Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze opinie ...

zawstydzony facet co to moze oznaczac?

Polecane posty

"a z kim mamy wchodzic w zwiazki ? za kobietami" z nikim :P psa sobie kup, zobaczysz jaka radocha i miłość wieksza niz od faceta ;)

"mam byc sama cale zycie? no cos Ty" no przeciez o psie mowie kochana :D po co ci facet, powiedz mi a ja zaraz zbije ci wszytskie argumenty :P

Gość do bladyneczki
wiesz nie rozmawiamy tu o ortografi a ze jestem w pracy....i rece dpadaja jak czytam takie glupoty a swoje wypociny zachowaj dla siebie,no chyba ze koniecznie chcialas zablysnac...wybaczam bo sam twoj nick bladyneczka wszystko wyjasnia ...wybuch inteligencji :D

Gość do bladyneczki
"ty weź sobie pomóż w tym ze sie wyluzuj od problemow z facetami- a coz to za zlote mysli" akurat to bardzo złota myśl. nie masz faceta - nie masz problemów. proste? kolazance pomoz w pisaniu lepiej,zamiast pouczac innych,ocz za skladnia...coz za styl :D

brat... powiem ci na ucho po znajomosci ze to ONE sa winne temu wszystkiemu - ze my niedobzi, ze rzucamy, ze sie czerwienimy, ze niewierni jestesmy, itp itp ;) jakby cicho siedzialy w domciu a wychodzily na ulice zakutane jak w islamie to nie byloby problemow :D ;) :P

Gość do bladyneczki
[zgłoś do usunięcia] blondyneczka_ na jaw ahh cos za szybko pisze oh pustaczku najlepiej powiedziec czesc hahha co argumenty sie skonczyly:P

Kwiatek to ja ci tez szepne...ze my to takie chodzace ideały ,tylko dla niepoznaki czasami musimy robic pozory negatywnych zachowan co by to nam drogie panie sie nie zanudziły :P z braku skrajno extremalnych zachowan ..:D