Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Miałam około 100 randek z internetu ktos ma takie doświadczenia?

Polecane posty

Gość najgorsi sa ci przystojni
co mają po kilka lat konta na randkach. nawijają makaron na uszy, a chca sobie tylko pobzykac świezy towar:O

Gość hehheeegdfh
wrocilam do Pl na pare dni a tu jak zwykle ciemnogrod :D:D:D:D i chamstwo :o

Gość mamnatorade
mam wrazenie ze babki maja jakas manie przesladowcza na punkcie dawania dupy. Kazdej wydaje sie, ze facetowi chodzi tylko o wybzykanie jej i nic wiecej. Najlepiej zaciagniecie zdobyczy do najblizszej ubikacji, zerzniecie na umywalce, otrzasniecie wacka i ewentualny, pozegnalny buziak na pocieszenie.

Zdarzyło mi sie odtrącic bardzo wartościowych ludzi uczciwych, skromnych (tak sie wydawało) z powodu wyglądu zewnętrznego :O który jest dla mnie ważny. Żeby doszło do pocałunku do sexu musi mi sie facet podobać.

Gość mamnatorade
hhegecostam -> tutaj inny internet czy jak?

mamnatorade bo tak na portalach randkowych jest niestety. Wiele razy miałam propozycje konkretne juz w pierwszych mailach, albo przysyłali mi zdjęcia fiutów we wzwodzie :D Oczywiście z takimi sie nie spotkałam już.

Gość mamnatorade
nie mialem na mysli ewidentnych zbokow :D ci akurat sie nie kryja ;)

Facet zawsze dąży do szybkiego sexu jesli kobieta mu sie podoba i go pociąga. Trzeba wyczuć, czy chodzi tylko o ten sex, czy też widzi w nas cos więcej. ja miałam problem, że nikt nie chciał poznać jaka jestem, tylko sex każdemu był w głowie. Facet z którym jestem tez szybko dążył do sexu ale jednocześnie widział jaka jestem, sporo przegadalismy "przed" i jakos zaufałam mu i sie nie zawiodłam.

Gość a ja zaliczałam kolesi
zaliczyłam około 20 farajerów z netu

Gość a ja zaliczałam kolesi
nabawilam sie takiego wenera ze az mi ropa z uszu poszla.

Gość to pisz chetnie poczytam
ja nie mam zadnej manii tylko widze jak jest, wiekszosc od razu mowi ze nie chce stalego zwiazku bo cos tam a interesuje ich tylko mile spedzenie czasu, reszta tego nie mowi ale pewnie tak mysli :P

Gość na powazniee
super tez juz bym chciala zyc w realu z kims ha :-) Zycze ci powodzenia i trzymam kciuki zeby sie wam udalo :-) a ja poluje dalej ...

Gość do to pisz chetnie pocz..
czasami ktoś deklaruje że nie chce się wiązać na stałe ale może sie zakochać i taki luxny związek może się przerodzić w stały

Gość mamnatorade
"reszta tego nie mowi ale pewnie tak mysli" czy jesli powiem, ze moim zdaniem czesc kobiet leci tylko na kase a reszta o tym nie mowi ale pewnie o tym mysli, to bedzie to moj wymysl czy brutalna rzeczywistosc? :D

Czasami jest tak, że od razu wiadomo że długo związek nie potrwa - tak jak z tymi dziećmi. Większość facetów po 30 chce jednak miec kiedys własne dziecko. Mi się trafił facet jeszcze młody a już z 2 dzieci SUPER!

a to nie wiem :D ale czesci kobiet naprawde kasa nie interesuje, znam takie i nie ma dla nich problemu zwiazac sie z biedakiem, mnie interesuje kasa i mowie o tym wprost. Na pewno jest tez czesc kobiet ktora udaje ale mysli tylko jak zlapac kasiastego faceta :P

Z moich doświadczen wynika, żę ci poważnie myślący, uczciwi, szukający stałego związku, są niestety mało ciekawi, mało atrakcyjni... Szukałam atrakcyjnego i jednoczesnie powaznie myslącego, wydawało sie juz że to jak szukanie igły w stogu siana.... Jeszcze jeden był powaznie zainteresowany ale strasznie chudy był, postawiłam na tego...

Jak zaczęłam miałam jakieś 38 lat. Czas po pracy, czasami weekendy. Dzeci już mam spore, nie potrzebuja ciągłej opieki.

Gość do pisz chętnie pocz...
Mówisz facetom wprost że interesuje Cie kasa? Nie uciekają?

Ja troche tez patrzę na kasę, ale bez przesady. Wiadomo że 40-stka z dziećmi nie może mieć wszystkiego.

nie mowie wprost, jak sie umawiam z kims z neta to najpierw wypytuje sie jaki mają zawod, jaką prace, tak ogolnie zeby miec jakies wyobrazenie co to za jeden. O zarobki nie pytam :P

a ja mam 32 i nie zamierzam brac sobie na glowe biedaka, sama troche zarabiam, mam kredyty do splacenia i nie stac mnie na utrzymywanie faceta

Gość mamnatorade
niestety, zgodze sie, ze polak-internauta po 40stce to zazwyczaj flejtuch z duzym brzuchem i szesciopakiem pod lozkiem, lezacym obok zaginionej pary niepasujacych do siebie skarpetek albo wychudzony kibic pilki noznej po przejsciach ale za to z wlasnym mieszkaniem i polonezem atu na kredyt. Szara rzeczywistosc. Informatykow nie licze :classic_cool:

Gość ja wypytuje ale nie ostentacyj
o stan posiadania:P

:D :D dobrze ze przynajmniej mieszkanie i poloneza ma

No to mniej wiecej tak jak ja. Ogólnie co porabia, ja tez nie liczę njuż że przy kims sie wzbogacę - hihi ale chociaż żeby troche było lżej finansowo. Ja mam niezłe mieszkanie wiec jak ktośby u mnie zamieszkał i zwyczajnie normalnie sie dokładał nie mówię o całkowitym utrzymaniu domu to byłoby juz o wiele lepiej finansowo.

Gość depresjaaa totalna
myślałam że ja mam jakiegoś pecha że moje randki są nieudane a tu dopiero po setce kogos znalazłaś to przede mną jeszcze ponad 80 randek:O

ja chyba nie bede miala sily dotrwac do 100, zaczne szukac w innych miejscach, poprosze o propozycje