riesena 0 Napisano Listopad 18, 2008 Witam mam 18 lat i od mniej wiecej pol roku biore tabletki antykoncepcyjne. Do tej pory nie mialam z nimi zadnych problemow, ale w sobote wieczorem wystapilo u mnie krwawienie, mimo ze okres powinnam dostac za 2 tygodnie. Na poczatku bylo nieznaczne, jednak dzisiaj (Wtorek) jest tego dosc sporo, msuze zmienic podpaske 1 lub 2 razy dziennie. Boli mnie tez brzuch, tak jak rpzy okresie. Na poczatku bol byl nieznaczny ale teraz boli dosc mocno. Zupelnie jakbym dostala miesiaczke. Krwawienie pojawilo sie w sobote wieczorem, a kochalam sie z chlopakiem w Piatek wieczorem. Czy to moze meic zwiazek? Dodam ze zawsze biore tabletki o tej samej porze i przestrzegalam 7dniowych przerw, wiec chyba niemozliwe, abym byla w ciazy? Prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 19, 2008 hej radze zadzwonić do gina lub do niego isć szybko bo nie wiadomo co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach