Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_xxx

kobiety czy macie ochote czasami wylizac cipke?

Polecane posty

Gość gość
Ja byłam raz w trojkącie z facetem i druga kobieta ( czarnoskóra ). Lizalam jej cipke a ona mi. Było w miarę aczkolwiek drugi raz wolałabym wylizać cipke jakiejś białej kobiecie . Zawsze o tym marzyłam , ale spontanicznie znalazłam sie w trojkącie mieszanym ( przebywam za granica). Jestem hetero, mam męża ( on o tym nie wie ) ale od dawna miałam fantazje z kobietą/kobietami. Pozdrawiam

Gość gość
Od lat myślę o seksie z młodsza od siebie dziewczynką, moim marzeniem jest odchylić jej bluzkę i najpierw przez staniczek dotykać sutków, żeby troszkę stwardniały, potem delikatnie je ssać,, żeby zrobiły się całkiem twarde i sprężyste, żeby jęczała pod moim jezyczkiem.. Druga ręka powędrowałaby pod spódniczkę, sprawdzić czy majteczki są już mokre ajj coś niesamowitego

Gość gośćlaseczka
Kiedys...dawno temu...lizala mi....ja jej....ohhhh bylo zajebiscie.na sama mysl mam mokro....chciala bym powtorki..

Gość gość
gośćlaseczka:) a masz problem ze znalezieniem chętnej?:)

Gość gośćlaseczka
Mam....bo mam meza ake bym chciala....bardzo..

Gość gość
a mąż nie daje ci nigdzie wychodzić samej?:)

Gość gość
Trudno znalezc chetna, kazda udaje, ze to nie dla niej ;) fajnie byloby spotkac na ulicy, jakies porozumienie i juz ;)

Gość gość
czasem można spotkać w kubach:)

Gość gość
czasem tak, kiedys zaczela ze mna tanczyc taka jedna, widac bylo, ze chciala cos wiecej ale przyszli jej znajomi i koniec bajki..

Gość XXXII
Też o tym marzę. Wymiętosić jędrne cycki ...

Gość gość
Bardzo chętnie pozwolę Ci wylizać mojej żonie

Gość gość
nie miałam fantazji żeby wylizać ale żeby mieć wypieszczoną przez kobietę, włącznie z minetką. Nie jako wstęp czy fazę zabawy w trójkącie ale tak na maksa do spodu, do orgazmu i jeszcze z poprawką. Oczywiście zdawałam sobie sprawę, że takie coś jest możliwe tylko z zasadą wzajemności. Kiedyś po alkoholu coś tam wygadałam swojemu facetowi i zaaranżował spotkanie z parką znajomych nie ukrywających swoich eksperymentatorskich zapędów. Zostawili nas razem w sypialni, trochę już rozgrzane i sami niby nagle "dowiedzieli się że jest super mecz. Było super, potem zdążyłyśmy odpocząć, przyszli niby nakryli na tym że nagie się do siebie przytulamy. Wtedy ona zrelacjonowała ile to musiała się natrudzić żebym zdjęła majtki i dała do całowania swoją różowość - niby to mnie tłumacząc z sytuacji. Zostaliśmy we czwórkę w jednym łóżku i było super do kwadratu.

Gość gośćlaseczka
Nie moge sie doczekac..... Az mam wilgotna....dzis to zrobie.....

Gość gość
Bardzo, najchętniej w obecności mojego męża. Chciałabym też, żeby mój mąż ją w*****ał przy mnie a potem bym ją z niego wylizała.

Gość Cipka_mrr
Ja szukam sama takiej kobiety (13-15lat) I chce żeby mi wylizała a ja jej... Mieszkam w Warszawie i mam owłosioną,lubię Takie..

Gość gość
@cipka_mrr Jestem z okolic Katowic przyjedź kiedyś To zrobi Y sibie tazem dobrze

Gość gość
Az milo bylo poczytac,sam sie podjaralem,lubie takie szczere opowiesci kobiet

Gość gość
Ja bym rzygnela. Wole mezczyzn i penisy.

Gość gość
Ja też mam chęć polizać cipkę i mój mężczyzna by tylko się na to patrzył

Gość gość
My z koleżanką sobie liżemy a potem mężowie nas jebią.

Gość gość
Ja kiedyś pracowałam w dużej firmie zajmującej się reklamą,kiedyś po podpisaniu dużej umowy z ważnym klientem firma zafundowała nam wyjazd integracyjny w góry,była zabawa i mnustwo alkoholu,mieszkałam w pokoju z koleżanką,tak na prawdę to mało ją znałam,kiedy po imprezce pijaniutkie wróciłyśmy do pokoju,ja padłam na łóżko a ona wyszła do łazięki nie wiem ile jej nie było ale przebudziłam się i nagle pojęłam że jestem od połowy goła a ona pieści językiem moją muszelkę,nie wiem czy byłam tak pijana że po prostu poddałam się jej całkowicie aż di pełnego orgazmu,po chwili odwzajemniłam jej robiąc to samo z nią. Nigdy wcześniej nic takiego nie przeżyłam. A nasze drogi rozeszły się po około pół roku kiedy wyjechała do londynu. Teraz jestem mężatką,ale chętnie jeszcze raz posmakowała bym czegoś takiego.

Gość gość
Super,zrobiło mi się mokro,też chciałabym coś takiego przeżyć,może tylko nie koniecznie po alkoholu. Może się poznamy? zandalee-70@o2.pl

Gość gość
Jest jakas strona zeby poczatowacz dziewczynami

Gość gość
Ja jestem dzieckiem i robiłam sex z moją kol. Jak mi.się chciało żeby mnoe polizała ale no nie chciała a ja bym ją polizała jak ja chce żeby mi ktoś polizał albo sama sobie policać a ja bię często sex z pluszakami i to jest serio super *-*

Gość Mistrz Minety
Dziewczyny ale ja bym wam lizał cipki ;) okolice Rzeszowa :*

Gość gość
Marzę o tym aby wylizac cipke drugiej dziewczynie i piersi staszna ochote mam na to choc mam męża

Gość gość
Ja też mam męża, ale mam od dawna koleżankę która to lubi bardzo i mnie też namówiła. Czasem spotykamy się u niej, o czym nikt nie wie i masturbujemy się wzajemnie i liżemy sobie cipki. Obie zawsze mamy orgazm. Nie widzę w tym nic sensacyjnego.

Gość gość
ja mam ochotę ,ale nie ma odpowiedniej i chętnej kandydatki,same małolatki mieszkają w pobliżu

Gość gość
OMG :O