Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.wedel

pomóżcie.

Polecane posty

Gość e.wedel

mam taki malutki problem... a wiec biore tabletki yasmine od kilku miesiecy... ostatnio stalo sie tak ze po przerwie siedmiodniowej tabletke wzielam dopiero 9 dnia a 7 odbylam stosunek bez zabezpieczenia. wiem glupota ale po prostu zapomnialam o tych tabletkach:/ od dwóch tygodni mam bóle podbrzusza, plamienie z odstawienia powinno wystąpic juz wczoraj rano tak jak bylo zazwyczaj... troche sie stresuje wiec chcialam zapytac czy ktos moze byl w podobnej sytuacji? czy to może być ciąża?? chciałam jeszcze dodać ze w tym czasie brałam bromergon.

Gość e.wedel
wiem ze to tylko posrednio pasuje do tego forum ale jest tu wiecej doswiadczonych kobiet i bardzo zalezy mi na waszych opiniach

Gość e.wedel
podnosze

Gość e.wedel
tak, dobrze rozumiesz

dlaczego bierzesz bromergon razem z tabletkami anty? na jego ulotce bardzo wyraźnie jets napisane żeby tego nie robić! polecam test ciażowy. kto wie co moglo wyniknąć z przedłużonej przerwy, seksu i bromka.

Gość e.wedel
to akurat jest zalecienie lekarza i nie wiem dlaczego tak zadecydowal... mialam bardzo wysoka prolaktyne i to chyba dlatego. myslicie ze test juz bedzie wiarygodny?

Gość e.wedel
jak do jutra nie dostane @ to zrobie test z apteki a poniej ta bete. w sumie to nie ma na co czekac.

no ja myślę ze to zalecenie lekarza. tylko nie rozumiem dlaczego oni takie mieszanki nam podają. sama kiedyś w taki sam sposob załatwiona zostałam, ale przeczytałam ulotkę i do innego lekarza poszłam i on kazał mi wybrać czy anty czy bromek. z testem poczekaj do końca obecnej przerwy i jak krwawienie się nie pojawi to zrób.

Gość e.wedel
weci poczekam. mam nadzieje ze jednak przyjdzie, chociaz jak nie to tez sie swiat nie zawali. to jest wlasnie moj trezci lekarz bo tamci to juz calkiem jakies koniowaly byly. ten chociaz na jakies badania kierowal bo tamci to na chybil - trafil:/