Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewna

Pierwsza wizyta u ginekologa...

Polecane posty

Gość krewna

Mam takie pytanie...zamierzam odwiedzić ginekologa ponieważ jestem już aktywna seksualnie i chcę zacząć łykać tabletki antykoncepcyjne.... Czy mam wczesniej zrobic sobie cytologie i przyjsc do niego z jej wynikami czy to nie jest konieczne??? chcialabym aby przepisal mi odpowiednie tabletki, aby bylo jak najmniej skutkow ubocznych i jednoczesnie aby poprawic sobie cere, bo moj demrmatolog odeslal mnie wlasnie do ginekologa.....prosze o odpwiedz:)

Gość napiszę na pomoarańczowo
cytologię robi się u gina właśnie, on pobiera wymaz i zwykle na następnej wizycie odbierasz wynik

Gość blackcat
a tabsy i tak Ci w ślepo przepisze ;)

ale jak chcesz zrobić cytologię bez gina?????????????????????? a on tabletki rzeczywiście napewniej Ci przepisze, a cytologię zrobi później

Gość anik...
Cytologie mozn zrobic bez gina. U mnie w iescie jest labolatorium analiz. Pobieraja tam krew, przyjmuja mocz do badania i cytologie tez robia

a to sory, ja myślałam, ze tylko ginekolog pobiera wymaz...

Gość sensimilla13
U mnie cytologię robi mój ginekolog lub pani pielęgniarka, która mu pomaga. Oprócz cytologii musiałam także zrobić badania krwi i badanie na krzepliwość krwi. U mnie nie trzeba mieć na to skierowania więc możesz dowiedzieć się w swojej przychodni czy potrzebujesz skierowanie i te badania mogłabyś sobie już zrobić wcześniej.

Gość wandzia z krakowa
Nie, nie rób cytologii gdzie indziej, ten tydzień czy dwa cie nie zbawi, a tak masz wszystko za jednym zamachem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co wy nie wiecie ze nie wszyscy ginekolodzy robia cytologie!!!!!!