Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie młody już

mieliście tak takiedyś??

Polecane posty

Gość nie młody już

wyzwałem dziewczyne od najgorszych powiedziałem że nie chce jej znać żeby o mnie zapomniała..padly straszne słowa..obrażałem ją..kazałem nie dzwonic.I spierdalać na zawsze mojego życia... A teraz...teraz myśle o niej.Chciałbym ją zobaczyć..przytulić..

Gość kolorinka
A ile ty czlowieku masz lat?I co sie takiego stalo ze ja tak potraktowales?Kochasz ja jeszcze?

Gość nie młody już
i co da to się narawić..Powiedziałem jej że to definitywny koniec że ne chce jej znać wyzwałem od kurwy:O

Gość nie młody już
mam 30 lat okłamała mnie,olawała..najpierw to ona zerwała ze ną nie odzywając się trzy dni.potem ja znią ale tak definitywnie tak mi sie wtedy wydawało

Gość nie odzywanie sie 3 dni
oznacza zerwanie? myslales o leczeniu?

Gość kolorinka
Ja juz kogos takiego niechcialabym znac.

Gość kolorinka
Swoim zachowaniem przypominasz mi mojego bylego chlopaka, tez tak sie zachowywal.Ale juz z nim definitywny koniec.Ty masz jakies zaburzenia emocjonalne albo psychicznie.Zdrowy to ty niejestes

Gość nie młody już
ale ona mi to napisała że jąmeczy ten związek że cierpi wnim i nie chce dłuzej wnim tkwić potem ja dzwoniłem do niej aona odbierała rozmawiała normalnie al ejak ja przestałem dzwonić ona juz nie zadzwoniła do mnie

Gość nie młody już
nie okłamywała mnie.Mówiła że nia ma kontaktu z byłym który jest w stanach a dowiedziałem się że romawiali na skypie

Gość jak ma rozum to w zadnym
wypadku nie bedzie sie zadawac z kims, kto zachowuje sie jak cham. To nie rokuje na przyszlosc. Przytulaj inna i mysl, zanim cos powiesz.