Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnKa Be In My HArt

Dowod milosci dla chlopaka- zada abym pokochala go ustami. Doradzcie mi

Polecane posty

Gość AnKa Be In My HArt

Ja mam 14 lat, on ma prawie 18 i jestem jego trzecia dziwczyna. Mowi ze do mnie czuje to co do nikogo wiec chcialabym strasznie tez mu pokazac ze mi na nim zalezy zaczal od czasu jakiegos mowic o sexie no ja jestem jeszcze dziwica wiec mowi ze poczekamy z tym doslubu ale jak zrobie ustami to nic nie bedzie co mam robic pomocy

Gość nana 11
Fakt nic się od tego nie stanie ale chyba za młoda jesteś na takie rzeczy.

Gość andzia000001
Po pierwsze: Kawał chuja z tego kolesia. Chce się zabawić po prostu twoim kosztem i mieć przyjemność dla siebie. Nie pozwól sobie na takie coś, po prostu tego nie rób. Seks oralny może być cudowny dla kochanków, ale tylko pod warunkiem wzajemnego zaufania, miłości, pożądania i chęci by to robić Z OBU STRON, nie tylko ze strony mężczyzny. I jeszcze jedno: obiecując, że jeśli zrobisz mu loda do seksu dojdzie dopiero po ślubie on cię po prostu oszukuje. ON NIE PLANUJE Z TOBĄ ŻADNEGO ŚLUBU DZIEWCZYNO! JEMU TYLKO ZALEŻY NA TYM BY CIĘ WYKORZYSTAĆ.

Gość slodka _09
o matko, dziecko co ty tu robisz?? hahah chłopak bierze cie na stary tekst "czuje do ciebie to co do nikogo innego nie czulem" a ty sie na to nabierasz, moze nie jest tak jak pisze ale jak zaczal wspominac o seksie no to licz sie z tym ze juz nie dlugo stracisz dziewictwo, tylko pamietajcie o zabezpieczeniu hehehehe.....

Gość martuś...
hahaha prokuratura

Gość Koniecznie zrób mu ustami
ale najpierw poucz się pisać bez błędów ,jest też w przyrodzie coś takiego ,co się zwie przecinek!

Gość 000000000000000000
ten koles chce cie tylko wykorzystac! nie dajj sie zbajerowac! nie badz naiwna! masz dopiero 14 lat wiec z sexem jeszcze troche poczekaj

Gość DWE032212
NIEROB TEGO JESTES ZA MLODA

matko w wieku 14 lat sex oralny albo analny? toz to niepoprawne politycznie !!!!!!!!!!!! :P a tak serio to mysle ze to jest prowokacja ale jakby nie bylo takie sytuacje sie zdarzaja ,niestety :O Dziewyczo olej kolesia tak jak ktos wyzej napisal chce Cie wykorzystac i tyle ,przecie nad Toba jeszcze prokurator stoi :O

łał... w wieku 14 lat to się grzecznie uczyłam i miałam co innego w głowie... ja nie moge, jakie te czasy teraz dziwnie :/ a koles wydaje mi się być nie w porządku. dowody miłości? to śmieszne

Gość tripod
kretyn... jak jestes glupia i mloda to z nim bedziesz

Gość jestes jeszcze taka mloda
zadnego seksu, czy robienia ustami. to ponizające jesli chlopak cię do tego namawia, a ty nie masz ochoty. jestes za mloda

Gość AnKa Be In My HArt
pffff ale wy jestescie zaściankowe zgredy, u mnie wszystkie kumpele robią lody więc tak tylko zapytałam i nie myślcie ze musze was sluchac. Zal. Za mloda jestem ciekawe ale piwo mi jakos w sklepie sprzedaja i nikt sie nawet o dowod nie zapyta (a juz napewno jak jestem w makijazu). Moj chlopak mnie kocha i chce slubu ze mna on jest cudowny i chce mu zrobic przyjemnosc a wy mnie tu wyzywacie, pewnie same nie macie okazji zeby komus zrobic loda i zazdroscicie

Gość damajantez
uwazam ze taka decyzja powinna być podjęta, przez ciebie, a nie za namową twojego mężczyzny.masz dopiero 14 lat , więc nie łudź sie, że będziecie razem i weźmiecie ślub.

Gość LOL...
nie chcesz uwazać jak robisz, to rób jak uważasz :D widzi mi się, ze niedługo cię tu znowu zobaczymy - z innymi problemami :classic_cool: na wszelki wypadek nie zmieniaj nicka :classic_cool: bedzie wiekszy ubaw. 🖐️