Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochrzczona

co z tym chrztem?

Polecane posty

anna dzięki za link, na razie mi wyskakuje, że wystąpił jakiś błąd i zapraszają póżniej:P Ale mimo wszystko z tym wpisywaniem nieprawdy to jakieś dziwne jest. A jeżeli istnieje osoba o takim samym nazwisku jak matka i imieniu jakie zostało wpisane w akcie urodzenia, to potem można jej nieżle namieszać....

Gość anna tysiaca dni
skopiowalalm tekst ale wlasnie tak jak piszesz - przeciez moze byc osoba faktycznie o takim imieniu i nazwisku! Dlatego uwazam ze wpis NN bylby lepszy.

anna dziwnie to wymyślili teraz... ale ok. Moja mama była mężatką i mój tata był wpisany jako ojciec mojej najmłodszej siostry, z tym, że w terminie pół roku założył sprawę o zaprzeczenie ojcostwa. Został wykreślony z aktu urodzenia siostry jako ojciec. Moja siostra oczywiście nadal nosi jego nazwisko, ale oboje nie mają względem siebie żadnych praw.

Gość ochrzczona
anno dziękuje za informacje. tez chciałam załączyć link strony z której sie dowiadywałam ale nie mogę jej odszukać... Szkoda tylko że to wszystko takie troche skomplikowane... :) Dziękuje wam za pomoc ;D jesli byście jeszcze się czegoś dowiedziały dajecie znać. :*

Gość anna tysiaca dni
troche szperam i wszedzie wszyscy radza to samo.....slub z obecnym facetem :) a na rozmowe z dzieckiem bedzie czas pozniej, jak sobie przemyslicie ile i jak mu mowic powodzenia 🖐️