Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorothea24

NIE SAMĄ DIETĄ CZŁOWIEK ŻYJE!!!

Polecane posty

W ogole to chcialam wszystkich przeprosic za moje ewentualne literówki(a czasem nawet błedy paskudne sie wkradaja,bo sie czytalam i wyczaiłam)ale to tak sie jakos z pospiechu od czasu do czasu zdarza....Tak wiec nie zwracajcie uwagi w miare możliwosci(sama zwracam,ale nie mozna byc az takim szczególowym,w koncu pogaduchy to forma relaksu,nie?)

Ayatka leć po coś mocniejszego ;p;p;p my na literowki Twoje nie zwracamy uwagi -tym bardziej na moje hurtowo sadzone:D:D:D:D: relax only relaxxx

Nieee.....ja dzisiaj mocniejszego to wole nie,bo cały dzien jade na tabletkach przeciwbólowych ,bo inaczej to bym sie słaniała od ściany do ściany,bo ja pierwsze 2 dni to zazwyczaj \"umieram\".....mdleje,wymiotuje itp...

no i 26 stronica...:) właśnie leci piosenka ...kolejny dzień daje nam nowe szanse...to troche tak,jak w odchudzaniu- nowy dzien , nowe szanse, postanowienia etc.a w sumie to przeciez wystarczy sie pilnowac i przykładowo 10 tygodni i 10 kg mniej...takie łatwe w teori ,a takie trudne niejednokroptnie w realizacji... Ayati łooo to Ty dziś bidulinka jesteś.... ja za to w te dni jestem wybrzuszona jak balon :/bleeeee

Jezdem i czytam:D:D:D odnosnie wybrzuszenia to dzisiaj tak mnie wypielo, ze normalnie masakra. 4 miesiac to najmniej... nie wiem od czego. Moze od tej kapuchy co zjadlam???? Ufff ale czuje sie strasznie ociezala.... jesli chodzi o moje zakupy to ja jakos tak ostatnio sie oszczedzam. Chyba jakos wole poczekac na wyprzedaze. A torebek wole nie kupowac bo moj facet to szalu dostaje bo mam je mnostwo a i tak chodze w jednej do zdarca. I szczerze to nigdy nie przywiazuje wagi do koloru. np moge byc ubrana cala na czarno (mam plaszcz zimowy ala kurtka czarny), kozaki czarne no i do tego czerwona torebka. Ja nigdy nie kupuje uniwersalnego koloru torebek... bo dla mnie sa ...yy..... nudne:) Ja uwielbiam np tez zolte:) Ale szybko sie brudza..... No wlasnie, a gdzie Klaudus????

czesc dziewuchy kaca leczylam dojkładnie 30 godzin z czego 9 spedzilam w pracy...wczoraj po prostu padlam zaraz po przyjsciu do domu... Do tego przezyłam mała wojne z chłopem, bo siena tej imrezie(barzdo fajnej z reszta) zrobił tak, ze do taksowki musiałam go niesc prawie. Chłopy! wiec ani nastroju ani zdrowia nie mialam zeby pisac wczoraj- sorki:) dalej was kocham jednakze:)

Heellloł Lasencje!! Klaudka --- super,ze juz jestes w formie ;] i wrociłas pełna niezmiennej miłosci do nas:) Desperciu--- no ja wczoraj final You can dance oglądałam i dlatego nie mogłam ci tu towarzyć .Na marginesie ,to nieziemsko sie ciesze ,ze Wiooola wygrała!!!! jupi! jupi! jupi! Magdalejna i Dorcia kisyy Wam śle moje Friedski :] Dziewojki jak się Wam dzien zaczyna?ja miałam wczoraj ^^^łoooo ^^^wieczór \"nakręcania sie\" i sama nie wiem jak dziś jeśc , co dziś jeśc i ile!!!! hmm zgłupiałam nieco...za duzo sie myśli ,to sie pozniej ma. no ,ale herbate juz wypiłam... miłego dnia

