Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilon

Faceci uważajcie na to forum

Polecane posty

Gość Kilon

Ono niszczy małżeństwo. Większość kobiet na tym forum to frustratki i kretynki, które nienawidza facetów. Czy wogóle mamy do czynienia na tym forum z kobietami, czy z jakimś dziwnym gatunkiem nienawidzącym mężczyzn. One zrobią wszystko by zniszczyć czyjeś małżeństwo swoimi pseudoporadami. Radzę Wam - uważajcie i blokujcie Waszym kobietom dostęp do tego forum. Ja tego nie zorbiłem i dziś mam tyranię w domu.

Gość a co musisz sam prac skarpetki
:-D :-D

Jak jesteś ciota to się dałeś pod pantofel wpuścić

Gość facet_nom
Podejrzewam ze cos w tym jest. Ale stary co się dziwisz? Wieku tu nikt nie podaje, a wypowiadają się tutaj nastolatki, które nie mają pojęcia o miłosci czy zyciu.... tak one własnie doradzają i mącą w głowie dojrzałym osobą. Jesli ktos jest słaby, to słucha tych beznadziejnych rad, a nie siebie no i potem sa excesy....

Gość ofer ma
"mącą w głowie dojrzałym osobą." no ja po prostu nie mogę!!!!!

Kilon ja juz swojej dziewczynie załozyłem na kompa blokade rodzicielska :P co by na uczuciowe nie wchodziła.... ma dostep tylko na dom i ogród :P

Gość facet_nom
no bo taka prawda. Ludzie szukają psychologa w innym człowieku, a gdy trafi sie jakas "znająca się wielce" 20tka, która to przeszła więcej niz nie jeden maluch na polskich drogach to potem są skutki. Ja tutaj sie wypowiadam, i czasami radze, ale sam nie chciałbym czerpać rad z tego forum, ojj na pewno nie.

Gość casertana
Faceci... uważajcie poprostu na kobiety ;)

casertana my zawsze tylko czasami coś nas ogłupia:P

\"Radzę Wam - uważajcie i blokujcie Waszym kobietom dostęp do tego forum.\" :D:D:D W zamian za ten dobry gest w kierunku ratowania ogniska domowego partnerki zaczną - w ramach równouprawnienia oczywiście - blokować strony xxx oraz wylączać dobranocki z Bolkiem i Lolkiem (znaną parą gejów). Dzieci (jako że są bardziej biegłe od rodziców w sztuce grzebania w kompie) zaczną blokować wszystko, co nie jest grami i stronami z humorem oraz zalożą blokadę blokady na strony xxx na hasło: MójTataTo Palant. Pies po kryjomu (jak wszyscy pójdą do szkół i pracy) ustawi Pedigree jako stronę startową. A potem przez okno wleci komar i zarazi wszystkich wirusem, który blokuje dostęp do mózgu. A może już u ciebie fruwał, Autorze?:P

Gość orany rany
dopadła cie frustracja czy co? a tak ogółem to kto niby bierze te pseudoporady na serio co? czyba tylko te 20stki jak wspomniałeś ha ha koń by się uśmiał

Gość konnnik
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi ekhm hi hi

Gość orany rany
a facet pod pantoflem to czasem ma lepiej niż taki co nie jest ---- sfrustrowana 30stka -----

Gość orany rany
konnika poniosło buahahaha ale wy macie problemy, blokada na forum nie dajmy się zwariować co wy ludzie średniowiecze uprawiacie buahahahahaha

Gość orany rany
a tak nawiasem mówiąc to jest forum dla kobiet!!!!! więc ostrzeżenie dla facetów jest tu mało trafione

Gość orany rany
nikogo już tu nie ma!!!!?????????

oj tam że od razu dla kobiet a nas transseksualistów to już nikt nie uwzględnia:P

Gość no ale kto mądry
mający choc odrobinę oleju w głowie stosuje się do "rad" z forum? :classic_cool:

Gość orany rany
no jak nie pewnie że tak!!!! Nawijaj maleńki/ka

Oj, żeby nie było zdziwienia z tym forum kobiecym:D Kobiety przeszukuja kieszenie, spis telefonów komórki i archiwum gg swoim facetom, a faceci sprawdzajhą, co pisza ich kobiety na kafeterii:P Tylko patrzeć jak powstaną trójki klasowe do infiltracji czasu spędzanego na kafe oraz bojówki naslane przez adminów naszej-klasy aby nie dopuśic do identyfikacji rozmówców z kafeterii na podstwie używanych zwrotów i stylu pisania:D:D:D Tu jest więcej facetów niż kobiet:P

Gość orany rany
rady z forum są zawsze mocno przesadzone piszą je osoby których bawią pytania innych zresztą te pytania czasami są tak debilne że szok, ojoj co robić? mam złamany paznokieć? hahahahha i tym podobne bzdety [POZRDAWIAM forumowiczów którzy tu wchodzą dla poprawienia humoru

Gość orany rany
kobiety które grzebią w kieszeniach swoich facetów, w telefonach itp są tak puste i głupie że szok jestem kobietą mam męża i do głowy takie rzeczy mi nie przychodza A gdzie zaufanie się pytam? znizyć się do poziomu rodem z Mody na sukces to już szczyt szczytów głupoty !!!!!!! To po co się hajtacie kretynki?

Gość orany rany
a zresztą kogo to obchodzi hahahaha dla mnie to każdy może się śledzić i podejrzewać drugą osobę ile chce, obyście się tylko w tym nie pogubili kochani.

Gość ZAŁAMANABARDZONADTYM
wierzę Ci. Mi za byle co od razu radzą rozstanie. Nawet nie mówią spróbuj tego tamtego, może akurat się ułoży tylko od razu rozstan sie z nim:/ juz nie chodzi mi o ostatni topic ale co nie napisze, nawet zwykła sprzeczka i od razu moge powitac sie z wpisami typu ` to szmaciarz, zerwij z nim`. Nie wiem, może tu piszą tylko stare panny, które nie chcą by innym było dobrze ;| ja tez zablokuje tą strone wydaje mi sie, bo mnie z jednej strony uzaleznila i za kazdym razem jak pisze tu to oni mnie wprowadzają w coraz wieksze paranoje:/ a jak napisze ze ostatni raz spróbuje bla bla bla to od razy z wyrzutami ze mam zerwac;/ zryta psycha

Gość orany rany
no co tam? nikogo znów tu nie ma?

Gość orany rany
jak już pisałam ludziom tu nie zależy na dobrej radzie tylko na dobrej zabawie, mówie o tych radzących. a stare panny to już przeżytek, teraz są SINGIELKI!!!!!

Gość Napisz kilon
jakiego to rodzaju tyranię masz w domu?