Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza szachrusia

jakie rzeczy materialne

Polecane posty

Gość koza szachrusia

was cieszą ?lubicie czasem zaszaleć?

Gość koza szachrusia
to już niemodne ......... fuj

Gość koza szachrusia
lepiej -samo życie to nie jakaś fikacja a do tego to świeże powierze najlepsze dla zdrówka.

o tak do księgarni, a najlepiej do działu fantasy i siatami wynosić...o tak to jest to :D

Gość koza szachrusia
gino już majaczysz......

w nawale zajęc udało się człowiekowi na kafe wejsc, a tu zaraz przyjdzie taka i przeganiac zacznie :P dobra, ide ;) rano na uczelnie ;) do nastepnego E 🌻

Gość koza szachrusia
albo załony albo żaluzje -albo net albo kasiązka ale wy nie znaćie pojęcia szalneństwa........to są zbytki a ja kocham snobizmy

oj przeciez cie nie wyganiam :P tak zapytalam bo az zalozylas topik zeby dobranoc powiedziec :P ja tez jutro na zajecia ale po raz 5 tydzienz z rzedu odpuszczam sobie wf i ide na 11 :D

Na książki wydałabym każdą sumę :) Zwłaszcza s-f, fantasy, kryminały i sensacyjne. No, kucharskie też lubię :) I komputery :) Ładną bielizną też nie pogardzę :)

Gość koza szachrusia
po co kupować jak możńa pożyczyc ???

gwiazdki : dokładnie, fantasy i SF w Empiku:) Rzadko tam wpadam ale jak juz to nadrabiam zaleglosci:) i jeszcze bizuteria to moja slabosc

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
rzeczy materialne to może hmmm ciuszki:P Ale ostatnio mam słabość do butów. Nie tam jakiś drogich, ale co sobie kupie to myślę ze jeszcze by sie przydały na niższym obcasie albo z wyższa cholweką a już na bank w brązowym kolorze a potem nagle botki by się przydały no i w końcu chłopak znowu się denerwuje, że on druga zimę w tych samych a moje się już do szafki nie mieszcza:o:P

koza- nie wszystko mozna pozyczyc, wiekszosci ksiazek, ktore lubie nie uswiadczysz w bibliotekach. Poza tym to wieksza przyjemnosc czytac nowiutka, jeszcze pachnaca farba ksiazke:) Po co kupowac kolejne szmatki, ktore za pol roku i tak beda niemodne albo znoszone?

E tam pożyczyć :) Ja jestem kolekcjonerka :) Uwielbiam mieć swoje :) A w Empiku to już się ze mną witają jak ze "starą znajomą" :) Niedługo mi miejsca w domu zabraknie :)

Gość koza szachrusia
dlaczego zaraz szmatki? jak kocham awangardowe rzeczy ,obrazy , piękną porcelaną a obcowanie z nią daje mi wiele radości