Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayaka

co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość mayaka

Facet, z ktorym sie spotykal nagle zamilknal. Boje sie,ze cos mu sie stalo, ale z 2 strony nie chce dzwonic i sie mu narzuca? Jak postapilybyscie na moim miejscu? zadzwonilybyscie?

Gość musze zarobic duzo na zycie
myślę że warto zapytać na czym stoisz:-)

Gość ja na twoim miejscu
zesralabym sie.

miałam taką samą sytuacje... więc tez nie odzywałam się przez parę dni. Jednak stwierdziłam, że będę tą mądrzejszą no i zadzwoniłam. Dzwoniłam raz...i drugi.. Nie odbierał... a nawet wyłączał mnie.. To był jego sposób na rozstanie.. KRETYN.

Gość mayaka
czerwona----> tak z dnia na dzien? bez jakichs sygnalow ostrzegawczych?

Gość fua
a ja dałąbym sobie spokój, faceci tak mają, ze znikają. I chwała im za to - chłop z woza koniom lżej:)

Gość mayaka
jednak zyje;) zadzwonilam do niego z komorki brata i odebral. wiec mnie olal. super:O

mayaka -- wcześniej odzywał się rzadziej.. ale tłumaczył to brakiem czasu w pracy i zmęczeniem po pracy... więc nie domyślałam się że nagle odstawi takie kimono. Po czasie wiem, że dobrze zrobiłam że się odezwałam, przynamniej wiedziałam na czym stoję. No i przekonałam się jaki z niego skurwysyn.

ja bym sobie wsadziła pilota od telewizora (ale tylko grundig) do odbytu, potem wyjęła i sprawdziała, czy chłopak już napisał esemesa. Jeśli nie, to olej go. a tak w ogóle to OSRAŁ CIĘ PIES!

Gość mayaka
naprawde nie myslalam,ze on jest taki falszywy:O zaluje,ze mu nie wygadalam wszytskiego w twarz-ma chlopak szczescie. uslyszalam tylko jego glos, wiec mialam odp,ze zyje i ma sie dobrze,. zostalam OLANA:O:O

Gość mayaka
skasowalam jego nr z komorki z gg. Zyczcie mi wytrwalosci i szczescia;)

Gość arczi
A wy to niby jestescie k**wa niewiniatka? Jak facet czeka na jakis znak od dziewczyny,to niby dobrze? Jak kobieta zawini swa glupota,egoizmem,to niech sie nie dziwi ze facet sie do niej nie odzywa. Zmadrzej->wydorosnij->wtedy szukaj chlopaka. LOL:P