Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TINA85

nieregularna miesiaczkapo braniu tab.antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość TINA85

w sierpniu przestalam brac tabletki, kolejne cykle miesiaczkowe mialam 29dni, 33dni, dzisiaj mija 35 dzien a ja wciaz nie mam okresu. Mam dziwne bule brzucha i uczucie mdlosci po kazdym posilku, czy uwazacie ze moge byc w ciazy?

my możemy uważać wiele... Podstawowe pytanie. Czy doszło do jakiejs niebezpiecznej sytuacji w której mogło dojść do zapłodnienia? Co do regularności cykli po odstawieniu tabletek to jest tu wiele takich tematów na forum, ja np odstawiłam tabletki i do dziś nie mam okresu a to juz 66 dzien cyklu! Tyle, że ja obserwuje swój organizm i wiem że dokladnie dwa tygodnie temu miałam owulację, więc powinien byc okres lada dzien!

Gość TINA85
od momentu kiedy przestalam brac tabletki z moim chlopakiem kochamy sie bez zabezpieczenia, moj chlopak zawsze konczy na "zewnatrz", jednak mam obawe ze mogl sie jednak spoznic:(

Gość TINA85
jesli ktos mial podobna sytuacje, prosze napiszcie

Tina w takim razie wnioskuje, że nie chcecie mieć dziecka? tak? w takim razie proponuje jednak jakies zabezpieczenie stosować, bo w płynie który wydostaje sie z członka przed wytryskiem też sa plemniki więc ciąza jest w waszym przypadku jak najbardziej mozliwa

Gość TINA85
wiem, powinnismy sie zabezpieczac, ale wiesz jak wygoda! mam nadzieje ze jeszcze do jutra dostane okres, jesli nie-zrobie test.

Tina wygoda? nie wiem gdzie tu wygoda skoro teraz chodzisz i sie zamartwiasz!! Dla swiętego sposobu proponuję się jednak zabezpieczać!

Gość TINA85
dzieki za rade. teraz tylko mam nadzieje ze nie jest zapozno.

Gość cos tam kiedys tam
ten sam problem mam i co? nie wiem spóżnia mi sie juz drugi prawie miesiac zriobilam juz 4 testy i za dwa dni zrobie test na badanie krwi i zobacze napewno napisze co mi lekarz powiedzal:)