Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Gość Student z Gdańska
W wersji związanej, sama bedziesz musiała sobie wziąć rozkosz :P Jak będę wolny to namiętnieCie obejmę, spojżę w oczy, pogładzę dłonia policzek i objeta w talii położę na łóżko. Przytrzymam lekko ręce, będe sunął lekko znosem zbliżonym do twojego ciała, az napotkam szyję. Złożę na niej goracy namiętny pocałunek z ciepłym oddechem, będę ją muskał ustami, a ty zamkniesz oczy i będziesz mruczeć. Lekko przygryzę kark, aż Ci przejdą dreszczyki. Dłonią będę sunął po udzie, i pośladku. Bedę go kolistymi powolnymi ruchami dłoni piescił i ściskał. Następnie moje dłonie i usta będą wędrować po twoim ciele, wolno zmysłowo. ale to dopiero delikatny niewinny poczatek. Do ostrej zabawy jeszcze daleko. Najpierw chcę Cię stopniowo rozpalać, żebyś błagała, abym w Ciebie wszedł. Wemę twoje piersi od dołu i będę ssał sutki (moze przyłaczy się jesna z kolezanek i tez będzie ze mną ssała twoje piersi? Inne kobiece i moje dłonie będą dotykały twoje uda i brzuch...

Gość Student z Gdańska
No to ja spadam dziewczynki. Mam na imię Marian i idę teraz posłuchać Abby :P Nic nie sprawia facetowi takiej radości jak zostawienie rozpalonej kobiety :D :D :D

Gość Student z Gdańska
Pamietajcie na Kafe jest tylko jeden prawdziwy mężczyzna -pmawiacz. a teraz się oddalę. jak topik nie upadnie, to wróce i napisze dalszą część zabawy, już bardziej namietną, z udziałem kilku ciał na raz ;) Dobranoc 🖐️

szkoda ze rzucilam faceta to bym po niego zadzwoniła! hehe mmm tak tak poczekamy na antychrysta:D

Gość Student z Gdańska
brak słów sam się podniecił swoją wizją To juz dla mnie rutyna, nie podniecam sie tym za specjalnie. Po prostu teraz mam ochote posłuchac muzyki przed snem (nie Abby :D ).

ja w takim razie idę się kompać i sama sobie zrobię dobrze, a potem może tutaj zajrzę i zobaczę, czy warto sobie zrobić dobrze raz jeszcze :D:D haha :*

Gość Student z Gdańska
Co tu główkować? Biore jedną leżącą a drugą stojąca liżę, trzecia pieści piersi tej leżącej, albo stojącej. Scenariusze same się nasuwają. Grunt to działac spontanicznie. jak wszyscy są napaleni, to każdy siebie i innych pieśći.

Gość Student z Gdańska
Prawiczek, kurna! Notujesz, czy tam zasnąłęś? Wyjmij tą rękę ze spodni i spisz sobie wszystko, bo juz idę.

Gość Student z Gdańska
brak słów nie ma to jak bujna wyobraźnia Dlatego nigdy do seksu mi się nie wkrada rutyna ;)

Gość Student z Gdańska
brak słów student a ty już wyciągnołes swoją Mi sie teraz nie chce, może później, tuż przed snem ;)

Gość Student z Gdańska
Jak mi dacie fotki na e-maila :D