Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pigulce

wzrost u facetow..

Polecane posty

Gość w pigulce

mam pytanie do was kobietki...zwracacie uwage na wzrost u mezczyzn? ma to jakis wplyw na wasza dalsza znajomosc??

oczywiscie ze tak. wrost jest wazny moj facet ma być wyzszy. tylko gdzie wyrwac takiego 190?

Gość w pigulce
no tak..ale np jesli masz 165 a chlopak ktorego poznajesz ma 175..to co o tym sadzisz..?

Gość w pigulce
a wzrost siusiaka też bierzecie pod uwagę ?

Gość w pigulce
prosze sie nie podszywac!! dla mnie wzrost sie liczy...ale pare dni temu poznalam fajnego chlopaka..wcale nie ma grubego portfela..tylko,ze ma wlasnie 175..a ja zawsze szukalam faceta wysokiego..;/

ja zdalam sobie sprawe ostatnio ze mam pewne zboczenie , a mianowiecie - podobaja mi sie tylko i wylacznie faceci ktorzy maja ponizej 1,80. ideal powinien miec 1,76 :D a wiec wzrost jednak ma znaczenie

Gość w pigulce
ze znanych osób imponują mi Kaczyńscy i Gosiu

Gość Meteor z granic
Jak niskiemu zawisnac na szyji? Musi byc wysoki ,kregoslup sie wtedy prostuje.:)

Gość w pigulce
gdyby miał 178 to jeszcze bym go zaakceptowała a że ma 175 to sie grubo zastanawiam :-(

Gość reeeeee
moj chlopak jest rowny ze mna, ma 168, wolalabym, zeby byl wyzszy, ale co poradze, chyba go nie rozciagne:P

Gość w pigulce
miecza i tak mu possam

Gość w pigulce
no wiec wlasnie..i dlatego boje sie,ze kurcze jego wzrost bedzie mi trudno zaakceptowac..;/ a on jest naprawde bardzo fajnymchlopakiemm

Gość troche starsza
Ja swojego "190" poznałam u znajomej. Organizowała Mikołajkowy kulig z ogniskiem, kiełbaskami i wódeczką. Wtedy było po pas śniegu... :D Jak go poznałam to nie miał ani fury, ani kwadratu, ani nie śmierdział sałatą... Za to był śliczny i tak czarujący, że nogi się uginały... Teraz... 8 lat później... oboje mamy fury, wspólny kwadrat, wspólne konto z sałatą, wspólną firmę i wspólne półtora dziecka. :D :D :D

Gość w pigulce
pod warunkiem że będę miała dostęp do jego miecza

Gość w pigulce
toche starsza- to ten Twoj ma w koncu te 190?..tez chce takiego :(

Gość fausti
Ty "w pigułce" puknij się po głowie i odpuść sobie. Za fajny chłopak dla Ciebie, szkoda Go, zasługuje na kogoś lepszego a nie na idiotkę, która uważa, że różncia 3 cm! jest ważna. BUHAHAHA...

Gość w pigulce
tak..10 cm..myslisz,ze idealnie..kurcze..dlaczego nie moze byc wyzszy!ale faktycznie..to nie ejst najwaznijesze..wiec chyba sprobuje..jutro mamy sie spotkac..

Gość goya 007
ja mam 165cm wzrostu, zawsze podobali mi sie faceci z okolo 180-185, ale moj maz ma 172 ;) i kocham go ponad zycie

nie rozumiem tego 10 cm to ideał. mozesz ubrac szpilki 10 i bedzie na rowni. nie widze tu problemu. ja mam 177 i to dopiero problem bo mało jest facetów ok 190...:/

Gość troche starsza
Dokładnie 193 cm i 100 kg mięśni. Kawał chłopa. Przyznam szczerze, że to pierwszy taki konkretny chłop w moim życiu i dopiero zrozumiałam co to znaczy poczuć się bezbronną, delikatną kobietką. Wcześniej byłam w związku z chłopakiem 173 cm. Miło go wspominam. Jego wzrost nie oddziaływał na nasz związek. Nie wyszło z innego powodu. :) Ja mam 160 cm i jestem bardzo drobnej postury.

Gość w pigulce
nikt juz sie nie wypowie na temat wzrostu..? piszcie dziewczyny czy podobaja wam sie wysocy czy sredniego wzrostu chlopacy..

Gość jksfksd
mnie zawsze się podobali faceci ok. 180 cm, ale poznałam 193 i nie zamienilabym na niższego nigdy w życiu! dla mnie wzrost ma znaczenie, nigdy nie umówiłabym się na randkę z facetem ktorym ma poniżej 173 cm. sama mam 165

18:04 [zgłoś do usunięcia] w pigulce no tak..ale np jesli masz 165 a chlopak ktorego poznajesz ma 175..to co o tym sadzisz..? w pigułce :) ja lubię niewysokich mężczyzn :) mam 164 cm i, jeśli o mnie chodzi, facet może mieć nawet 162 :D ale, po prawdzie, wzrost ma małe znaczenie, więc od biedy może i 190 :P

Gość telefon123456
a ja przez wiele lat byłam z facetem, ktory mial 160, ja tez mam tyle.... czasem mialam wrazenie ze ludzie patrza sie na nas na ulicy, ale rozstalismy sie z innych powodów.... teraz mam taki wniosek: niski facet to nie facet :D

dla mnie wzrost ma ogromne znaczenie,jestem wysoki i podobaja mi sie az za bardzoi wysokie kobiety:)