Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Gość jap
antychryst w tym momencie powiedz że Ci nie staje

o w morde-ciezko tak z kapelusza cos przytoczyc.... ja np. nie nazwalbym perwersja oddania spermy na twarz partnerki..a od kilku uslyszalem ze to jest wlasnie perwersja...trudno rozgraniczyc

Gość otwartaAAA
jak Ci trudno rozgraniczyć to opowiedz cos (eg swojego kryterium) ekstremalnego co robiłes /chciałbys zrobić ..

Gość otwartaAAA
ze szczegołami :D

Gość otwartaAAA
i na jutro jeszcze przygotuj fantazje erotyczne dla spragnionych kobiet na kafffe :D:D

Gość otwartaAAA
okey laski idziemy spac.. a jutro nasz rodzynek ma zaspokoic naszą ciekawośc:) 3majcie sie ciepło:)

Gość jap
otwartaAAA brak słów co byście oczekiwały,sex w plenerze,fetysze jakieś? co extremalnego?

Gość GŁADKA DZIURKA
LUDZIE Z ZAROŚNIĘTYMI ODBYTAMI TO YETI.

Gość GŁADKA DZIURKA
Nie wiem czy zauważyliście, ale Prawiczek i Kropka, zazwyczj nie pisze w innych tematach. Udziela się praktycznie tylko w tematach związanych z seksem, a więc tematach o których nie ma pojęcia. Na takich tematach wygłasza swoje wątpliwe mądrości i dostarcza na swoją głupotą rozrywki :D Ja go prawie nie widuję na innych tematach, poza tymi związanymi z seksem. To jakiś zboczony erotoman gawędziarz :D Wystarcza mu pisanie w necie o jego fantazjach z czystą dziewiczą kobietą.

Gość ULCIA ...25
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM !!! WŁAŚNIE BUDZĘ SIĘ PRZY KAWCE I OCZOM NIE WIERZĘ DO JAKICH ROZMIARÓW ROZRÓSŁ SIĘ MÓJ TOPIC...bardziej niż penis mojego faceta:) NO ALE ŻARTY ŻARTAMI A TYŁKI PEWNO NIE OGOLONE JUŻ WSTAŁY, TAK ŻE MOJE JOCHANE MASZYNKI W DŁOŃ I SZOROWAĆ DO ŁAZIENKI, BO TAK JAK JUŻ TU WSPOMNIANO NIE BĘDZIECIE PRZECIEŻ JAK YETI PRZEZ CAŁY DZIEŃ SRTRASZYŁY....??? TO DLA NASZEJ ATRAKCYJNOŚCI, WYGODY I SWOBODY... A JAK WAM SIĘ JAKA RANDKA PRZYTRAFI, NAGŁA TO PRZYNAJJMNIEJ FACET WAM W STRACHU NIE UCIEKNIE BOJĄC SIĘ WIELKIEJ BUSSSSZZZZCCCZZYY!!! BUZIAKI !!! :)

Gość piekny ten topic-taki soczysty

Gość otwartaAAA
prawiczek.. a Ty czasem stajesz obok kobiety? nie brzydzisz sie? ;) ;)

Gość superanckie
:)

Gość do prawiczka
że sobie pozwole zacytować jeden z poprzednich Twoich postów; prawiczek i kropka 1987 ULCIA ...25, jesli dziewczyna kogos skresla tylko za to, ze jest prawiczkiem to za dobrze to o niej nie swiadczy a skreślanie dziewczyny za to, że ma włosy pod pachami? albo że lubi urozmaicony seks [tak, ANAL] który nikomu nie szkodzi? nie żebym pochwalała paszny busz, sama się golę ale znam "naturalistkę" z twardymi zasadami którymi broni swojego owłosienia jak Ty swojego prawictwa. Kobieta z zasadami, przecież takiej szukasz?:>