Ayati udanych zakupow -kup suuuper torebke:) i humor pewnie Ci sie fajny tez zrobi... po zakupach. Muaaa:* for You

Ooo...witam :-) Ja wczoraj tak nagle przestalam pisac,bo po pierwsze nie wiem czemu mi sie strona o2 przy wchodzeniu na nia zrobila taka malutka,ze nic nie bylo widac....tylko takie mini gryzmolki w lewym gornym rogu....i dopiero teraz do ładu wrócila....Poza tym moj napadl komputer i kazal mi ze soba filma ogladac...w sumie fil smieszny calkie-\"Co sie zdarzyło w Las Vegas\" :-) A jeszcze poza tym wszystkim wczoraj wieczorem zaczal mnie brzuch bolec potwornie i w gole nie mialam humoru na nic.... Zobaczymy jak bedzie dzisiaj.... Milego dnia :-)

Doberek, dzis mam w koncu wolne, uffffff... Co do tej powazniosci i kompetencji no to widocznie cos jest na rzeczy ale na pewno w pozytywnym znaczeniu inaczej nie przyjmuje tego do wiadomosci ;) Oj wy bidne z tymi okresami, ciekawe kiedy ja moj dostane... Widze ze Klaudka wrocila, ja chce twoje zdjecie z imprezy!

Terve moje Mesdemoiselles :-D Jak minal dzien?U mnie nawet pozytywnie.Dzisiaj juz prawie nie narzekam na bolacy brzusio,tak wiec jest dobrze :-)

Magdalejna no raczej,ze w pozytywnym znaczeniu z ta powaga :-) Ciekawe kiedy sie któraś pojawi ......(myślę......)

Madzia -----to pliissss rozpedź się i machnij też u mnie porządeczek:)nooo plisssss!jak juz masz wene;p to co sie oszczedzac;] Madzia a co Ty jeszcze rozważasz czy to pozytyw-no baaaaa wiesz jakie istotne jest dziś poczucie kompetencji???Masz w sobie coś niemal bezcennego:)a juz nie bede dodawac,ze sama w sobie jestes bezcenna.Mnie ostatnio natchnęlo by napisac do Ciebie -no,wiec bez swojego świadomego udziału pobudzasz fajne emocje w ludziach- zaufanie i takie tam:)nom sie rozgała.... Ayati ----nooo to super,ze wracasz do żywotności :)Torebka jak tam??? ja bede gonic jutro za prezentami Co do temtu forum na jakim stacjonujemy-ja dziś ok 1.200 kcal -2 razy szybkie spacery po mieście i tylko 2 kawki,wiec jest dobrze w miare.Ale chce pic max 1 kawe dziennie i to zbożową ...po weekendzie bede wprowadzac tą zmianę. Generalnie potrzebuje czegos co nieco mnie uskrzydli,bo troche skrzydła mi opadły-wiecie tak sie czuję nijak...a tak jako kobieta czuć sie nie lubięęęęęę. Musze jakis cel osiągnac,cos co da mi radosc ,pobudzi do działania etc... no dobra lece wskoczyc w jakis dresik wygodny i bede z Wami cały wieczor dzis.

Gość nie sama dieta...
a ja sobie pyszne toasciki zrobilem z mozarella, ziolowym kerrygoldem i pieczywem tostoym:). dzizas, jakie to pyszne:)

A ja wcinam 2 kanapki z wasa serkiem pieprzowym i wedzonom lososiem, wygralam ;) Adorinka, nawet nie wiesz jak mi sie milo zrobilo, az sie wzruszylam, dziekuje za tak mile slowa ❤️ 🌼 ❤️

Kochane-ja sie witam i zegnam. Jestem po pracy padnieta. Weszlam do domu i od razu poszlam spac. Teraz sie przebudzilam, ide pod prysznic i dalej smigam spac bo jutro kolejny ciezki dzien mnie czeka. Moze jutro pod wieczor bede miala chwilke by sie wiecej poudzielac no ale niestety.... teraz mowie papatki ... :(:(:( Aaaa co do dietki mojej to nie jest dobrze. nie mam czasu jesc w ciagu dnia a potem wszystko naraz:(:( I ciasto sie dzisiaj tez trafilo kawalek:(:(:( Nooo ale wylatalam z pewnoscia... Buziorki dla Was Kochane Moje Psiapsioly...🌻🌻🌻🌻

