Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **milka od alpejskiego mleka**

Motyw

Polecane posty

Szukam motywu na pokój dziecięcy, nie typowy. Nie chce napchać dziecku wszystkiego tylko jeden konkretny motyw żeby to jakoś było. Pokój dla córci. Chodzi mi o sam pomysł i ewentualnie parę linków z rzeczami do dekoracji jakby się dało. Z góry dzięki za pomoc

Gość Upppppppppppp

Zwykłe lampki na choinkę powieszone na ścianie nad łóżeczkiem - wyglądają super, moja córcia uwielbia na nie patrzeć.

Widziałam tamten temat no ale właśnie tam są różne pomysły i to same takie oklepane.. kubuś puchatek i inne takie szmiry których pełno teraz. Myślałam nad wróżkowym pokojem ale wszystkie rzeczy z tego motywu mają kolor różu i fioletu:/ podobają mi się morskie pokoje ale tego też już pełno i ma zimny kolor:/ Nie wiem jaki jeszcze motyw może być:( biedronka_ lampki to nie motyw:) Ale moja też będzie je miała na okres świąt, już czekają ( tak zwana firanka z lampek) a przez cały rok świątecznego nastroju nie chce utrzymywać bo później nie będzie świątecznej magii

biedronka- twój nick może być inspiracją:) W dodatku nikt nie mówi, że biedronki muszą być wszystkie czerwone:P łąka z elfami i biedronki:)

EmiBaby99 , dzięki :) Moja córeczka jeszcze nie ma własnego pokoju, ale jak będzie go mieć to chyba tak go jej wymaluję :)

Gość Nie rób w pokoju żadnego
motywu, bo przy natłoku zabawek, ksiązeczek, maskotek i innych kolorowych drobaizgów nie da się uniknąć efektu oczopląsu. Raczej przyjmij jakąś linię kolorystyczną i się jej trzymaj

Gość Karolina M.
A macie moze stronki z dekoracjamidla chlopcow, cwlaszcza z motywem samochodow, traktorow, samolotow...

Dzięki dziewczyny. Najbardziej to chyba te motyle mi się spodobały. Zoo fajne bo można łatwo dobrać kosze na zabawki itp ale nie bardzo dla dziewczynki mi się to widzi. Jeszcze raz wielkie dzięki:)