Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessaa

mojej sukni nie ma na zadnej stronie w necie. kupilam w bellisimie wroclaw.

Polecane posty

Gość princessaa

wszystkie suknie z bellisimy we woclawiu znalalzam itd. no wiadomo jak to jest. dany model ma swoj numer lub nazwe. mojej sukni nigdzie nie ma . nazywa sie balii . moze ktos pomoze? o co chodzi? natomiast do tego salonu na ich stronie nie ma ani adresu ani telefonu ani meila. a isc zabardzo nie mam czasu. chcialam meila napisac ale zadnego kontaktu nie ma :(

Gość princessaa
no wlasnie niewiem jakiej firmy. zakochalam sie w tej sukni jak ja zobaczylam i zalozylam. dowiedzaam sie tlyko jak sie nazywa. na potwierdzeniu wplaty jest napisane balii tylko. jako model

Gość princessaa
no nie wlasnie :-( moja sie przez dwa ii na koncu pisze i nie ma zadnych gniecen. od gorsetu jest leko rozkloszowana ale gladka ze srebrnymi zdobieniami. niewiem jak to jest

Gość
Oj to przykro mi ale przez "ii" na końcu nie znalazłam nigdzie faktycznie. W takim razie życzę powodzenia może jeszcze ją znajdziesz :)

Gość princessaa
nie :-( ona jest typu ksiezniczki. wiecie gorset zdobiony dluzszy niz zwykle wysmuklajacy i rozkloszowany dol z satyny czy czegos tam i warstwa tiulu. nic podczepianego.jedynie srebrne zdobienia. ale mowie wam. no nigdzie jej nie ma :-( jutro podjade do salonu i zapytam . moze mi pomoga. i woogle zapytam jak to jest z suknaimi z wyprzedazy.gdzie sa przechowywane

Gość jowwwi
księżniczka !!!! :-D :-O Ja pierdzielę! Ty idziesz do ślubu przed Bogiem czy na bal?

Gość princessaa
prubuje wtlumaczyc jak wyglada. bo zwykle suknie sa albo w typie ksieznizki albo seksowne. wiec staram sie tlumaczyc jak wglada. proste?