Czesc Miski:) Wpadłam na chwilkę, poczytałam- fajnie ze jestescie:) Adorinko, Promyczku Ty! jesli tylko chcesz ja sprobuje w tobie pobudzic energie i chec dzialania...telepatycznie przekazuje ci w tym momencie cały mój zyciowy wigor[po czym wyczerpana do cna, slaniajac sie na nogach idzie spac] Magdalejna- we mnie tez niezmiennie budzisz ciepłe uczucia:) zaufanie powinnas sobie wytatuowac na czole a zaraz ponizej kompetencja:) Jestes idealnym materiałem na ciocię:) jak juz bede dzieciata, bede wysylac do ciebie potomków z kłopotliwymi pytaniami;) serio serio zdjec niestety z imprezy nie ma, ale moze to i lepiej, zwazywszy na to jak to moje chlopie wygladało. Ja za to nieskromnie powiem- bylam bóstwem;P malowanie urody sie powiodło całkowicie:)) desperka- sliczne z ciebie dziewcze, zdjatko ostatnio dalas cudne na NK wiec nie wierze ze Ci tak ta dieta zle idzie:)wysypiaj sie tylko i staraj jesc regularnie a zadne ciasto nie bedzie problemem:) Ayati, oj biedna Ty, że Cię tak chłop zmusza do oglądania filmów- mam to samo;) juz NAWET widok watroby czy innych flaków nie robi wrazenia! twój cie przynajmniej do ogladania romantycznych filmów zmusza;) pozdrowienia dla ciebie, dla twego brzucha i komputera( zeby juz grzeczne byly;))

Hej Chudzinki!!! Docieram do naszego przylądka i ja, tyle , że szkoda , że o tej porze , bo znów moje pisanie ograniczy się do monologu:(:( Co nie zmienia jednakże faktu , że cieszę się , że mnie czytacie ... bo mnie- za każdym razem gdy zżera mi posty tuż przed wysłaniem, szlag trafia i dopada taka bezsilność , że masakra a dzisiaj oczywiście była powtórka z rozrywki - upisałam się jak głupia , spłodziłam niekrótki elaborat a tymczasem wszystko poszło z dymem :(:(: tak czy inaczej miałam naprawdę dobry dzień a prznajmniej jego początek:) Wczoraj było romantycznie a jakże. Moje Kochanie przyjechało po mnie do pracy , potem odebrało ...była kolacyjka i świeczuszki i ... i intensywne\"oglądanie znaczków\", a z rana MMS-ik ,, którego niestety nie jestem w stanie skopiować i Wam tutaj przesłać ale na którym było mniej więcej to: http://www.bebilon.com.pl/Produkty/Mleka-poczatkowe/Mleka-poczatkowe-Lista-produktow#/Bebilon_1 Wiem, wiem ... głupia jestem , że takie bzdury wlepiam , ale powiem Wam szczerze rozbroiło mnie to jak nie wiem :)bo seks seksem ... i z nim jest cudownie ... ale co najważniejsze to kocham tego wariata:) i chciałabym tak jak Wy wybierać suknie i kwiatuszki :P:P:P Tak więc o ile kogoś coś takiego cieszy to można uznać ,że początek dnia był super - gorzej z końcówką , bo to dzisiejsze ślęczenie w pracy do 21 dobiło mnie zupełnie i jeszcze potem zakupy i spacer z Astorem i... i gotowanie jak nie chce się by grubasem i chce się jeść zdrowo;/;/;/Efekt taki , że dopiero przed momentem wygramoliłam się z kuchni;/;/;/ale jedzenie wyszło pychotka:) Upss.. alem się rozpisała;/;/;/ No więc już teraz tak pokrótce:D:D:D Monia -I bardzo dobrze , że lubisz takie torebeczki:) bo na na punkcie właśnie takich pstrokatych mam kręćka:) Moja ulubiona jest żółciutka i choć już nie lato, a raczej zima to chodzę w niej często do mojego żółciutkiego szaliczka i reszty bądź to czarnej bądź w brązach:) Wogole to powiem Wam kobiecinki szczerze , że im jestem starsza tym więcej u mnie w szafie kolorów i nawet nie umiem wytłumaczyć dlaczego??? Może dlatego , że już nie muszę udowadniać jaka to jestem dorosła , jaka niezależna , ze mam poczucie swojej wartości bo przecież to nie ubrania decydują o tym kim jesteśmy a jednak wnętrze :):):) Co do Adorinki to powinna dostać lańsko po dupsku i to takie konkretne :) A za co ?Zaraz piszę :)Otóż \"mądra Dorotka\" wykombinowała sobie wczoraj , że skoro nie może obejrzeć You Can Dance bo ten czas chce spędzi z Kamilem to obejrzy sobie powtórkę w sobotę a do tego czasu nie będzie czytała żadnych plotkarskich gazet , żeby nie dowiedzieć sie kto wygrał:) Ale nie wpadła na to , żeby nie czytać tego co Adoruś pisze a tam było wyraźnie \"Wiola wygrała\"... i tym oto sposobem mogę sobie chyba darować powtórkę hihih:0 Ale tak na poważnie to oczywiście nie ma żadnych pretensji Moniś zęby nie było , tylko ta moja głupota tak mnie jakoś przedziwnie dzisiaj rozbawiła:) Klauduś-A Ty głupolku nie musisz malować sobie urody , bo ty śliczna lala jesteś ... i nawet z kacorkiem cie biorę :P A tak na poważnie to fajnie , że zauważyłaś mój brak ... to takie miłe naprawdę ❤️❤️❤️!!! Madziu- podzielisz się ze mną tym swoim łososiem bo ja ostatnio to non stop go jem - tzn jak jestem na mieście w tej naszej restauracyjce:) tak takiego pycha podają z kaparami , warzywami , kiełkami.. nic tylko wcinać i jeszcze w dodatku na takim pysznym cieście - tzn to ciasto ma pewnie w cholerę kalorii ale jakoś zawsze nie mogę się oprzeć , żeby go troszkę nie podjeść:) A co do Bab w robocie to nie przejmuj się kochaniutka tylko musztruj je wedle zasady : \"Szeroki pas , wąskie drzwi\" Ayati- a Tobie kochaniutka to na okresy i ten bolący brzuszek to może jakiś termofor by się przydał???Co??? Ja sobie taki sprawiłam aż za całe 8 zloty(więc wydatek niewielki) a służy mi nie raz , bo mnie z kolei krzyże bolą;/;/;/ Tzn,teraz nawet jestem w trakcie .. i nawet obeszło się bez go najgorsze bóle to miałam jak jechaliśmy Zakopianka z naszego wypadu z Lubym więc nie było jak się poratować;/;/; To chyba naprawdę na tyle Kochane dziewuszki :) Mykam w kierunku łóżeczka bo pobudka znów o 7 ... a w pracy nie lepiej bo będę kwitła do 19;/;/;/ Zapewne wpadnę tu z rana w porze śniadaniowej by co nieco podczytac Was troszkę i poprawić sobie humorek na resztę dnia ale nie wiem czy cosik upisze bo przed praca wiadomo- nie zawsze jest jak;/;/;/

No to nam sie Dorotka upisala jak nie przymierając Wincenty Kadłubek:) Fajnie ze z tym twoim tak fajnie, Kochana:) A pozerkac na stronki z sukienkami nigdy nie zaszkodzi, prawda? też mam żółta torbę i szalik- jak sie wszystkie spotkamy to bedziemy jak jakas sekta wyznawcow kanarków wyglądać:)) dobra, lece do roboty buuuuzi

a, pięknie chudniesz Doris:) wiem ze tego nie lubisz, ale napiszże jaki jadłospis czy inne sekrety( poza ogladaniem znaczków rzecz jasna) ja już z tydzień na tym 62kg stoję i nie chce ruszyć! moze go wpisze do stopki i zaczaruję:)

Fakt , nie lubię ale o ile moje pisanie nie miałoby ograniczać się jedynie do jadłospisów to chętnie napiszę:) Tak więc: ŚNIADANIE ok.10: kisiel truskawkowy lub poziomkowy- te lubie najbardziej:D:D:D(oczywiście zrobiony dzień wcześniej bo musi zastygnąc w lodówce)-1szt, SPACER Z PSEM PO SPACERKU-3 kromki chleba żytniego , pomidorek , 2 jajka na twardo:), II ŚNIADANIE ok.12: kisiel(kolejne opakowanie) -1 szt OBIAD ok.14: 100gram ryżu-czyli taka jedna torebeczka , 450gram warzyw na patelnię 1lub jak jestem bardzo głodna to dwie piersi z kurczaka Wszystko wymieszać... Wczoraj Klauduś coś mnie napadło na boczniaki więc kupiłam tych grzybków trochę i wczoraj usmażyłam na patelni z cebulka i dzisiaj to także zamierzam domiksować choć w zasadzie nie czuje jeszcze głodu ale obiad będę musiała zjeść ok13.30 bo od 14 mam kolejne lekcje;/;/;/ PODWIECZOREK ok.17: Potem ok 17 przeważnie wcinam jakieś jabłko, KOLACJA ok.21: puszka tuńczyka No chyba że jemy coś na mieście z Miśkiem to wiadomo zdarza mi się podjeść więcej i w większych ilościach:) A....... no i obowiązkowo z trzy kawki to podstawa , tak po II śniadanku zwykle, a kolejne dwie ...albo czasami i więcej już w pracy lub gdy pisze z Wami już z domu całkiem wieczorkiem :) TAK!!!Kawa wiem wiem ... niezdrowa ale to jest ewidentnie moje uzależnienie i nie umiem z niej zrezygnować i zminimalizować ilości bo i tak w takiej ilości to dla mnie wciąż mało;/;/;/ Tak więc widzisz Klauduś , że jem naprawdę spoko bo szkoda by mi było włosów i paznokci gdyby mi miały nagle wypadać albo Bóg wie co;/ jedynie czego staram się nie podjadać to słodyczy :D:D:D

No tak, jak ja jestem to wtedy was nie ma, a wieczorkiem ide do pracy eh. No to takie telepatyczne buziaki skoro was nie ma :**********

Ale żeby nie było to buziaki dla całej reszty .... która śpi czy jak???? Gdzie wy dziewuszki jesteście????

Madziu ja tak jakby jestem :)Tzn.Zbieram się malutkimi kroczkami do pracy i do tego obiadu ale póki co jeszcze kawusie po spacerku popijam:)

A nie widzialam cie, dzis wzielam sie za kuchnie, swieci az milo ale ciekawe na jak dlugo, nie mieszkamy sami a czesto jest tak ze jak ja nie posprzatam to nikt tego nie zrobi a ja nie mam ochoty sie czyms zatruc... Marze o wlasnej kuchni i o tym bym tylko ja brudzila!!! Kiedys zrobilam test, nie sprzatalam dlugo i kazdy marudzil ze w kuchni syf ale nikt sie nie wzial dlugi czas, w koncu jedna dziewczyna sie wziela z fochem ze ona nie brudzi (akurat ;) ) ale podlogi nie umyla i co? Nasz landlord w koncu nie wytrzymal i sam umyl :/ Aha, ja podlog nigdy nie myje bo sprzatam reszte a i tak nigdy nikt sie nie kwapi, eh.......jeszcze tylko 5 i pol miesiaca!!! :D Sorki ze sie wyzalam, chyba sie marudna robie, albo dlatego ze nie mam wiekszych zmartwien to opowiadam o glupotach ;)