Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vinga37

Kobieta i Ksiądz trudna miłość

Polecane posty

Gość Trefny1975
Baby sa beznadziejne. Sam mam kochanke ktora obracam na boku. Zona wie oniej, ona wie o zonie i jeszcze te debilki o mnie walcza :classic_cool:. A ja w tym czasie obrabiam 13latke :classic_cool:

Gość Trefny1975
kocham sie platonicznie w moim proboszczu :classic_cool:

Gość trefny 1975
mam cie w dupie, nie kocham ksiedza po prostu mi sie nudzi i dales mi insipiracje :D. Jakby cieto nie ruszalo, to bys nie odpisywal ciulu :D

Gość majeczka032
to nie jest proste aby zrzucić sutannę to wszystko jest beznadziejne.ktoś chciał wymienić się ?

Gość okol ilkoil olkil
ojej ,musiałaś wyciągnąć go na górę :( skoro tu jestem ..moj znajomy ks. chciał zrzucić sutanne , ale nie pozwoliłam mu na to i obraza:P ..ale to inna bajka :)

Gość problemowo
..niektórzy pisza ze chodzi o zwierzchnika tego ksiedza... ...najgorsze jest to jak czujesz sie Ty...miałam podobna sytuacje to jest istna masakra...wyrzuty sumienia...nie bardzo wiedziałam co mam ze soba zrobić...a miało byc pieknie przyjaznilismy sie wczesniej 6 lat ... i wyszło jak wyszło ostatkiem rozsadku powiedziałam STOP...wbrew sobie...ale wiem ze zrobiłam dobrze bo pozniej nie dałabym sobie z tym rady...

Gość Mówił-na-mnie- Isiunia
Najwiekszym skrzywieniem na tle seksualnym jest . . . wstrzemięźliwość!!!

Gość fefefvet5y5
och jesteś dzielna poprzedniczko ! pokonałaś to co cieżko przezwycieżyć

Gość szczęsliwa lalalaa
byłam kochanką księdza przez 2 lata, nie polecam

Gość IMO13831
Rokk?! :P

Gość szczęsliwa lalalaa
celibat to bezżeństwo nie czystośc i powiem wam najgorsze odeszłam od koscioła własnie dlatego, kazdy ksiądz ma kochankę niestety, a w wakacje wyjeżdzają do ciepłych krajów wiecie dlaczego, by się tam gdzić, poznałam całe zaplecze i taka jak pieknie było na poczatku chciało mi sie potem wymiotowac, a zambony farmazony, proboszcze kobiety z dziecmi którym narobili w innym miescie, kazdy siebie kryje, on kupił mi dom, auto, nie chciałam, nie chciałam takiego zycia w ukryciu!!

Gość fefefvet5ergy5fererfrg
:) ...ok ja znam wielu ksieży ale z 2 ma najczęstszy kontakt w tym dobrym słowa znaczeniu :) drugi ostatnio aż sie popłakał kiedy ostatnoo zadzwonił ...ale ale

Gość szczęsliwa lalalaa
i mówił, poczek zostanę proboszczem nie będziemy musieli sie kryc, bo tak to na paluszkach zawsze po koscielnych korytarzach i po 2 latach został proboszczem i co było? z tyłu domu mnie wpuszczał bo babcie ze wsi zobaczą jak sie proboszcz prowadzi, chciał mnie pieniedzmi zatrzymać, ja nie mogłam, kochałam ale odeszłam, tak sie nie da długo zyć, przestrzegam każdą dziewczynę, mineły 4 lata a ja nadal sie nie mogę pozbierać

niech sobie mają , mam to gdzeiś , wiem że ci dwaj nie mają :) powiedzieli mi to prostow twarz :) utkwił mi szczególnie jeden, nie wiem dlaczego!!! jakoś był taki niedbry okres , czas ......echh którego nie zupełnie znam ,,,,

Gość szczęsliwa lalalaa
pozbierać ze zgorszenia, zakłamanie króluje wsród ksiezy, czasem gdy w weend zostawałam na parafi to my ciuchutko a porobosz tak głosno sapał gdy sie kochał ze swoja, juz chyba 3 przez okres 2 lat co naliczyłam, a teraz jestem spokojna, bo przy nim jakiejś mani przesladowaczej nabyłam, że musze sie ukrywac, ze wszyscy patrza co robie

ja sie nie kryłam , dlatego ten /ktoś.....nie mozna za wiele pisać :)

