Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dka.....

LOT kilka pytań prosze ... zlitujcie się

Polecane posty

Gość dka.....

Mam kilka pytań dotyczących przelotu samolotem a mianowicie kiedy biore tylko bagaż podręczny to czy nie moge wziąść ze sobą żadnych płynów? (np. fluid lub żel do mycia) czy to co sie kupi w sklepie wolnoclowym na lotnisku można wziąść na pokład? (niezaleznie od rodzaju i ilości) w swojej torebce (osobistej) moge umieścic np perfum ? banalne pytania, przepraszam, ale bardzo wazne dla mnie wiem, że dają na lotnisku plastikową torebkę, aby umieści w niej płyny (chyba do 50ml), ale jak ma się ich więcej, a ma się tylko bagaz podręczny? Z góry dziękuje za odpowiedzi bardziej doświadczonych podróżników

Gość dka.....
up...

Gość ssada
nie możesz wnieść na pokład wiecej niż 50 albo 100 ml płynów - o ile dobrze pamiętam w luton to nawet płynny błyszczyk musiałam przepakować :O na stronie lot-u powinno być wszystko opisane w regulaminied

Gość ssada
jezeli coś kupujesz w sklepie na lotnisku to pakują Ci to w plastikowa torbę , ona jest zamknieta i oznaczoa specjalnie i to chyba można wnieść

Gość Pallulinna

Gość Pallulinna
Pozytaj na stronie lotu! Tam wszytsko pisze. Ze skepu wolnoclowego jak juz przejdziesz przez kontrole to mzoesz kupowac co chcesz.

Gość Zgadula dula
Wszystkie plyny powinny znajdowac sie wlasnie w tej plastikowej torebeczce(chyba ze zapakujesz je do bagazu glownego ale ty bedziesz miala tylko podreczny?)chyba do 100ml nie pamietam dokladnie albo moze i 50ml. Nie wiem jak wyglada zakup na wolnoclowce nie slyszalam o jakis ograniczeniach wiec raczej mozesz kupic ile chcesz. Ostatnio lecial ze mna chlopak, ktory zakupil 2 czy 3 butelki % i nie mial zadnych problemow. Ale nie wiem dokladnie jak to wyglada. Zawsze sie mozesz spytac obslugi w sklepie:)