Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosius91

ZABEZPIECZENIE, CIAZA.. Etc.

Polecane posty

Gość gosius91

Cześć... :) Jestem Gosia, mam 17 lat. Mój partner również ma 17 lat. Jesteśmy z sobą od pół roku.. Współżyjemy ze sobą od dłuższego czasu, ponieważ bardzo się KOCHAMY, i oboje tego chcieliśmy. Mam.. a raczej mamy problem. Zaczęło się to w październiku.. Kiedy w ostatni dzień okresu spróbowaliśmy jak to jest kochać się bez zabezpieczenia.. Było CUDOWNIE.. Potem kolejny raz bez, i następny.. Tak cały Październik nam zleciał na uprawianiu seksu bez zabezpieczenia, no ale mój Partner wyciągał go przed dojściem. To chyba jasna sprawa. No i nastąpił ten czas kiedy zbliżał mi się okres.. Oczywiście wiedzieliśmy jakie nie bezpieczeństwo idzie z tym co robiliśmy.. No,ale okresu jak nie było tak nie było.. Dzień, drugi.. trzeci i czwarty.. Kupiliśmy test. Wyszła jedna kreska.. "Dzięki Booogu" Przeżyliśmy jakoś.. Potem znów seks bez zabezpieczenia, dopiero w piątek z gumką. Zaś wczoraj.. Hmm coś nam odbiło.. Chwila uniesienia.. Trudno powiedzieć. Zaczęliśmy się kochać bez gumki.. Doszedł na zewnątrz, poszedł do łazienki umył się i wrócił. I znów zaczęliśmy się kochać, bez.. doszedł. Wytarł się. I znów to samo.. doszedł, wytarł się. Poszliśmy na spacerek.. Wróciliśmy, i leżeliśmy sobie oglądając TV, i znów zaczęliśmy się kochać też bez gumki.. Zawsze gumki mamy przy sobie, ale cóż tak jakoś wychodzi.. Pytanie teraz.. Jakie są najlepsze tabletki anty, i czy są bez recepty, i w ogóle czy już NASZE Marzenia, kariera mogą runąć? Czy mogło stać to się najgorsze? Hmm PROSZĘ O sensowne odpowiedzi, a nie typu: 'masz 17 lat dziewczyno i nie wiesz co robisz..' 'nie chodziło się na biologie..' Hmm tak mam 17 lat, ale to w cale nie oznacza że nie wiem co robię.. I tak przyznaję się bez bicia, rzadko kiedy na biologie chodzę, i chodziłam. Słuchajcie.. mam test kupiony, czy jeśli to stało się w sobotę mogę iść do łazienki zrobić test???????? nie wytrzymam:(( (zaznaczę że moje dni płodne wypadają na 8-16 listopada..) proszę o sensowne odpowiedzi..

Gość wzr
a co to ma za znaczenie ze wyciaga zanim dojdzie? ryzko jest takie samo!!! tabletki sa na recepte... a ze jestescie dziecinni i nie dorosliscie do seksu to chyba nie muszę pisać? zdrowego dzidziusia zyczę :]

Gość gosius91
tak,tak wiem ze jestesmy 'dziecinni' Ehhm.. to co moge wykonac test??????? juz dziss??

Gość wzr
przestancie byc dziecinni :] czas dorosnac a nie pozniej plakac przez glupote

Gość gosius91
a odpowie mi ktos na pytanie??? czy moge dzisiaaaaj zrobic ten cholerny test????????????? :/

Gość gosius91
w czwartek bez zabezpieczenia, skonczyl na zewnatrz. w piatek z zabezpieczeniem. i w sobote.. bez zabezpieczenia.. szczegoly sa wam znane wyzej.. ;/

Gość gosius91
jak musze poczeeekac?? nie moge go zrobic?? juz???:(((:(:(:( no coz.. wieku sie nie wybiera:/

Gość wzr
hehehehe pewnie ze się wybiera wystarczy robić to z głową i się zabezpieczać...

testy wykrywają ciążę 2 tyg po stosunku. Tak wieku się nie wybiera, ale myśleć chyba można w każdym prawda?

Gość gosius91
nooo, sorry a mozesz mi odpowiedziec??czy moge zrobic ten cholerny test juz???: / isc teraz do lazienki i go zrobic... bo oszaleje zaraz:/

Gość gosius91
nie wytrzymam ide zrobic test..

Dzisiaj jest poniedziałek, do stosunku doszło w sobotę, a Ty już chcesz robić test? Test najwcześniej można wykonać tydzień po stosunku, ale tak najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Nie martw się na zapas.

Gość gosius91
zrobilam test.. wyszlo, jak wyszlo.. jedna kreska:) czyli brak ciazy.. czy mam sie martwic? czy bledy wynik?? :((

Gość wzr
jejku dorosnij ;/ tydzien nie minal to jak test ma byc wiarygodny?!

w jakim celu zadajesz pytania, skoro nie czytasz odpowiedzi!? Wynik jak najbardziej bledny!!!!!!!!!!!!!!

Gość gosius91
boooze..:(( to co teraz mam czekac do planowanej miesiaczki?? 26.11?? ;/ a ten test wywalic do pieca, kosza?? :(( i nie sugerowac sie nim ze.. ze.. wyszla jedna kreska, i oznacza to ze NIE JESTEM.. :(

tak masz czekać. Za głupotę trzeba płacić. A najgorsze dla mnie jest to, ze Ty doskonale sobie zdajesz sprawę z tego, że możesz zajść w ciążę i nic sobie z tego nie robisz...

Gość gosius91
tak, tak.. czekac:/ masakra.. Hmm.. MY sobie zdajemy sprawe ze igramy z ogniem.. heh..

Test najlepiej wywal do kosza, ale łudź się tym, że wynik jest prawidłowy bo zwariujesz. To jeszcze ponad tydzień. Tyle czasu wytrzymasz. Zajmij się swoimi obowiązkami, a o tym staraj się nie myśleć.

Gość gosius91
a łudz, ludz sie.. ja sie nie ludze.. ja jestem pewna tego testu.. :((

Gość gosius91
ODPOWIE KTOS? ;(

Gość gosius91
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

a czytałaś może ulotkę na tym teście, bo najwcześniej można zrobić test 7-10 dni po stosunku i to tylko z porannego moczu a wynik jeszcze może wyjść błędny... A prawidłowy wynik będzie w dniu spodziewanej miesiączki i też z porannego moczu. Ale to już przecież Ci pisałay dziewczyny wcześniej. Test, który zrobiłaś teraz wyrzuć sobie do kosza -szkoda było na niego kasy

Gość gosius91
no,ale ten naprawde zle wyszedl??:(( czyli musze czekac do 26.11 ;( Boooooooooze ;( czytalam ulotke.. byl to juz moj 3 test:/ i znam na pamiec.. ulotke:/:|

Gość gosius91
:(((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(