Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiamojegomisia

nowa kolekcja suken 2009

Polecane posty

Gość myszzzz
ach, żeby tak jeszcze mieć ze 180 cm wzrostu ;)

" myszzzz ach, żeby tak jeszcze mieć ze 180 cm wzrostu " zgadza się mi się podobała pewna suknia w katalogu ale jak ją zobaczyłam w realu na jakiejś dziewczynie to zwątpiłam!!! całkiem inna :(

Gość myszzzz
Niektóre suknie w ogóle nie przypominają tego, co na zdjęciach i nawet nie o wzrost panny młodej tu chodzi. "Na żywo" wydają się nijakie, bardziej tandetne, mniej szlachetne, brzydsze po prostu... Aczkolwiek oglądając same zdjęcia kilka modeli by się wybrało ;) Pytanie jeszcze jak ja bym w tym wyglądała.

Gość carmenn
to prada ze suknie w rzeczywistosci z reguly nie wyglada juz tak ladnie. janwazniejsze zeby dobrac suknie tak aby podkreslala nasze ladne ksztalty albo tuszowala to co potrzeba. dlatego czasami ta ktora wybralysmy ze zdiecia na naszej sylwetce lezy nieladnie. inna ktorej wczesniej nie wypatrzylysmy jak ubierzemy to juz wiemy ze to jest to bo lezy slicznie. hehe puenta taka ze do kazdej figury da sie dobrac suknie aby slicznie wygladala ale z glowa trzeba to robic :)i s;uchac pan ubierajacych

Gość crupka
hmmm musze powiedziec ze te suknie sa nawet nawet...:) nareszcie cos mniej bukieciarskiego :) suknie nie takie typowo ,,balowe'' i tak trzymac :)

" crupka hmmm musze powiedziec ze te suknie sa nawet nawet... nareszcie cos mniej bukieciarskiego suknie nie takie typowo ,,balowe'' i tak trzymac " no właśnie wpadają w oko ;) tylko ciekawe jak mają się te fotki do rzeczywistości no ale pojadę zobaczę ;)

Gość crupka
jasne :) jak wiadmomo modelki sa wysokie i bardzo szczuple i na nich moga wygladac lepiej :) poza tym photoshopy robia swoje :)

Photoshop no właśnie :P :D :/ na zdjęciu i modelka i sukienka potraktowana photoshopem będzie super się prezentowała ehhh taką maja taktykę

Gość stokrotka555
Ja mam do sprzedania sukienkę Madonny :Donaire, rozm.34 śnieznobiała. Goście i narzeczony byli zachwyceni.

Gość stokrotka555
Sukienka model "Donaire" :)

Gość zainteresowana....
stokrotka555----> a skad jestes?

Gość ja chyba miałam szczęście
Kupiłam używaną Danubio, nie oglądając jej nigdy na żywo, tylko tyle co w internecie katalogowe zdjęcia i na allegro na innych laskach, no i muszę przyznać że jest to dokładnie to co chciałam.

Gość stokrotka555
Sukienke można przymierzyć w Kole.

*campini* heh mi się ostatnio śniła ta suknia :) ;) ;P na mózg już mi padło :) niestety ponoć madonna ma kosmiczne ceny a ta suknia akurat z nowej kolekcji :(