Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana 25

spotkanie w realu- nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość skołowana 25
wysłałabym zdjęcie gdyby choc raz napomknął na ten temat. Sama nie chcialam tego proponować, bo to tak jakbym sie asekurowała: wiesz chetnie sie spotkam, ale wyglądam tak i tak i wez to pod uwagę...Bezsensu .

Gość W.Ceyrowsky
Do autorki: a jestes pewna, że ten sms do niego dotarł?

Gość 222
"Sama nie chcialam tego proponować, bo to tak jakbym sie asekurowała: wiesz chetnie sie spotkam, ale wyglądam tak i tak i wez to pod uwagę...Bezsensu" ja zawsze się tak asekuruję - a to jeszcze podkręca ciekawość rozmówczyń ;) zwykle i tak same jakoś wysyłają szybciej,mimo ze o to nie proszę ;) jak widzisz, to nie do końca bez sensu A tak, w pogoni za złudzeniem zmarudziliscie iles miesięcy :o jasnosc w temacie, ot co.

Gość skołowana 25
do Ceyrowski - pewnosci 100% nie mam ale sadze ze sms dotarł

Gość W.Ceyrowsky
Więc spróbuj do niego zagadać w inny sposób. Najlepiej na GG jak będzie dostępny, albo po prostu do niego zadzwoń... Wtedy Będzisz pewna na 100% co i jak a tak pozostaje tylko gdybać. Moim skromnym zdaniem warto zaryzykować zamiast się niepotrzebnie zadręczać. :) Jak chcesz to możemy poklikać na ten temat tylko podaj maila albo GG.

Gość skołowana 25
Jakbym teraz do niego napisala smsa czy maila to uznałabym to za lekką natarczywość...W moim odczuciu on dal mi jasny sygnal ze nie chce chce utrzymywac ze mna kontaktu... Po pierwsze uwazam ze jako facet sam moglby pierwszy , jakis czas po spotkaniu wysłac kurtuazyjnego smsa badz maila. Skoro jednak ja zrobilam ten krok to tym bardziej powinnien mi odpisac. COKOLWIEK. Desperatką nie jestem aby nękać go wiadomosciami...;)

Gość aleczytojestwjegointeresie
dlaczego kazdy mysli tylko "ja, ja, ja, ja, ja"? dlaczego mialby sie wysilac, kombinowac, dupe sobie zawracac skoro mu sie nie spodobalas i nie mial ochoty juz z Toba rozmawiac? i jak to dalej widzisz, no dobra, odpisalby cos zdawkowego i co dalej? przeciez to dziecinne!

Gość W.Ceyrowsky
Skoro tak to daj sobie spokój i tyl;e :) sprawa zamknięta :)

Gość słuchaj W.Ceyrowskiego
mi kiedys doradzil mądry facet 😘 /mam nadzieje ze tym razem bez literówek ;)/

Gość W.Ceyrowsky
hmmm czyżbym kogoś znajomego znów spotkał na forum? :)

Gość 222
tu są sami znajomi - ok 50 :classic_cool: tylko nicki się zmieniają co 2 tygodnie :D

Gość W.Ceyrowsky
acha chyba że tak jest sprawa postawiona :)

tak tak spotkalismy sie kiedys ale nie pamietam jaki mialam nick bo byl czerwony jedno pamietam najpierw mnie opier**liles za błedy a pozniej przemowiles do rozsądku :D:D czy jestem nimfomanką? ;) to jakos tak szło :D:D

Gość W.Ceyrowsky
A teraz już sobie przypominam :) czyli jednak moje rady na coś się przydały... miło słyszeć :)

hehehe nie wiem czy tak do konca staram się jak mogę cwicze wymowę i pisanie ale byki mi sie trafiają :p w kazdym razie jutro z samego rana biegną do salonu tatuażu wyryc sobie wokół prawego sutka "CEYROWSKI MOIM MISTRZEM" podpiszesz mi się pod nim ? ;)

Mi_zianka to ja ;) juz sobie przypomnialam a teraz lece się zaczernic 😘

Gość W.Ceyrowsky
:Pjeśli tego tak bardzo pragniesz :) - czemu nie? :D:D:D

pragne tego z całego słownika języka ojczystego a takze z serca swego przepełnionego wdzięcznością za Twą dobroc dla mnie hehe;)

no i widzisz kilka dni tygodni bez Ciebie a ja byki robię juz w Twoim zacnym naźwisku :D wybaczysz mi prawda ;) - dla ułatwienia Ci decyzji powiem ze mam jeszcze niewytatuowany lewy sutek na któym rówiez moge zrobic dla Ciebie dedykację ;)

Ależ dziękuję uprzejmie, jednak muszę na dziś zakończyć moją misję :) i udać się na zasłużony odpoczynek. Kolorowych snów. 👄