Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostamcostam

brak okresu tabletki..

Polecane posty

Gość ktostamcostam

Przez trzy lata bralam Novynette bez przerwy, teraz przestalam a kochalam sie z facetem bez zabepieczenia ale jego jestem pewna, okres spóxnia mi sié prawie miesiac i nie wiem co dalej, zrobilam dwa testy wyszly negatywnie ale co dalej z moim okresem? Czy organizm potrzebuje czasu aby sie przestawic? Sama nie wiem chyba powinnam sie wybrac do lekarza prosze o jakas porade.

Gość upupupupupu

Gość mamaeryka3
ja tez biore novynette i wlasnie dlatego boje sie je odstawic ze bede czekac pozniej na okres nie wiadomo ile,moja siostra brala stediril i po odstawieniu tez nie miala przez 2 ms okresu wiec mysle ze organizm musi na nowo sie przestawic

jasne że organizm musi sie przestawić na cykle naturalne! u jednych trwa to tydzień u innych lata, także spokojnie. skoro testy nie wykazały ciąży to raczej w niej nie jesteś. pamiętaj tylko że teraz nie da sie wyliczyc dni płodnych (zresztą wyliczanka to nie metoda, co innego obserwacja). możesz się przejść do lekarza. zapewne da coś na wywołanie okresu, np luteinę.

Szczerze to nie dziwie się ze Tobie organizm sfiksował .W końcu nigdy nie zrobiłaś przerwy! Teraz trochę czasu może potrać aż wszystko się poukłada.

Gość Blask Słonca
po odstawieniu tabletek zazwyczaj tak jest , ze albo zaraz się zachodzi albo jest problem z wyregulowaniem cyklu

Raz jak odstawialam harmonett zaszlam zaraz w nastepnym cyklu,potem jak odstawialam cerazette na okres czekalam 2 miesiace!(strasznie dlugie miesiace....ale w ciazy na szczescie juz nie bylam