Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maris82

CB radio

Polecane posty

Gość Maris82

Zamierzam sobie zamontować w aucie CB. Dużo czasu spedzam w samochodzie i chyba będzie pomocne. Co uważacie na temat CB? Ktoś korzysta? Boje się tylko że z tego sloganu niewiele zrozumiem bo znam tylko podstawy podsłyszane podczas podróży z kolegą który ma CB. Podziekował za uwagę :P Szerokości, bajo koleżanki:)

Gość taaaaaaaaaaak

Gość Informacja
Ja mam CB i polecam :) Zawsze lepiej więcej wiedzieć niż mniej :) Pozdrowienia :)

Gość Eve87
CB fajna sprawa, bajo

Gość gość
Sama koncepcja CB radia niezwykle mnie zachwyciła, gdy jakiś czas temu podróżowałem ze znajomym. Postanowiłem zakupić coś takiego, lecz teraz pada pytanie : gdzie w necie zakupię porządne cb radio?

Gość michalmajk
Ja zakupiłem bardzo porządne cb radio z oferty https://www.azstudio.com.pl/ . Mój wybór padł na model kenwood oraz antene mocowana na stałe. Wszystko sprawuje się wyśmienicie, również uważam iż tego typu zakup jest obowiązkowy dla każdego pojazdu.

mobil. Tylko jak będziesz kupował radio, to nie daj sobie wcisnąć badziewia z dolnej półki bo tylko cię będzie wkurzać. Ma korzystam z radia już kupę lat i najlepsze radio pakie mi się trafiło to Prezydent HERBERT. Stary model, ale poczytaj o nim opinie. Szerokośći.

dodam że każde radio jest dobre gdy ma filtry przeciwzakłuceniowe. Sporo modeli (tych tańszych) nie ma.