Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa653

CZY PLEMNIKI PRZEJDĄ Z ŻOŁĄDKA DO MACICY??? pomocy!!!!!

Polecane posty

cos mnie gryzie w odbyt a mam hemoroidy i pytanie czy jak wyjdzie mi cos z tylka to skad mam wiedziec czy to pepowina szczeniaczka i szukac go po pokoju z nosem przy ziemi,zyla czy glizda ktorych mam zarojenie w zolondku :( ?

nie no fajnie fajnie że zaczerniłeś sobie mój nick, tylko wiesz....podszywacz czyli ty cały czas wypisywał jakieś durnoty na temat jakichs psów teraz też to robisz....:o nie no ekstra czy ty jesteś naprawde takim debilem,czy tylko takiego udajesz?! myślałeś że nikt sie nie zorientuje??? hehe no cóż życze ci miłej zabawy moim kosztem psycholu.....a tak zmieniając temat bo nie mam zamiaru sie wkurzać na wieczór,bo będą mi sie koszmary śniły wracam do poprzedniego tematu...czy jak mi test cionżowy zabarwił sie na czerwono to czy to oznacza ze jestem w cionży??????????????prosze niech m ktoś odpowie bo boje sie zrobić kolejny test:(:(

słuchajcie!!!!! nie uwierzycie, zrobilam ponownie test i wyszedł pozytywny:(:( i co???? a tak sie ze mnie śmialiście...nie no załamka jak ja teraz swojemu facetowi to powiem?? przecież bedzie kazał mi usunąć!!!!:(

Gość ale numeeeer haha
podniose temat bo jak to czytałam to aż mi żal du_pe ścisnął hahahaha głupota totalna:-p autorka ma chyba z 10 lat jak nie mniej buhahahaha

Gość Karolaaaaaaaaaa
dobre jaja sobie z was autorka robi xDD

Gość AHAHAH
Ale beeka ! Na Twoim miejscu najpierw bym się dowiedział czegoś o ortografii a potem brał się za pisanie na forum. I radził bym zmienić dealera ;D. KUr** uśmiać się fajnie idzie xD. Masz jeszcze żołądek ? czy już te stworki z Marsa Ci go całego wygryzły ? uważaj bo zapewne teraz wezmą się za mózg, którego i tak nie posiadasz

Gość skula
mam głupie pytanie.xd jeżeli robiłam chłopakówi loda... a po 2 godzinach robiłam sobie palcówkę.. i oblizałam palec... myłam przed tym zęby... czy mogły zostac jakieś plemniki.. czy mogę zajść w ciąże.? (miałam okres.) niech mi ktoś odpowie prosze..

Gość skula
mam głupie pytanie.xd jeżeli robiłam chłopakówi loda... a po 2 godzinach robiłam sobie palcówkę.. i oblizałam palec... myłam przed tym zęby... czy mogły zostac jakieś plemniki.. czy mogę zajść w ciąże.? (miałam okres.) niech mi ktoś odpowie prosze..