpowiada bo facet daje jakies oparcie. i wlasnie takie jest zycie

Gość moj na przyklad
chodzilo mi o wypowiedz iosoby o pomaranczowym nicku :) ostatnio szlismy z moim mezczyzna na imprezę :) ubrałam sie dośc wyzywająco zeby pokazać mu ze mogę podobać sie facetom ... hehe nawet nie wyszlismy z domu, bo on kazał mi sie przebrać, bo nie bede nikogo podrywała i kokietowała. :P

Gość i co to twoim zdaniem
udowadnia?

no widzisz a ja się ubieram tak jak ja chce, jak ja się dobrze czuję.

Gość ofer ma
"niestety w chwili kiedy moj facet rzuca takim tekstem czuje ze spadam w dół" no i taki jest właśnie cel tych tekstów. każdy krok, milimetr czy w czymkolwiek by tego nie mierzyć o który obniża się twoja pewność siebie i poczucie własnej wartości bardziej uzależnia cię od faceta. wtedy będzie mógł sobie na pewno na więcej pozwolić, bardziej cię lekceważyć itd. a tobie będzie trudniej cokolwiek z tym zrobić, w jakikolwiek sposób domagać się czegoś od niego bo sama będziesz przekonana o tym że nie zasługujesz.

"no widzisz a ja się ubieram tak jak ja chce, jak ja się dobrze czuję." póki sama jestes... :P PS to fajnie ze lubisz moje imię ;)

Gość moj na przyklad
kazał, ale powiedzialam ze się nie przebiorę :) Wyszło na to ze nigdzie nie poszlismy tylko spędzilismy wieczór na długim namiętnym seksie :)

ja mam faceta i rowniez ubieram sie jak chce...a kim on jest,zeby mi mowic co mam ubrac?czy ja mu cisne,co powinien zalozyc?

poki co -nie jestem sama ale sama się ubieram i nie pozwalam by ktoś mi kazał sie rozbierac, przebierać itp. a gdzie napisałam ze lubie twoje imię ? lubie kwiatki i roslinki :D

aaaa to już kojarze - tak to moje ulubione imię :D męskie

Gość moj na przyklad
tylko ze to byla prowokacja z mojej strony. szczerze mowiac ubralam sie jak dziewczyna z night clubu. Normalnie równiez ubieram sie tak jak chce :)

Gość ogladaliscie shreka
Pamietam jak ogladalam Shreka, jak piekna Fiona nagle zamieniła sie w brzydkiego ogra... a co na to Shrek? haha, kochal ja, dlatego nawet wtedy byla dla niego najwspanialsza! Shrek: "Przeciez jestes... piękna"