Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czary mary hmary

nie męczy was ta moda

Polecane posty

Gość czary mary hmary

ciągle coś nowego i nowego co sezon zalewa nas tandeta z chin a wystawy zmieniają się co miesiąć nie ma okraślonego stylu modne są i rurki i szwedy i proste spodnie i pumpy i cygaretki w zasadzie co się nie włoży jest modne wszyscy gonią za modą a nie patrzą na jakość męczy mnie to bardzo wole klasyke ale nalot tipsiar jest ogromny bleeee

Najlepiej chyba nabrac do tego dystansu, przeciez nie trzeba wymieniac od razu calej garderoby :D

Gość niesmialy27
w dupie mam ta mode

Gość wycalowana dupka
😠 chcialam sobie wczoraj czapke kupic :o taka zwykla ale nie :o wszedzie te takie co wygladaja jakby ktos do nich nasral :o

przecież nie musisz być kopią manekina z wystawy.Wystarczy jeden szczegół który jest modny i mozesz wyjść na ulicę nie zatracając swojego stylu.

czary mary- to ze nie masz swojego stylu to tylko i wyłącznie problem twojej skromnej wyobraźni nie nasz:D nareszcie moda jest elastyczna, każdy może się czuć dobrze we własnej skórze, tobie szerszych horyzontów zycze i luzu:)

Gość skinny sexy slut
a jaka fryzura lonowa jest na czaasie, bo lubie byc modna

Gość kobieta bez manier
a ja córce kupiłam wczoraj taką czapkę, wygląda w niej dziwnie, ale cieszy się, więc niech się cieszy :-o 39zł za takie badziewie :-o

Gość skinny sexy slut
co z tego ze nie uchodzi, ja chce wyjechac z ta fryzura na kontrakt poza Polske wiec inna sprawa

Gość czary mary hmary
to nie to że nie mam stylu właśnie go mam i jak chce kupić np czarną bluzke dopasowaną z ładnym dekoldem to wszędzie te okropne tuniki i bluzki motyle albo koszule z kokardami a ja się w takiej źle czuje a motyle już mam :P

Gość czary mary hmary
denerwuje mni to wszystko od szablonu i byle jak wykonane

Gość wycalowana dupka
wlasnie bylam wczoraj w C&A czy H&M...te ciuchy sa fatalne :o nie dosc ze wygladaja jak szmaty to jeszcze ich wykonanie pozostawia wiele do zyczenia :o

Nie męczy, bo i tak się ubieram po swojemu, a za moda nie gonię. Wręcz przeciwnie. Szukam rzeczy, jakich inni nie noszą. Gdzie wy widujecie te tipsiary?

Moda mnie nie męczy co najwyżej nuda w modzie.biorę z mody zawsze tylko to co mnie odpowiada. nigdy nie ganiam za czymś bo ktoś oglosil, że to jest akurat modne. pewnych rzeczy nigdy na siebie nie zaloze .

Gość skinny sexy slut
ja np, ubieram sie w paryzu i tam jest duzy wybor. No ale ja mam bogatego kochanka a wy nie

Gość kobieta bez manier
szczerze powiedziawszy w H&M potrafię znaleźć coś dla siebie i nawet podobuje mi się.

Gość czary mary hmary
ale właśnie o to mi chdzi że trudno znaleść coś czego nikt nie ma lub coś co akurat nie zostało wycięte od szablona np saszki rurki i kurtka niby skora wszystkie laski na mieście to miały w tym roku i ciężko znalez coś nie powtaaalneo

Gość czary mary hmary
ja tez wole klasyke bo dłużej sie utrzymuje hi hi i jakos nie tak tak tandetnie

Gość wycalowana dupka
:o albo buty...jak nie jakies w szpic to te obrzydliwe baleriny :o jak mozna w tym chodzic :o i te rury do tego i laska w dupa szurajaca po ziemi wlozy takie spodnie i to biodrowki ..:o wyrzygac sie idzie

Gość kobieta bez manier
e no moja córka tak się ubiera ;) i innego stylu sobie nie wyobraża.

Gość wycalowana dupka
jesli jestes ta kobieta o ktorej mysle to powinnas ja ostro zrugac ;):D albo te rajstopy wlasnie :o i taka z nogami jak moich piec sie w to to wdzieje i nie napisze jak wyglada :o

Gość fyjjj
każdy o tym już wie,że to,co sprzedawane jest w eleganckich galeriach, jako markowe ubrania,to zwykła chińszczyzna z metkami.Osobiście mam gdzieś modę,zawsze najpierw analizuję w domu,co potrzebuję,jakie mam możliwości finansowe,potem albo zamawiam w necie,albo do lumpka idę

Gość czary mary hmary
dokładnie też miałam fioletowe rajstopy i teraz mi głupio w nich chodzić chodz lubie fioletowy ale najbardziej czarny :P klasyka jest świetna lubie też kratke żakiety ale w tym roku robi się na to jakieś bummmmmmmm ostatno kupiłam sobie skore- sukienke czarna nawt nawet

Gość kobieta bez manier
nie wiem czy jestem tą kobietą, ale moje dziecię jest bardzo uparte i raczej rady nie da.

Gość czary mary hmary
ja też myśle o lumpie bo to się przynajmniej nie powtaza ale jakoś nie mam odwagi i nie bardzo umie się tam poruszać :(

Gość kobieta bez manier
bezmiar sztuczności i tandety owładną społeczeństwo, nie da rady tego wyperswadować.

Gość v.n.
co to znaczy "bez okreslonego stylu"? kto ma niby ten styl okreslac? bardzo dobrze,niech kazdy nosi to co chce, inna sprawa ze nie kazdemu dobrze np w rurkach, ale to juz inny temat..