Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutka-24

Do czego mnie zaprowadzi romans z żonatym???

Polecane posty

tak naprawde to nie wiem po co nawet pytasz do czego cie to doprowadzi do szamba którego może nawet nie jesteś w stanie sobie wobrazić

Gość gwiazda 29
i mój sie właśnie kończy, bo nagle zaczął dogadywac sie z żona i jednak mu na niej zależy

u mnie bylo troche inaczej właściwie zupelnie inaczej a żonka wiedziala o tobie?

Gość 12345555
a ja chce zakonczyc romans ale moj kochanek nie daje mi spokoju i odchodzi od zony....i co ???????

odchodzi od żony??? jasne bo uwierze oni zawsze chcą odejść tylko im nie wychodzi ja swojego nigdy o to nie prosilam ale po min widzialam ze i tak zrobiłby dla mnie wszystko i nie są to tylko przechwalki tak bylo i nadal jest

mój potrafil rzucić wszystko pokłoćić sie z kolegą ( bo tamten odwalał za niego robote a jest architektem a gdańsku to ma roboty)w pracy ale się spotkać

Gość 12345555
ale j ago wlasnie namawiam zeby nie odchodzil!!!ale on juz jej o tym powiedzial ostatecznie ze odchodzi...ja jednak probuje go namowic zeby od niej nie odchodzil, bo ja nie odejde od meza, nie potrafie....

Gość 12345555
powiedzial mi ze w zyciu nie byl tak pewny uczuc do nikogo jak do mnie...

co moze byc niesamowitego z zonatym...tylko to ze odbijasz zonie meza ,chcialabys byc na miejscu tej zony:-(;ALE JAK CO TO MOZE ZOSTAWI ZONE DLA CIEBIE;A POTEM ciebie DLA INNEJ;AHAHHAHA i bedzie tak jak ty nazwalas ,,cos niesamowitego miedzy wami,,

Aniutka-24 pomyśl proszę o kilku rzeczach, zanim podejmiesz decyzję: 1. Nie wiesz, jak jest między nim a żoną, znasz tylko jego relacje i nie możesz być pewna, ze nie mówi tego by Cię zdobyć. 2. Kłamie, oszukuje. Skąd wiesz, ze Tobie nie robi tego samego. Oszukuje kobietę, z którą dobrowolnie wziął ślub i ma dziecko!!! Gość nie ma za grosz honoru. 3. Pakujesz się innej kobiecie w życie, możesz skrzywdzić ją i jej dziecko. To wielka odpowiedzialność. Na czyimś cierpieniu raczej nie buduj swojego szczęścia. Ewentualnie czy jesteś gotowa potem to dziecko wychowywać a kiedyś wyjaśnić mu jaka była Twoja rola w rozpadzie jego rodziny. 4. Jesteś gotowa być przez X lat tą drugą? Bo moze mówić Ci, ze zostawi żonę a w tym czasie będą im się rodzić kolejne dzieci, będą razem żyż i założe się, że żona nie będzie o niczym wiedzieć. 5. Jesteś młodą kobietą, masz prawo do szczęścia i do szacunku. Mężczyzna, który skazuje Cię na bycie kochanką nie ma dla Ciebie poszanowania. To oczywiście moje zdanie.

Gość no więc
Mój partner związał się ze mną będąc jeszcze żonatym, teraz jest w trakcie rozwodu, trwało to wszystko kilka miesięcy, ale: a) nigdy nie okłamywał żony, że są korki, że ma delegację, że ważne spotkanie, kiedy był u mnie, to był u mnie, b) nigdy nie zaniedbywał dzieci, nie wydawał "na mnie" wspólnych pieniędzy, bo miał rozdzielność majątkową od samego początku ich małżeństwa, a poza tym płaciliśmy oboje na zmianę, c) znaliśmy się wiele lat, kiedyś byliśmy parą, więc nie było to nagłe zachłyśnięcie się kimś, ale powrót dawnego uczucia, d) z każdej strony i w każdą stronę była od samego początku szczerość i założenie, że będziemy razem. Wierzę, że takie związki mają szansę, ale pod warunkiem, że nie rodzą się w kłamstwie.