Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justa007

Nowa - Ostatnia walka. 18.11.08

Polecane posty

Witam Was. Od jutra chciałabym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnego dietowania. Kiedyś już byłam na diecie i schudłam ok. 20 kg. Znów chcę to powtórzyć, jednak moim celem będzie stracenie ok. 5 kg, może 8. Jednak zapraszam także tych, którzy chcą stracić o wiele więcej. Mam już trochę doświadczenia, więc służę radą i pomocą :) Dodam, że podobnie do was wiele razy zaczynałam i na wieczór była wielka \"uczta\" - i znów mówiłam \'\'jutro zacznę\". I także mam słabość do słodyczy. Ale razem nam się uda. MUSI!!! Zapraszam :)

Cóż, może nie ważę jakoś okropnie dużo, ale mam bardzo rozlany brzuch - dlatego nie chcę zrzucać dużo, lecz skorygować moje wady ćwiczeniami. Oczywiście mam zamiar przejść na MŻ - nie lubię bawić się w liczenie kalorii. Moje \"liczby\" powinny być w stopce.

Może napisz coś o sobie - ile ważysz, ile masz wzrostu,. ile chcesz schudnać?

ja mam ambitne plany jakies 9 kg do konca roku. musi sie udac. na dzien dzisiajeszy 79 kg 173 cm wzrostu ;/ ja dieta jogurtowa ;]

Tak, ćwiczę. O wf-ie w szkole to nie będę mówić, bo to taki ruch, że równie dobrze więcej poćwicze, jak sobie pokój posprzątam :) Od połowy września na kung fu chodzę dwa razy w tygodniu po 1,5 godz. i tam mam dużo ruchu, procz tego troche w domu cwicze. A ty?

ja wlasnie nie bardzo ;/ nie mam czasu na zadne zajecia ;/ wf w szkole to moge stweirdzic ze go nie mam bo nic nie robimy kompletnie. siedzimy i olotkujemy [ w sumie tez ywsilek xd] no ale taka nauczycielka xd w domu robie codziennie troche brzuszkow srednio 150 ale to tyle co nic jest ;/ a ile masz lat?:>

Nie obraź się, ale nie chciałabym podawać swojego wieku na forum. Ale domyślam się, że jesteśmy w podobnym :)

Ja mam 171 cm, waga 69,5 kg, chciałabym na początek choć 5 kg zrzucić żeby się lepiej czuć:) Mysle nad dietka 1000 kcal+ruch. Mam nadzieje, ze teraz sie uda, bo tak jak kazda z Was milion razy próbowałam zaczynac i jakos wieczorem dieta sie konczyła:)

Gość lafea
dolanczam sie wzrost: 165 waga:59 metody dzialania: dietka 1500kcl icwiczenia 8 minut abs na dupsko kazdego dnia:)

a i zeby zaszalec dodam co dziennie 2 tysiace obrotow na hula hop ;) cel:4, 5 kg do sylwka

Witajcie :) Fajnie, że jest nas coraz więcej. Ja mam dzisiaj trening, to spalę to, co zjadłam: kanapka z szynką (1) rosół z makaronem (talerz) 5 herbatników - to było nie potrzebne, ale wolę to, niż czekoladę czy cukierki, a ochota na słodkie zaspokojona.

czesc ;) jak wam idzie? ja sie jak na razie nie skusilam na nic czego nie powinnam ;] dzisiaj 300ml kefiru ;] takze jest dobrze. spadam troszke pocwiczyc. trzymajcie sie laski! ;]

Hej :) Jak Wam idzie dietkowanie? Mi tak średnio. Jem mało, ale takie rzeczy, jakbym wcale nie była na diecie. Dziwne to jakieś. Muszę sobie zapisywać co zjadam i wyeliminować pewne rzeczy oraz zastąpić je innymi. Może od poniedziałku zrobię sobie przez tydzień jakąś \"monodietę\", np. jogurtową właśnie, żeby się trochę oczyścić i przestawić na tryb DIETA :)

Justa bardzo chetnie sie do Ciebie przylacze bo rozniez mam 170cm i tez chce wazyc 50kg a do tego celu zostalo mi 6kg. Niby jestem na awf-ie i powinnam chudnac jednak mam tak zajecia rozplanowane ze nie za bardzo moge jesc o tych samych porach i niestety czesto jem na noc:( Bardzo chetnie bym chciala sie z Toba tutaj motywowac i dojsc do celu!

Gość sun867
witam wszystkich ,z miłą chęcią sie przyłącze:)

Gość sun867
za czeto to Wy tutaj nie piszecie czemu?

Juz moge nareszcie pisac:) przez ostatnie dni niestety cos mialam z komputerem:( ale juz jestem i mam zamiar pisac:) dzisiaj zjadlam juz: Śniadanie:pół bułki, 2 parówki plus ketchup i musztarda na obiad mam zamiar jeść kurczaka duszonego plus kluski pozniej jaki owoc i na wieczor jogurt naturalny plu kakao. Wieczorem rowniez w planach mam pocwiczyc brzuszki, cwiczenia ksztaltujace rece i nogi