Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samodzielna matka

samodzielność

Polecane posty

Gość samodzielna matka

witam , mampytanie, czy Wam jako plec przeciwna przeszkadza w związaniu sie z matką, ktora samotnie wychowuje dziecko?

Gość samodzielna matka
jak w ogole samotn e matki (samodzielne) sa postrzegane przez spoleczenstwo? Jak WWy sie czujecie odbierane, czy ejst Wam trudniej kogos poznac?

Gość nie ma glupich
by utrzymywac rozróhana dziwke z przychowkiem niewiadomego pochodzenia

Ty chyba masz problemy z samym soba. Widsocznie ejstes jednym z tych ktorzy narobia i pozostawiaja dzieci samych sobie. Chyle głowe przed Twoim małym jestestwem

Gość nie oszukujmy sie
rzadko ktory facet chce sie wiazac z laska z dzieckiem. Ja tez raczej nie bylabym zainteresowana facetem z przychowkiem ;)

Gość ta z przychówkiem
nie przesadzajcie. normalnym facetom dziecko nie przeszkadza. mój mąż nie miał nic przeciwko temu, a powiedziałam, że mam dziecko zaraz potem jak zaczął mnie zapraszać na kawę po pracy. a jeżeli myślicie że to jakiś nieudacznik, to nic bardziej błędnego. młody(rok młodszy ode mnie), przystojny, świetnie radzący sobie w życiu zawodowym. ale kurcze mi też nic nie brakuje ani pod względem wyglądu ani wykształcenia, ani inteligencji.

Gość wydmuszka
ja jstem piekna mama z dzieckiem i ni anrzekam na powodzenie, dzicko nie rpzeszkadza w niczym. inny mezczyzna tez potrafi pokochac