Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pigulce

wzrost u facetow..

Polecane posty

Gość w pigulce
a co byscie zrobily na moim miejscu? skoro cala reszta jest ok..facet jest naprawde ciekawy..tylko kurcze ta jedna wada mnie dobija..;/

Gość trochę starsza
wiesz... skoro TAK ci to przeszkadza to nie powinnaś decydować się na związek. bo jeśli teraz masz zastrzeżenia to będziesz mieć je już zawsze. a z czasem jeszcze się uwypuklą bo będziesz musiała znosić sytuacje, kiedy but na obcasie albo kok bo jeśli jedno i drugie to będziesz wyglądała na wyższą od niego... itp. Widzisz mnie w poprzednim partnerze nie przeszkadzał wzrost od początku. Nie widziałam problemu... pewnie dlatego, że nie miałam porównania... więcej od niego słuchałam, że chciałby być wyższy... Dopiero jak zaczęłam się spotykać z moim mężem to zauważyłam... różnicę... między wysokimi a niskimi facetami. I przyznam szczerze, że gdyby mi z moim mężem nie wyszło to raczej następny potencjalny kandydat musiałby mieć minimum te 185 cm. Pacal Wszystkie byłe dziewczyny mojego męża były wysokie. Najniższa miała 170 cm najwyższa 178 cm. A ja mam 160 cm i tak zaiskrzyło, że się opędzić od niego nie mogłam (zresztą wcale nie chciałam ;) ).

Gość ej boze boze ej
a ja kuźwa zawsze mialam wysokich..no takich wyzej 180,powyżej80kg -duzych chlopow lubie,lubilam i lubić pewnie będę..a tu co?poznalam wlasnie chlopaka ktory ma 174..ja mam 160,więc jakiejś tragedii nie ma w tym..ale zycie czasem plata figle..ciezko mi sie bedzie do tego przyzwyczaić ,ale czasami niski chlopak też jest fajny:P zresztą jak jest dobry,docenia Cię,kocha najbardziej pod sloncem..po co sobie tym glowę w ogole zawracasz? roznica miedzy wami jakaś jest więc nie jest zle.nie lam się

jak juz wyzej napislame:P moge trafic w zyciu n aniska i nic na to nie poradze jak strzala Amora mnie trafi:D

Gość ofer ma
tyle ze niskim facetom amor strzela nad głowami :P

Gość Rozsądny 1
Widzę, że prawdziwa miłość kwitnie w waszych wypowiedziach. "Ja szukam wysokiego", "powinien mieć co najmniej...wzrostu ". Gratuluję.

hehe ,no mozliwe,ze mas zracje:P dlatego jestem wysoki:Pheheh rozsadny to tylko marzenia i idealy:P ktore sie nie trafuaja;]