Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała czarna pita w łóżku

czy w dzisiejszych czasach mozna jeszcze spotkac faceta

Polecane posty

Gość nie można
same gnojki pozostawały choć może zostali jacyś prawdziwi faceci ale już dogorywają gdzieś w domach jak mamuty o tak uuumuuuumuuuuumuuuuuu

Gość od poniedzialku zatrudniona
ty gadasz moze na jakis czatach dla dresiarzy? ja nawet gdy czatowalam nie spotkalam sie z takimi tekstami. rzeczywiscie zdarzaja sie tam jacys debile ale nigdy nikt mi nie proponowal numerka w aucie i nie wyzywal. zawsze rozmowy byly na odpowiednim poziomie.

Gość dżołk
Szukaj... a znajdziesz :P

na normalnych czatach gadam, a rozmowa zawsze konczy sie tak samo jak nie chce gadac o seksie albo nie chce pokazac foty to zawsze albo zamykają okienka albo wyzywają od debilek..paranoja jakas. Nie mozliwe aby kazdy facet byl takim chamem?

Gość cxvxcv
rozmawiam z facetami ponoć z klasą-----PONOC:p to kluczowe slowo

Gość dfdsf
A czemu nie poznasz kogos w normalny sposob---jakies bezposrednie spotkanie

Gość dżołk
Pewnie tak jest jak mówicie, ale Wy dziewczyny też potraficie na tym czacie się zachować beznadziejnie. Jak nie wysłałem swojej fotki to też dostałem niemiłe epitety a kiedyś jakaś dziewczyna po 10 min rozmowy... chciała mój nr. tel!!! Oczywiście nie dałem jej bo przecież nie znałem jej to sie obraziła i stwierdziła, że jestem... "jakiś dziwny". Rozmowa się skończyła a tak miło się gadało :(. Tyle mojej opowieści :)

Gość dżołk
Ja robię tak. Na pytania odpowiadam niejednoznacznie i wstawiam zawsze :P żeby było wiadomo, że sobie żartuję. Na pytania banalne i proste odpowiadam dziwnie i zaskakująco, ale z sensem i też wstawiam :P... jak któraś się zorientuje to mi odpowiada a tym samym stylu i wiem, że da się z nią porozmawiać, jeśli natomiast się obrazi albo nie zrozumie to znaczy, że... można zamknąć okienko. ;P Może spróbuj w ten sposób. :)

Gość Don Vasyl
przeciez wy uwielbiacie chamow