Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katienthee

facet typu pUSTKA

Polecane posty

Gość katienthee

Witam. tematem jest typ faceta: który nie chce zobowiązań, zazwyczaj przystojny, pożądany przez kobiety, nie lubi kontroli, nie stroni od seksu przyjacielskiego, chce być wolny.. wolny i jeszcze raz wolny, chce bawić sie.. itd a teraz pytania.. czy poszłabyś z nim do łóżka bez zobowiazań? jesli poszłaś jakie były tego konsekwencje? twoje cierpnienia a moze uczucie z jego strony? jesli jestes tego typu facetem napisz cos o sobie :) chcemy poznać Twoj punkt widzenia. i twoje relacje z kobietami. moze znajdą sie tez kobiety PUstki?

dlaczego pustka? przynajmniej nie oszukuje tylko od razu mówi czego oczekuje od kobiety.Uważasz ze to nie fair?Skoro nie uważasz sie za PUstkę ,mówisz NIE odchodzisz zapominasz:)

Gość tru tru tru
Cóż to za idiotyczne określenie..?

O, to coś o mnie, tylko ten seks przyjacielski mi jakoś nie leży i brak zobowiązań też nie bardzo... do tego wcale nie zależy mi na totalnej wolności... no i nie jestem przystojny, ale za to kobiety nie lecą na mnie.... :D OK, przepraszam, zażartowałem sobie, ale nie miałem nic złego na myśli :)

Gość kobieca po 40
Mam kilka takich doświadczeń. Bardzo przystojni faceci, na poziomie, świetnie sie nam rozmawiało, zdarzyło mi się iść z takim na całość. Niczego nie żałuję, z jednym skończyło sie na 3 razach, sex był cudowny. Ponieważ zorientowałam sie że na nic więcej nie moge liczyć nie ciągnełam tego dalej. Odzywał sie jeszcze kilka razy średnio raz na 2-3 tyg. po czym zamilkł.

Gość katienthee
pustka.. bo chodzi mi o sfere uczuc. ktorej taki osobnik nie posiada ?

kobiety są głupiutkie... gdy facet chce was tylko przeleciec, zaraz zakladacie ze jest skomplikowany nie posiada sfery uczuciowej jest zamkniety w sobie nie okazuje uczuc itp itd a po prostu nie jestescie jego typie intelektualnym i nie rozbudzilyscie tych emocji... i tyle

Gość kobieca po 40
Ja to traktuję że oboje sie wykorzystalismy bo oboje mieliśmy z tego przyjemność. Nie ma mowy o "przeleceniu" chciałam tego.

Gość tatiANKKKA
a ja uwazam ze taki twor jak pustka wcale nie jest skomplikowany. chce sie bawic poki młody ustatkowac sie w kieku 30 lat. taki nie pozwoli sobie na uczucia. moze ich nie ma?:)

Niestety, Komi ma rację :( Jeżeli facet mówi, że chce tylko seksu, to każda i tak się łudzi, że tym razem będzie inaczej, że uda się go zmienić i zaraz będzie big love. A potem jest płacz i zgrzytanie zębów... :(

Gość kosmopoli-tanka
czasami seks.. (dobry seks) prowadzi do miłosci. ale lepiej na to nie liczyc ;}

Gość kuaczek
sissy.. znasz to ze swych doswiadczen?

Gość znam takiego
faceta. nooo w głowie tylko seks. kobiety to przedmiot dzieki ktoremu daje upust swoim potrzebą. przystojny.. mało ktora mu odmówi.

co rozumiesz pod pojeciem \"kobieta to dla niego przedmiot\"????? bo traktowanie kobiety tylko jako obiektu sexualnego i dawanie jej (oraz sobie) orgazmow nie jest traktownaiem jak przedmiot

komiczny DOBRZE POWIEDZIANE. ! Luśka mówisz powaznie? :| to dopiero drań. :|