Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegotowa na dziecko

Chyba jestem w ciąży, chcę umrzeć

Polecane posty

napisz jak jutro i nie martw sie ja mam 23 lata i mam roczna coreczke, tez balam sie ze nie bede na nia gotowa a teraz poza nia swiata nie widze i wcale nie ukrocilo mi sie zycie , fakt na poczatku jest ciezko,ale jak dzidzia troche podrosnie znowu jest lzej . dasz rade. trzymam kciuki :)

Gość odkrycie normalnie
nie matrw sie jakos to bedzie:-)

Gość 5 dni spoźnienia
to normalne w sumie

Gość sorry gvgrt
ale to nienormalne zeby kobieta mezatka opowiadala takie bzdury ze nie chce zyc bo chyba zostanie matka!!!!!!!!

Gość niegotowa na dziecko
---> sorry gvgrt no powiedziałam, ze przesadziłam, ze mnie ponoszą nerwy, powinnam była inaczej sformułować temat, a poza tym co w tym dziwnego, ze mężatka nie czuje się gotowa ? Nie braliśmy ślubu ze względu na prokreację boję się, boję się, boję się, już trochę się uspokoiłam, zwłaszcza mąż ma na mnie zbawiennie uspokajający wpływ, ale i tak się boję Teraz pewnie nie zasnę, wyobrażam sobie siebie jako matkę i jestem przerażona, ech :O Ja nie śpię, mąż nie śpi, bo mieliśmy dzisiaj razem popracować, a nie mam teraz do tego głowy i sam musi zasuwać przed komputerem, biedny, z robotą za nas dwoje i jeszcze w międzyczasie mnie pociesza, chociaż wiem, że też musi być przestraszony a ja popieprzona wyrajałam już pół paczki, którą kupiłam wieczorem

Gość co za bzdury
przecież okres może się spóźniać nawet do 10 dni i to jest najzupełniej normalne przesadzacie panikary, rozumiem jak komuś okres się spóźnia ponad dwa tygodnie, ale nie 2 dni Boże kobieta 24 lata, mężatka a panikuje jak niedouczona 14 latka Twój wiek to dobry wiek na dziecko, będziesz okoo 30stki jak pójdzie do szkoły, ono będzie już w miarę samodzielne a Ty nadal będziesz mogła cieszyc się młodością

Gość No i co u Ciebie
?? Wkurza mnie taki top, paniki narobione i ani znaku :(