Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia Wenicka

polskie środowiska gejowskie mają wkrótce wydać bajki dla dzieci

Polecane posty

Gość Zofia Wenicka

o gejach i lesbijkach, a mnie szlag trafia, że tak pozwala się dwiantom propagandowo atakować nasz pociechy. Ile mozna tolerować jawne szkodnictwo społeczne ?! Zero tolerancji dla takich działań. Zero pobłażań dla zboczonych propagandystów i ich popleczników. Zero sympatii dla zwolennikół Gay Power !!!

Gość *Sami
Kużwa a z teletubisiów kto zrobił homoseksualistów--geye? Nie kupuj tych ksiązek i już

Gość Alina33
Słyszałam i też mnie to zmroziło Państwo powoinno wprowadzić cenzurę jeśli idzie o wydawnictwa dla dzieci

Gość Szotczyk
zboczeńcy atakują najmłodszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nich żyję ojciec Rydzt\yk - jedyny bezkompromisowy obrońca naszej normalności przezd zboczeńcami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech żyjke katolicyzm nasza opkoka pprzed zalewem naszego życia przez brudy moralne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mycha*
nie popadajmy ze skrajności w skrajność :D

Gość jakimaki
kurde, na zchodzie ludzie zaczynają się skutecznie bronić przed nachalnością gejów a w Polsce wita się ich jak zbawcół cywilizacji ... mimo, że są jej niszczycielami. Ota taka polska głupota ...

Gość fullbajermen
skrajnością to są same zboczenia i homopropaganda dla dzieci !

Gość mycha*
jasne ale skrajnoscią dla mnie jest równiez radio maryja i ks. rydzyk :) ja wcale nie bronię tej całej akcji, wręcz przeciwnie, mały dzieciom będa robic pranie mózgu... może przerobią bajkę o śpiącej królewnie jak to królewicz drugiego królewicza budzi z zaklętego snu :O sic

Gość będą opowiadać dzieciom
za górami za lasami żył sobie samotny pan, pojechał na wakacje i tam zobaczył ślicznego urodziwego młodego chłopca. Połączył ich blask oczu pan Worat dotknął ślicznego młodego chłopca imieniem Adam.Zaistniała więź, po pocałunku pokochali się i zamieszkali razem.bla....bla...bla..... Zapragnęli dziecka, ślicznego chłopczyka i poszli do domu dziecka.Otrzymali dziecko do wychowania, małego Mateuszka którego razem wychowują i kochają.Mateuszek ma kochających tatusiów. Takie bajki będą opowiadać

Gość mycha*
aż mnie dreszcz przeszedł jak sobie wyobraziłam, że moje przyszłe dzieci miałyby czytać coś w tym guście :O

Gość Awatarrrrr
sądząc po tym co opowiadali krakowskim gimnazjalistom - słynna afera sprzed kilku laty - to będą opowiadali o tym jak zabawiać się stolcem kolegi ! No może dzieciom o tym jak piękną pupkę ma kolega z ławki.

Gość doktor NOX
może gejów od tych bajek nie przybędzie ale przybędzie biseksów i osób o zdeformowanej psychice. Biseksy są groźne bo przenoszą choroby z gejów na normalnych, a wiadomo, że geje to środowisko wysokiego ryzyka epidemiologicznego.

Gość Fanna
brzydzę się zboczeniami ! Gdy sobie wyobraże co oni robią z cudzymi tyłkami to mdli mnie.

Gość doktor NOX
samodzielnie przeprowadziłem badania tego środowiska nastawiając tyłki w warszawskich dyskotekach a następnie badając wypływające z mojego kakaowego oczka płyny :classic_cool:

Gość *Sami
ale macie problemik:O to my kształtujemy dzieci,pokazujemy co jest dobre a co złe.W filmach jest pełno wyrażen typu''ty pedale''''on jest geyem'' i jak to wytłumaczyć dziecku? Nie kupować zbojkotować i już możecie spać spokojnie:classic_cool:

Gość diedny biedroń
tylke wada w wy nie kupicie :(

ja ja pewnie będę czytać dziecku te bajki. czyta się dzieciom bajki żeby rozumiał że nie ma potworów pod łóżkiem, żeby się nie bały dentysty albo żeby wyjaśnić skąd się biorą dzieci to i bajką można wytłumaczyć czemu wujek Paweł przychodzi z wujkiem Michałem, a nie żadnej cioci. lepsze to niż wkładanie do głowy dziecku stereotypu kopciuszka :/

Gość chyba ci odbiło
aby takie świństwa dzieciom podawać

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin