Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcekupicprzezinternet

soczewki kontaktowe przez internet pytanie

Polecane posty

witam chce zamowic sobie soczewki przez internet i np 3miesieczne jest ich 6 sztuk w opakowaniu ale podaj sie moc tylko lewego oka tzn ze ta soczewka jest tylko na lewe oko ja mm taka sama wade na prwym i lewym oku

Gość pierwsze słyszę że masz
soczewki tylko na lewe lub prawe oko ja kupiłam ostatnio właśnie opakowanie 6 sztuk i pasują mi i na lewe i prawe oko nie rozumiem problemu

Te soczewki będa Ci pasowały zarówno na prawe i lewe oko. Ja zawsze zamawiam soczewki przez internet i jest wszystko ok.

chodzi mi o to ze poprostu tm jest wybor lewe i prawe czyli jk zaznaczre lewe to ebdzie pasowalo i na to i na to tak przepraszam ale to moj pierwszy raz :)

Gość rweaterfa
mozna zamowic tylko na lewe oko\ i bedzie pasowalo i na to i nato??

Gość nie rozumiem .................
po co to pytanie ,bo skoro już zamawiasz to bierzesz na prawe i lewe a nie dwie lewe ..a poźniej sie martwisz czy będzie pasować

Gość rweaterfa
ale ja znalazlam na szkla.com kwartalne soczewki 6 sztuk no i pisze oko lewe i prawe prawe jest niedostepne wiec wypisuje mu tylko lewe a pasuje i na to i na to tak??

Gość uupupupupupu

Gość rubniow.a
o jezu.... chodzi o to, ze niktorzy (tak jak np ja) maja roznice w wadzie prawego i lewego oka. i wtedy kaza ci podac jaka moc potrzebujesz na jedno oko, a jaka na drugie. jesli masz jednakowa wade w jednym i drugim oku, to nie ma znaczenia czy ubierzesz na lewe oko soczewke z pudeleczka, ktore mialo byc dla prawego oka, czy odwrotnie.

ale tu chodzi o ilość opakowań.... jak masz różne wady musisz kupić 2 opakowania, jak masz jedna wystarczy ci jedno opakowanie czyli 9 miesiecy (jak są 3 miesieczne)

Gość uupupupupupu
aha przepraszam nie mialam pojecia....