Gość szczęsliwa lalalaa
każdy ma, jak nie jest gejem to ma!! i to jest najgorsze, jak pojechalismy na chorwacje to bylismy tam jeszcze z 2 kolegami z parafi, księżmi, i nic mi nie mówił o nich, a jednen tak gruby chyba 150 kg i posuwał 19 latkę, drobniutką a drugi gej z kochankiem, i wrócilismy na parafie a takie kazania piekne mówili, od tamtej chiwli nie mogłam na mszy usiedziec, i oni jeszcze komunię przyjmują w czasie mszy,ja przestałam

a dlaczego akurat księża są w sród znajomych sama nie wiem ,chyba mam pecha na tą branżę , nie latam za nimi ,ale taks ie jakoś złożyło stara przyjażń z przeszłości ,ale to głownie znajomi dla mnie ..:) są i wazniejsi ........\:)

Gość szczęsliwa lalalaa
musiałam się kryć, przeciez wyklełaby mnie rodzina, najpierw zwodził ze to sie zmieni, sam narzekał na przełożonych, a potem okazało sie ze oni mają juz zryte łby, już sa tak przesiaknięci udawaniem ze szok

nie bazuje na ks. jest w moim życiu inna branża" :)

ja sie nie ukrywam w obecnosci mojego znajomego ks on wrećz przeciwnie podchodzi do sprawy chce abym ujawniała sie z nim :d i to jest moim zdaniem zdrowe podejście do życia i ludzi.co bedziesz ei całe życie ukrywała i wychodziła jak kret zpodziemia :) nie ma sensu

Gość szczęsliwa lalalaa
tzn chodzicie razem pod rękę? calujecie się?? a on w czasie niedzielnej przy jak idzie do konfesjonały mowi czesc kochanie? o takim kryciu mówię

to nie moj kochanek , tylko znajomy zktórym wyjezdzam raz na jakiś tam czas Uważam że tym przypadku obowiązuje dyplomatyczne podejście :)PEŁNA DYSKRECJA

..ale był taki jeden :)na którym mi kiedys zależało ale zrobił mnie powiem brzydko w balona , dobrej nocy laleczko :P

Gość kdkdkdkdkdkdkdkdkdkd
bzdury opowiadacie, teraz kazdy jak przeczyta o kilku sytuacjach bedzie mowil, ze wszyscy ksieza maja kochanki. nie maja. Ja sama jestem w zwiazku z ksiedzem i moge powiedziec, ze i ja i ON mamy niesamowite wyrzuty sumienia. On cierpi, ja cierpie, bo on kocha Boga i przysiegal MU, ja kocham Boga i nie chce by milosc mojego zycia oszukala najwieksza moja milosc czyli Boga. Widze jak ten ksiadz na mnie patrzy, caluje mnie w czolo, przytula sie i mowi jak bardzo mnie kocha. Ja go kocham jeszcze mocniej dlatego wiem, ze pewnego dnia odejde by on mogl byc swietym ksiedzem. Pokochalam jego usmiech, spojrzenie. wiem, ze czul cos do mnie od poczatku. jednak przez pol roku sie przede mna bronil, a ja umieralam. Nie chcial mnie znac, a mimo wszystko mam go teraz i psychicznie i fizycznie. Wszystko jest moja wina i nie chce by on za cokolwiek odpowiadal. Przed Bogiem rowniez. On tego nie chcial, a zakochal sie bo jest tylko czlowiekiem, jak kazdy z nas. Ja bym zycie za niego oddala tak samo jak zycie bym oddala by bronic imienia mojego ukochanego Boga. jednak nic nie poradze, ze kocham akurat tego czlowieka, ktory jest ksiedzem. wiem, ze za to zaplace, czekam na kare od Boga. Nie moge powiedziec jednak, ze zaluje. Niczego nie zaluje i zrobilabym to wszystko jeszcze raz. On oddal mi swoje prawictwo, a ja mu cale moje zycie.

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
do powyżej, nie tłumacz tego miłością, on już komus miłośc obiecał, wiedz ze jak nie ty onną znajdzie a dlaczego? wałsnie dlatego że kazdy ksiądz ma kochanke i jestes tego przygładem, kazdy farmazon przyjmiesz i gadke, otworz oczy dziewczyno, nie jestes pierwsza ani ostatnia, a w ciagu swojego całgo kapłanstwa mają ich kilka, widocznie jestes dla niego pierwsza:)

a bóg cie nie pokaze, gdyby on bał się boga, nie zrobiłby tego, masz syndrom kochanki, co masz zrobic bo pokochałas niewłasciwego człowieka:) kochanki mówia to samo, co mam zrobic pokochałam zonatego, to nie moja wina:) ale wy slepe jestescie

on tego nie chciał:) no tak bezwolny jest hehe, zgwałciłas go, jesssu gdzie sie takie rodza:)

Gość kdkdkdkdkdkdkdkdkdkd
dorosnij, a porozmawiamy. Pokochaj kogokolwiek i zabierz glos.

Gość jaskscn zmcd
up