Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Gość ło matko ale się uśmiałam
no asz popuściałam w podpaskę :):):)

Gość otwartaAAA
ej no wredoto przestan sie podszywac:/ jenyy co za ludzie..

Gość NIEWYDEPILOWANA
Ja należę do kobiet naturalnych. Niewydepilowana kobieta to wcale nie oznacza, że jest niezadbana. To są dwa różne pojęcia. Najważniejsze to zaakceptować samą siebie i pokochać swoje ciało takim jakie jest. Nie potrzebna jest żadna ingerencja, aby być atrakcyjnym. Ale to już rzecz gustu i akceptacji ze strony partnera. Jeśli depilacja komuś podwyższa samoocenę i czuje się lepiej, niech to robi. Ja tego nie robię, bo po prostu lubię tak jak jest...:)

Gość otwartaAAA
nie sądze zeby facet ktory po minetce ma usta pełne włosów łonowych jest zadowolony...:D

Gość otwartaAAA
NIEWYDEPILOWANA , to tak jak ja , nie ma to jak buszszszszsz . . . :D

Gość Patii fix knor
ja się nie zgadzam z Ulcią - 25, dla mnie nie mam nic bardziej ochydnego niż całkowicie goły wzgórek łonowy.Sexy to jest dopiero jesli coś jest na tym wzgórku jakis paseczek albo coś innego....to fakt że wszystko zalezy od gustów ale depilowanie wszystkich włosów nieeee wiecej fantazji a nie jeden ruch maszynka i po sprawie.

Gość otwartaAAA-
otwarta jest tylko jedna :D i wydepilowana wiec podszywaczy bładzisz

Gość cipaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Zgódka
Zgadzam sie z Ulcią - 25 . Klaczki wychodzace z majtek bleeeeeeeee, futro pod pachami bleeeeeeee, owlosione nogi bleeeeeeee. Fuj, fuj.

Gość otwartaAAA-
kroś mnie przedstawił wyżej ?

Gość Zgódka
Do niewydepilowanej: Gdyby naturalne zawsze było lepsze to np. wszyscy mężczyźni powinni chodzić z brodami do ziemi i włosami po pas. Czy nigdy nie skracałaś włosów na głowie??? :P

Gość otwartaAAA-
kroś mnie przedstawił wyżej ?

paseczek jeszcze bym przezyla, sama kiedys mialam, ale znudzilo mi sie to :P

Gość otwartaAAA-
chciałabym ale byłam tu dawno temu i nie pamietam starego nicku ani hasła. a poczty od nowa zakładac nie bede.

Gość MYSZKA MA...
Ja odd wczoraj jestem wydepilowana:) Chcialam tylko troche zgolic do kostiumu, a tak zaglopowalam, ze wszystko wyczyscilam !!! i wcale mi sie to nie podoba jak dla mnie gola cipka wyglada wstretnie Pozbylam sie rownoczesnie pewnych sypialnianych wrazen poniewaz uwielbiam jak maz gladzi moje futerko:)

Gość ZIUTEK FIUTEK
JA UWAŻAM ŻE KOBIETA POWINNA MIEC FAJNE,GESTE I CIEMNE FUTERKO MIEDZY NOGAMI - JEST TO SZALENIE PODNIECAJĄCE, OCZYWIŚCIE ŁADNIE OBGOLONE ŻEBY NIE WYCHODZIŁO Z MAJTEK! TO JEST COOL!!!! ALE WŁOSY POD PACHAMI, NA REKACH LUB NOGACH TO PRZESADA.

Gość MYSZKA MA...
Tak sobie myślę , że rację mają ci, którzy pozwalają innym robic to co lubią. Mam jednak bardzo konkretne pytanie dla amatorów depilacji : czy Wasze babki i matki były aż tak bardzo nieapetyczne i nieeleganckie ? Przecież tak naprawdę o depilacji w Polsce mówi się i stosuje ją zaledwie od kilkunastu lat. Chyba nie macie umiaru z tą modą na przedziwne rzeczy. Zarost jest naturalną sprawą i nie widzę potrzeby , żeby tyle czasu temu poświęcać. Zarówno w działaniach jak i dyskusjach. Wygolone łono i fascynacja nim - dla mnie - trąci o pedafilię. Dorosła i dojrzała kobieta ma owłosione łono, a zamiłowanie do gładkiego łona nie jest tak do końca zdrowe. Jednakże każdy niech robi to, co uważa za właściwe...

Gość otwartaAAA-
na rekach? przeciez to normalne.. nie rozumiem jak ktos goli włosy na rekach .. chociaz znam takie kobietki..

Gość ULCIA ...25
No coz ... Ja sadze ze cipka musi byc ogolona. Nie koniecznie w calosci ale przynjmniej wargi. Dlaczego? 1) Minetka powinna sprawiac przyjemnosc nie tylko kobiecie ale takze facetofi. A co to za przyjemnosc jesli plataja ci sie jakies wlosy? Zadna - ochyda 2) Wygolone az sie prosza zeby je wylizac i tak podniecajaco malskaja podczas sexu. 3) Na wlosch osadza sie nieprzyjemny zapach ze srodka. 4) I wiele innych powodow.... Zgodzicie sie ze mna? A wiec drogie kobiety... dajcie swoim faceom troche przyjemnosci... A co do naszych babc. Nie posmakujesz dopuki nie sprobujesz a jak sprobujesz to nei pozalujesz. Oni nie sprobowali i dlatego nei wiedzieli jakie to zajebiste. A poza tym czym sie mialy golic? brzytwa? Myslisz ze byly wtedy maszynki dla kobiet?

Gość bo polska to zacofany kraj
w turcji depiluja sie od tysiacleci i nie do pomyslenia jest to zeby kobieta miala choc jeden wlosek, na nogach, pod pachami, na cipce rozwniez :) poczytaj w internecie :)

Gość minimini-
wygolone cipeczki sa fajne mniam mniam