Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombinatorka

problem z uzyskaniem blondu na wlosach

Polecane posty

Gość kombinatorka

Czesc dziewczyny, mam problem i moze ktos mi tu cos zaproponuje. Mialam czarne wlosy, zachcialo mi sie blonu wiec zaczelam kombinowac. Nalozylam rozjasniacz dwa razy wyszly rude, ale kolor byl bardzo brzydki i nalozylam farbe, nadal zostaly rude. NIe chce juz nakladac rozjasniacza bo mam juz bardzo zniszczone tymi zabiegami wlosy!Ale kolor na wlosach mam nadal rudy, chcialbym choc troche jeszcze zeby byly jasniejsze no i zeby ten rudy odcien chociaz przeszedl na blond.C byscie mi zaproponowaly?Pisze to wszystko w duzym uproszczeniu bo nie bede nikogo zanudzac moimi perypetiami z rozjasnianiem...

Gość ojejkujejku
A jakim rozjaśniaczem robiłaś? Jako brunetka musisz użyć najsilniejszego, takiego co rozjaśnia o 6 ton, joanna ma takie. Ale nie radze nakładać rozjaśniacza po raz 3 w tak krótkim odstępie czasu, bo zostaniesz bez włosów:( Daj im trochę czasu na regenerację, używaj odżywek regenerujących i nawilżających, a rozjaśniacz nałóż za kilka miesięcy, jak włosy dojdą do siebie. Póki co, aby pozbyć się choć trochę rudego koloru, spróbuj zrobić sobie srebrną płukankę, powinno pomóc:) pozdrawiam

Gość kombinatorka
uzywalam joanny oczywiscie ale chyba przez to ze dosc dlugo farbowalam na czarny nie chwycila na tyle zeby je rozjasnic do blondu. a co do plukanki to uzywam szamponu takiego do blond nadajacego wlosom odcien jasny. No ale ten rudy mnie juz wykancza, niby nie jest tragicznie ale mnie juz drazni.Myslalam zeby nalozyc jakas farbe blond i w sumie zrobilam tak ale rudy sie utrzymuje,no na glowe juz dostaje

Gość ojejkujejku
Aha, ja myślałam że miałaś naturalny czarny, a skoro farbowany to nie dziwię si,e że wyszły rude, niestety po farbie prawie zawsze tak jest, też tak miałam:( Nie wiem, chyba byś musiała poczekać... te rude będa sobie rosły, a to co będzie odrastało u góry normalnie rozjaśniaj, te już napewno wyjdą blond... I przy rozjaśnianiu odrostów przy okazji przejedź rozjaśniaczem te rude, żeby kolor był w miarę jednolity... Może tak spróbuj

Gość kombinatorka
narazie nie moge nakladac rozjasniacza bo mam bardzo zniszczone wlosy, lecze je odzywkami maskami i wogole cuda na kiju...jakbym wiedziala ze bede miala takie problemy w zyciu nie nakladalabym czarnej farby na wlosy.