Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna matka76968

czy mogę ścigać alimenty od biologicznego ojca

Polecane posty

bylem uparty, nie chcialem wtedy sluchac zony, ona nawet tamta od razu zaprosila do nas, niestety mlodsza okazala sie bardzo zazdrosna, byla za mloda, najlepszym wnioskiem jest to ze nie chce tego powtarzac bo skok w bok mozna miec bardzo szybko ale ja probowalem zbudowac cos innego, trwalego, nie udalo sie z tymi osobami i w tym zyciu i juz nie mam zalu o to a zone szanuje za zrozumienie i brak negatywnych uczuc, czy to jest takie dziwne?

Gość fdgdf
tytuł topiku mnie rozśmieszył. :D No, możesz sobie ścigać te alimenty, mozesz.

Gość ścigaj ścigaj

Gość karykaturo kobiety....
"" 00:09 [zgłoś do usunięcia] samotna matka76968 nie kpij sobie oferma (co za nick, haha) skoro ustalilismy ze narzyczony nie moze sie wyprzec dzeicka i alimenty i tak beda, to teraz sie pytam, czy jak udowodnie ze tamten jest ojcem, to moge go zmusic do placenia? i czemu nie? ojciec i nie placic ma??"" pozywając innego UDOWODNISZ ŻE KŁAMAŁAŚ I BYŁY NARZECZONY NIE JEST OJCEM. Zrobisz z siebie pośmiewisko w sądzie i mam nadzieje że podpadniesz pod próbę wyłudzenia...:-) ścigaj...ścigaj...:-)

Gość samotna matka76968
nie no teraz już głupoty chyba piszecie, mogą mnie wsadzić do wiezienia ze chce alimentow??? to chyba żarty.. czy nie??

Gość mam nadzieje ze to prowokacja
...dlatego, ze biologiczny ojciec jest JEDEN :-) Pamiętasz z biologii? pozywając prawdziwego ojca udowodnisz ze naciągasz tamtego na kase od 2 lat:-) zreszta on juz ma dowody ze nie jest ojcem:-) to z jego strony kwestia dobrego prawnika:-) trzymam za niego kciuki!!!

Gość samotna matka76968
Tutaj już pisali, że jak uznał ojcostwo to miał czas roku sie rozmyslec, a teraz to dopiero po 18ce synka :D wiec mi tu bajeczek takich nie opowiadaj :D ale z tego co widzę to nie mozna chyba biologicznego ojca zmusić do płacenia, nie? ale wlasciwie dlaczego (tzn bo jeden juz placi, tak?) ale nawet jak udowodnie, ze to ojciec? jest tu na forum jakiś prawnik czy ktos kto sie zna?

to były pojdzie z tym wynikiem dna do prokuratury:-) mam nadzieje ze juz tam jest doczytalas ze prokuratura tez moze wystapic z takim wnioskiem:-) ?? :-)

Gość samotna matka76968
no ale nic przeciez prokuraturze nie zrobilam... czemu mialaby skladac taki wniosek? :O

Gość inna matka
kobieto naciągasz faceta na alimenty od dłuższego czasu bo wmówiłaś mu że jest ojcem. a teraz chcesz jeszcze pieniędzy od biologicznego ojca. jak pójdziesz do sądu to dasz dowód że nie twój były narzeczony jest ojcem i że go okłamałaś. obowiązek utrzymywania dziecka ma tylko i wyłącznie jego ojciec. jak sie przyznasz że to nie ten który go uznał przyznasz się tym samym do oszustwa. a tu już prokuratura będzie zainteresowana. a skoro najpierw chcesz badać włos domniemanego ojca biologicznego to nie jesteś pewna czy to on zrobił dzieciaka. czy to znaczy że puszczałaś sie na prawo i lewo i nie do końca jesteś pewna ojcostwa????!!!! i nie pisz ze każda tak robi. i ja i miliony kobiet na świeci sypiają w tym samym czasie tylko z jednym mężczyzną.

....ale czlowiekowi, ktory myslal ze dziecko jest jego a ty go oszukalas---> co przeklada sie na finansowe jego straty :-) i to jest wyłudzenie ;-) prowokacja to musi byc...nie wierze w taka podlosc:-) jak twoja...

Gość ejbisi
Tak, to chyba jednak prowokacja... majstersztyk 10/10 !

Gość oo jaa p.....lę
...ty sama nie wiesz, kto jest ojcem tego dziecka:-) tak?? narzeczony były-nie:-) ten drugi...być może :-) są jeszcze jakieś kandydatury? nominacje? jak do Oscarów... w kategorii pechowiec roku.... ...AND THE WIINNER IS.....:-)

Gość haloooooo............
nio i cio ścigasz?

Gość ghtz
Najlepszy topik jaki przeczytalam na kafe. Posikalam sie ze smiechu. Cudenko!

Gość acccca
nie! nie możesz! zabraniam Ci! ups..chyba Cie kojarze:(((