Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini124

co zrobilyscie glupiego po pijaku?

Polecane posty

Gość nie przyznam sie pod czarnym
przytulalam sie itd z kolega na urodzinach na oczach wszystkich w tym mojego chlopaka wtedy :P sikalam w czyjes klatce gadalam sama do siebie w drodze powrotnej spiewalam do fajki zdjelam buty i szlam na bosaka w miescie :P wiecej grzechow nie pamietam :P

Gość madzialenkaaa
-starciłam dziewictwo -sikałam w bramie, pod kościołem -zasnełam przed wejściem do dyskoteki

Gość A wlasnie jak to naprawde jest
na Izbie Wytrzezwien ? Bo to rozne legedy i mity kraza !

Gość Na Izbie jest paskudnie
kaszana taka , ze siemasz Wiktor !! Total porazka !!!

Gość ogladajac te foty szczytuje
wszystko jest drogo lol

Gość a propo
duzo ciekawych histori.. mi chyba najbardziej mi wstyd jak kiziam się i miziam z obcymi facetami (nigdy nie było więcej niż jeden na wieczór) , a później nawet nie daje im nr, bo wiem, że na trzeźwo będę tego zalowac.

Gość olga56457890
boze;p ja zawsze dre ryja z moja przyjaciolka;p i po 8 piwie mowie do siebie ona za to ma zryw ma spiewanie i mowi wszytskim' ja umiem spiewac a inni nieumieja' i zaczyna wyc;p

Gość jak t o jest
no wlasnie. dlaczego po alko wszycy chcą sie miziac o co kaman ?

Gość ooooooo
a mi pierwszy i jedyny raz film się urwał gdy drinkowaliśmy sobie w domku z mężem.Dzieci miały gdzieś ok. 1,5 roku ( młodsze) .Tak podrinkowałam ,że obudziłam się goła o 12 w południe i pierwszą moją myślą było że jakieś dzieci po mnie biegają ( a to moje własne).Podobno striptiz małżonkowi robiłam ( w tym czasie miałam okres) i w trakcie tańca przewróciłam się na łóżko i zasnęłam golusieńka. Tatuś był dużo trzeźwiejszy i zajął się dziećmi i niedzielnym obiadkiem. A ja nigdy więcej nie chcę mieć takiego kaca

Gość In Style
Przemienilo sie o 180 stopni moje zycie.Urznelam sie w trupa i zadzwonilam do zony mojego kochanka z wiadomoscia ze on wyjezdza ze mna na stale do USA.Pozniej zadzwonilam do mojego meza rowniez informujac go ze wyjezdzam z kochankiem.

Gość hahahahahahahhahaha
tak sie schlalam z ekipa ze stacji ze zarzygalam pol pokoju bo nie bylam wstanie wstac z lozka (pokoj mialam sama :P , na szczescie ) no i jeszcze sie zlalam raz w gacie jak spalam, kaszanaaaaaaa

Gość juz wiecej nie pije bo
złamałam koledze palca, bo powiedział....w żartach.....,że mnie nie lubi

ale się uśmiałam ja z kolei jak wracałam z kolegami z dyskoteki- z 10 lat temu wlazłam do obcej klatki jednopiętrowej kamienicy i lałam, ale tak konkretnie, że cały parterek przed piwnica pływał i nagle wlazł taki facet i wrzeszczy do mnie (a ja podciągnełam juz gacie), że co ja robię, a ja, że przyszłam do kolezanki- a on, do jakiej kolezanki, a ja spod 3-jki, a on, że on mieszka pod 3-jką, a ja w nogi, ale mnie nie dogonil, dziwne, że mnie nie złapal jak przelecialam koło niego albo kiedys zsikałam się na 13 pietrze wieżowca i jakis koles tez mnie zaczał gonic, a ja mądra wsiadłam w przygotowana windę, a on mnie przeciez mógł pietrem dogonic i pietro niżej złapac raz w domu wpadłam do wanny, mąz mnie wyciągał, ale do pustej- takie samoloty miałam albo taką bombę miałam, że maż mnie autem do domu wiózł a ja się zsuwałam na niego- na kierowcę, wszyscy jego kumple widzieli, jeden kumpel chciał się przywitac a ja otworzyłam drzwi i pusciłam pawia na podworko aha, ja ogólnie to rzadko pije- tak raz w roku, ale za to porzadnie :D :D :D