Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolli

zero śluzu zero!!! ciągle sucho

Polecane posty

Może ktoś mi powie mam 24 lata i próbuję obserwować od kilku miesięcy swój śluz tzn czekam na ten białko kurze ale jeszcze nie widziałam, poprostu nie mam takiego śluzu nigdy, miewam bardzo rzadko biały lepki nieciągnący i tyle nic poza tym. Czy to znaczy że mogę nie mieć owulacji?

Gość blada gienia
albo masz problem z hormonami, masz chorą tarczycę??? regularne @?? może to stąd ....gin zalecany ;)

no właśnie mam chorą tarczycę:((( to może mieć wpływ?

Gość lady D88 88
Kup sobie w aptece,lub sklepie zielarskim WIESIOLEK,on naprawde pomaga,po regularnym jego zarzywaniu bedziesz miala kpue sluzu,niektore kobiety nie maja wystarczajaco sluzu

przejdź się do ginekologa-endokrynologa bo to może mieć związek z hormonami. co do obserwacji to oprócz śluzu mierz temperaturę i badaj szyjkę. często jest też tak ze śluz płodny jest, ale jest go na tyle mało, ze nie daje sie zaobserwować tak normalnie. po prostu jest przy samej szyjce macicy. włóż palce do pochwy i sprawdź.

No właśnie tak jest: badam szyjkę codziennie a ona jest codziennie tak wysoko że nie mogę jej dostać i to nawet w połowie cyklu kiedy powinny być dni płodne szyjka jest ciągle bardzo wysoko, do tego nie obserwuję żadnego śluzu czasem tylko biały lepki a tego płodnego nie ma wcale, mam niedoczynność tarczycy, wole mam duże, dużo guzków, ale hormony w normie choć bliżej dolnej granicy, nie biorę teraz żadnych leków

Gość gtjugg
a jakie inne objawy wystepuja u ciebie? chodzi mi o tarczyce

Gość blada gienia
kochana ja właśnie mam chorą tarczycę i zażywa właśnie wiesiołek ale to nie wszystko polecam mimo wszytko znaleźć ci gina-endokrynologa , a leczysz tarczycę???? mi sam wiesiołek nie pomaga ........ więc .....wizyta zalecana!!! 🖐️

Ja miałam tak samo, bardzo mało sluzu a jak był to tylko biały i myslałm ze nie mam owulacji i sie bałam zaczełam sie starac o dziecko i zaszłam w ciąze w drugim cyklu starań bez problemu, znaczy ze wszystko było ok a teraz po ciązy mam śluz raz biały raz przeźroczysty a w czesniej nigdy tak nie bylo. Tak ze sie nic nie martw napewno jest ok , dla pewnosci mozesz sobie zrobic poprostu tes owulacyjny do kupienia w aptece i zobaczysz czy masz owulacje ja tak zrobiłam.

a ile muszę kupić testów owulacyjnych żeby sprawdzic czy mam owulację? na czym to polega może ktoś mi po krótce wytłumaczy?

a co do tarczycy nie mam żadnych innych objawów oprócz tego że mam duże wole , no chyba że okaże się brak jajeczkowania?